Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14938) Menthirist válasza Jack@l (#14937) üzenetére


Menthirist
veterán

de ugye tudjuk hogy VSR/DSR is a világon (amit mondjuk én az esetek egy részében nem szeretek, mert ha nem skálázódik a nagyobb felbontáshoz a UI akkor szarabb az eredmény)

továbbra is tartom, hogy szívesebben látnék stockot stockal és partneri kártyát partnerivel. Viszont még ez esetben sem mindegy hogy mit mutatnak (egy amp-os zotac 970 jóval durvább mint a többi), mindegyik partneri kártyával viszont nem lehet összehasonlítani (8x 980, 8x 980 Ti, 6x 780Ti, stb...), . Marad akkor az, hogy vagy msi-t az msi-vel és így tovább, vagy a legjobb, legdrágább, legjobban oc-zott ellenfélhez mérjük, annak meg megint nincs sok értelme.

Vagy esetleg nem egzaktul adják meg az ellenfél teljesítményét, hanem sávosan, viszont driver változások miatt ilyenkor újra kellene tesztelgetni őket hogy releváns maradjon az eredmény...

marad az, hogy ha nem akarnak 10x annyi melót, választani kell azok közül a kártyák közül, ami kartávolságban van, és benchelni azzal. Elvégre a tesztelt kártyák jó részét vissza kell utána adni, az adatok pedig csak egy ideig relevánsak, pláne nv alatt, amikor szeretnek driverenként eltérő tempót kihozni.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.