Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
schawo
üzenetére
Talán az ilyen elcseszett AMD középkategória fejlesztések miatt vagyok most megint kiakadva. HD 6850 1GB videókártyával megvoltam elégedve és a játékokban is meggyőzően jó teljesitményt nyújtott. Tuningoltam is valamennyire és nem volt kazán a Windforce 2 hűtésem. Nem fagyott ki játékok közben és grafikai képhibákat sem produkált. Élsimitásra amúgy nem volt alkalmas, de minden egyéb jó grafikai részletességre elég volt akkor az 1GB VRAM. A GCN 1.0 HD 7850 2GB videókártya másfél év után a Battlefield 4 megjelenése idejében a driverek miatt nekem cserét jelentett az R9 270X 2GB videókártyára. Grafikai hibák megszüntek a játékokban és jelentkezett valami kis teljesitmény javulás. Melegedett az Asus R9 270X DirectCU II Top hütése alatt a teljesen kihajtott GPU és még igy is egyre kevésbé birta a játékok nővekvő hardverigényét. Új GCN verzióval az R9 380 4GB videókártyára esett a választásom. Nagyon megkedveltem ezt a Tonga GPU-s videókártyát. Hűvős volt az Asus Strix hűtése és a GPU valamennyi kis tuningot is elviselt és mégis stabil maradt játék közben. Néhol egy-két driver verzióval nem jött ki valami jól az R9 380, de félévente azért feljebb tudtam lépni a verziószámban. Crimson drivert nem tudtam megkedveltetni vele, ezért cseréltem az RX 470-re. Witcher 3 és a többi játékban (Far Cry 4 és a Crysis) minimálisnak éreztem én most a gyorsulást, de ez szerintem részben a Crimson drivernek köszönhető. Néhol ez betudható lehet a CPU limitnek (Crysis, BF 4), de benchmarkok alapján sem kapott olyan nagy lendületet a gépem. Nekem ez az RX 400-as széria ennyire keveset jelentett és azt a plussz többet talán egy Polaris Refresh jelentheti. 2X élsimitás egy ilyen 100%-on tekerő GPU-n, miközben néhol a 2GB-os videómemóriát is éppen túlléptem. Hát... mit is mondhatok. AMD majd legközelebb talán összejőhet ez a Polaris jobbra is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Éjszakai műszak
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest