- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
FarCry 3
piszkosul jó játék, singli is de a multija is elmegy. Ráadásul van hozzá magyarítás(nemtok angolul). Nagyon tetszik, hogy a feladatokat többféle kép meg lehet csinálni. Ha megvan a sztorimód utána a küldikkel is jól lehet szórakozni. Multijában sajnos kevesen vannak de azért játszható. Különben meg asszem pont most van valami akció a 4 rész egyben 7-8 ezer forint. Én 75%-os akcióban vettem a Steam-en nemrég valami 2800 forintért. Szóval csak ajánlani tudom
-
Dany007
veterán
Én is ugyanígy vagyok vele.
Bár C3-at még nem próbáltam.
Viszont MW3, BlackOps2, BF3 mind ugyanaz. Agyatlan hentelés, dögunalom... Most visszatértem kicsit az MW1-hez. Ez még érdekes volt anno, nem csak agyatlan hent az egész - legalábbis az előbbiekhez képest egyáltalán nem - és még a hangulata is jobb, mint bármelyik fent felsoroltnak.
No de majd ha összefutok egy jó mai fps-sel szólok! -
irhejja
tag
válasz
Cseneles #45094 üzenetére
A Driverek mennyire fejlődtek az utóbbi időben CF téren?
Régen tudom, hogy elég sok gond volt velük, de nem nagyon követtem a helyzetet, mert eddig nem volt aktuális a CF.
Nekem nagyon szimpatikus már azért is, mert sokkal egyszerűbb lenne külön külön megvenni őket mint hónapokig spórolni egy 280X-re vagy 290X-re.
Most a régei gépemből maradt HD 7750-el tolom és nem éppen csúcs az élmény
-
Sur1G
aktív tag
Kicsit off, de hátha. Tudtok ajánlani jó FPS játékot, ami single playerben is élvezetes? Crysis 3 nem tetszik, mert sablonos, Borderlands 2 személyes kedvencem volt, csak már meguntam (habár, ha nem lesz jobb újrakezdem). Hallom, hogy a BF4 single playerben nem túl izgalmas. COD Ghosts? Esténként játszanék 1-2 órát.
-
Cseneles
őstag
válasz
irhejja #45090 üzenetére
Szerintem egy jól meghúzott R9 280X vagy ha még találsz eladó HD7970 stabilabb képet adna mint egy Crossfire, viszont látok jövőképet egy R9 270X Crossfireben is Mantle alatt jól fog skálázódni és teljesítménye kb egy 780GTX szintje
Régebben raktam fel ide fórumra is képeket és tapasztalatot is osztottam meg R9 270X Crossfire ről bár nekem egy HD7870-el volt párban
Viszont ment FPS volt dögivel
-
RMZ250
senior tag
válasz
irhejja #45090 üzenetére
Leírták már párszor rengeteg togyikban, hogy erőben nem lesz gond még sokáig egy többkártyás rendszerrel de akkor se jó játékra. Lehet vele bencsmárkokat nyomatni meg pontvadászkodni de játékra mindig jobb egy erősebb kari. Kevés játék van erre optimalizálva, mikrolaggok, kompatibilitási gondok stb.stb. Persze aki szeret kísérletezgetni állandóan a gépet túrni meg mittomén az csinálja.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
isizakhi03 #45091 üzenetére
Semmi köze ennek a topicknak az 260X kártyához, a 7790 átnevezett, frissített kártyája és abban a topickban van a helye.
-
irhejja
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy ASUS R9 270X DC2T crossfire páros mennyire működne hosszú távon? Legalább két évig nem szeretnék GPU-ra költeni.
Illetve mennyire érné meg egy ASUS R9 280X DC2T vagy egy ASUS R9 290X helyett (a 280X tetszik nekem a legjobban de elég nehezen beszerezhető mostanság
a 290X meg majdnem duplája árban)?
1080p-ben játszom (FX 8350 + 8 GB RAM).
-
juve600
nagyúr
válasz
isizakhi03 #45088 üzenetére
ja csak rossz topicban vagy
AMD Radeon™ HD 7850 / 7870 / 7870 LE (XT) / R9 270 / R9 270X
-
isizakhi03
tag
sziasztok. Csatlakozom a társasághoz egy R7 260X Sapphire kártyával !
mondták, ide lehet jönni megosztani a véleményt, segítséget kérni, tanácsot adni, stb. -
aginor
veterán
válasz
GeneraL_XTX #45079 üzenetére
Azért inkább hangos mint halk, ha engem kérdezel, de ez annyira nem is vészes, engem a zörgés zavar. Nálam biztos, hogy a kártya, mert amíg nem ez volt benne, addig kuss volt, valamint, ha kézzel megfogom a műanyag burkolatot, akkor abbahagyja. De az is igaz, hogy egyre jobban szűnik a jelenség, ma pl. még/már nem csinálta. Ugyanakkor szánalmas, hogy egy 0perces kártya ilyen lehet, hol voltak a minőségellenőrök amikor ez készült?
Igazából nálam mindegy a dolog, mert amint beporosodott a gyári hűtő, dobom is fel a Heidit. Azzal csönd is lesz és hűvös is.Hogy jót is mondjak róla, úgy tűnik, hogy tuningban viszont nem rossz, bár kicsit furcsa. +10% power target mellett nem stabil 995MHz-en, de +20%-al lazán viszi az 1150-et (legalábbis vasárnap több óra BF3 alatt nem produkált hibát)..
EnterR: azért az X-es kiadás hűtője ránézésre is komolyabb a maga kategóriájában, mint a kistesóé.
-
marquuard
veterán
Szerintetek ennek a tesztnek mennyire lehet hinni?
http://www.overclock.net/t/1286218/twin-frozr-4-vs-directcu-ii
-
katt777
félisten
válasz
Grave_444 #45044 üzenetére
Már a 6800K-val gyengébbek az eredmények, mint 4670K-val (MÉRTEM!
), mert nincs elég kapacitása a procinak, hogy ellássa a VGA-t adattal, gyengébb processzorokkal még kevesebb lenne a grafikus pontszám. Ez így működik. Persze, minél gyengébb egy VGA, annál kisebb/régebbi proci elég alá, annál később bukik ki a CPU-limit. Szerintem kicsit félrevezetted magad.
EnterR: Volt pár GB karim, és mindnek remek volt a hűtése, halk és hatékony.
-
marquuard
veterán
válasz
aginor #45068 üzenetére
Azt be kell látni, hogy a sima 270 Giga hűtése nem a legjobb, de a 270X hűtése számomra kifogástalan. Amúgy is, nekem tökmindegy ki milyen sz*rnak tartja a Giga hűtését, ugyanannyi hőfokot érek el pl. FurMark/3DMark alatt mint egy Asus.
Nagyon érdekes, nálam nem zörög terhelés alatt, és csak a szélzajt hallani...
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Dany007
veterán
+Steve198310
Akkor jó. Örülök hogy nem vagyok egyedül a dologgal. Végülis később azért eszembe jutott, hogy nekünk ugye már eleve OC verzió van. 1120mhz-en fut a gpu alapból is. Na most az már önmagában is majdnem 10% OC-t jelent a gyárihoz képest. Ha most erre képes még 10%-ot rádobni az OC OC-val együtt akkor úgy már nem olyan rossz összességében.
Viszont tény, hogy 1120-ról nincs sok értelme a további OC-nak meg OC négyzetnek... csak azért a pár fps-ért cserébe. És így legalább nem kínozzuk a kártyát.Talán az élettartama is növekszik.
-
Dákesz
tag
Üdv!
Adott egy ASUS 7870, olyan problémám lenne, hogy a monitoron fekete csíkok vannak, nagyon vékonyak csak akkor látni ha nagyon közelröl nézem, megprobáltam 60hz-röl felvinni 75hz-re, de akkor sokkal jobban látszodnak a csíkok, valami ötlet? -
Sur1G
aktív tag
válasz
Dany007 #45066 üzenetére
Én is próbáltam húzni a kártyát 1200/1500 MHZ a benchmarkok lefutottak, de a játék már kifagyott. Azt néztem benchmarkok alapján, hogy kb ~6-7% teljesítmény növekedést lehet elérni. Crysis alatt (ameddig nem fagyott ki), kb 2-4 FPS többletem lett. Én visszatettem alap órajelre és inkább visszavettem egy kicsit a grafikát, nekem így is megfelel. Néztem még GTX760 eredményeket, de az sem erősebb annyival, hogy pl. egyel jobb beállítással lehessen játszani.
-
juve600
nagyúr
válasz
Nuada herceg #45072 üzenetére
a video beállitásoknal,a legfelső sor.......
-
aginor
veterán
válasz
marquuard #45030 üzenetére
Pedig ezt legalább részben én is alá tudom támasztani a saját kártyámmal. Sima 270 (nem X), a hűtő kialakítása logikátlan, ezért nem annyira hatékony, mint elvben lenne (nem ez a baj, ez csak egy észrevétel). A ventik hangosak rajta, ráadásul 74-75 fokig felengedik a kártyát, de még ez sem akkora tragédia, az igazi baj az, hogy közben zörög. Olyan mintha egy felszállni készülő AN-72-esben ülnél. Hallom hogy már süvít a hajtómű, mellette egy olyan zörgés is van, mintha Iván bent felejtette volna a csavarkulcsot a turbina lapátok között.
Ugyan mostanra kezd "bejáratódni", de ez akkor sem normális szerintem. Ha lenne türelmem, gariztatnám, de mivel úgyis csak 1-2 hétig marad rajta a gyári megoldás -utána rábízom a kérdést Heidire- így nem foglalkoztat komolyabban, bár azért elég bosszantó dolog.
-
Steve198310
őstag
válasz
Dany007 #45066 üzenetére
Csumi kolléga!
Erről beszéltem egy pár napja. Tőbben megvoltak indulva jaj de jó megy 1180Mhz és mit jelent a gyári 1100 hoz. semmit. 1-2 FPS + zabál meg elkezd melegedni és nem csinál semmit sem. Igaz Én is ki próbáltam meg is hajtottam tesztekben ide egy pár pont oda egy pár pont de FPS csak 2-4 FPS növekedés. Hát nem nyerünk semmit
(#45051) bundaska : Mindenképp kell a BF4? Ha nem akkor a Vapor-x nagyon bejött. Én pl azt ajánlom. De ugyanannyiba kerül egy Asus is
-
Dany007
veterán
Akartam már kérdezni, hogy ki hány % sebességnövekedést ért el 270X OC-vel?
Csak mert pár napja próbáltam húzni, 1200gpu 1500 ram viszont feszemelés nélkül kifagyott.
Na most néztem teszteket, hogy nekik hogy s mint sikerült és 1250mhz gpu és 1550mhz ram órajelig tudták húzni. Viszont mindössze 8-10%-os sebességnövekedést értek el a játékokban.
Ami kb azt jelenti, hogy 50 fps helyett 55 lett, 30fps helyett 33 fps lett. Na most ezért nem éri meg húzni szvsz...
Szóval van valaki aki mért adatok alapján játékban(!) 10%-nál nagyobb növekedést ért el?szerk.: mondjuk ezt úgy kell érteni, hogy nálam ugye a gyári órajel 1120mhz. Kb ehhez képest érdekelne a sebességnövekedés.
-
juve600
nagyúr
válasz
Nuada herceg #45064 üzenetére
kell hozzá a legujjabb beta driver
akkor be tudod állitani a játkban a grafiaki beállitásoknál hogy dx vagy mantle -
Nuada herceg
őstag
válasz
Cseneles #45062 üzenetére
Na, hát ez így királyság!
Csak az a baj, ha majd megint úgy látják, hogy kevés hardver fogyott,
és meg akarják növelni az eladásokat, akkor majd megint adnak olyan "névleges"
gépigényeket a játékoknak, mint pl.: a krízis 3-nál. Aztán most meg kiderült, hogy fele
olyan erős gépen is elmenne, de direkt lett úgy fejlesztve, hogy akkora gépigénye legyen.És pl.: Ha
letöltömmegveszem a BF4-et, akkor azt valahol külön be kell állítanom, hogy a Mantle-t használja, vagy automatikusan felismeri és úgy indul? -
Cseneles
őstag
válasz
Nuada herceg #45061 üzenetére
Jelen esetben csak a Battlefield4 viszont minden nevesebb játék fejlesztő leszerződött vele
így remélhetőleg egy darabig el leszünk a mai hardverekkel viszont a piac eléggé befolyásolni fogja ezt
Ami a közeljövőben megjelenik az a Thief, de sorra jönne majd remélhetőlen -
Nuada herceg
őstag
válasz
Cseneles #45060 üzenetére
Uhh, az utolsó mondatod elég kemény volt nekem, de azt hiszem értettem.
Szerintem is a minimum fps javulás lenne a legfontosabb dolog. Annál nincs is idegesítőbb, amikor leeseik tízen fps-re pár pillanatra. :/
De gondolom ezt a mantle API-t még nem sok játék támogatja...
Köszi a magyarázatot.
-
Cseneles
őstag
válasz
Nuada herceg #45032 üzenetére
Javulás mindenképpen várható
de erős CPU esetben I7 mellett max 10% viszont gyengébb processzor mellett akár 45%-ot is hozhat,mivel nem az egy szálra jutó adat mennyiség az ami kiszolgálja a VGA-t
Javulás mindenképpen a minimum FPS-ben mutatkozik meg
így kiküszöbölve a DirectX egy szálra jutó szűk keresztmetszete állatal fellépő programozói hibából eredendő CPU limitet
A MANTLE egy egyszerű konzolok álltal használt PC-s átírat
A lényeg az h a DirectX főként egy szálon próbálta bizonyos esetekben de nem ez a baj hanem az h szűk keresztmetszetben kiszolgálni a VGA-t aminek csak szoftveres akadálya vólt eddig, de ez érthető az Intelnek is meg kell élni valamiből ami Microsoft partner
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Picturemaker #45056 üzenetére
Ja, értem. Új BIOS-t flashelni, magasabb alapfesszel. Azt egyelőre nem babrálnám, főleg hogy még garis.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Picturemaker #45054 üzenetére
Levettem mindkettőt 100-zal (1200-1100, 1000-900), de nem lett jobb.
A core voltage-t ne babráljam? Ott mennyit lehet? Most 1219. -
G.I.JOE
senior tag
válasz
Picturemaker #45052 üzenetére
Most adtam el belőle egy 5870-et, azzal jó volt.
PCI-E 100.
Pár napja vettem, de az előző tulajdonosnál nem volt semmi baja. Az lehet hogy csak dx9-ben hibázik? Játékokban miért nincs hiba, ha rossz a vram?
-
bundaska
aktív tag
válasz
Steve198310 #44997 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ, de lenne még egy kérdésem. Ebből akkor "nem ajánlott" a BF4-es verzsön? Ha nem, akkor melyik az ajánlott a Sapphire helyett?
Thx előre is!
Bundas -
G.I.JOE
senior tag
[Erre] nincs ötletetek? Jó, elvileg rossz, de körbejárnám a témát, ha van értelme.
Csak 1 kijelzős üzemmódban jön elő (extendedben, vagy copy-ban nem). Ha a media player classic nem dx9, van enhanced módban fut, szép a film is. dx9-et újraraktam, nem lett jó. Nem csak valami szoftveres baja van? Majd rakok új win-t ha lesz időm. Volna értelme? -
katt777
félisten
válasz
Daffchy #45035 üzenetére
Sima kompatibilitási hiba. Láttam ilyet ASUS kártyával és Matrox-szal is.
belinho: Nem nagyon "figyelnek be" 30FPS alá, max Fire Strike, de ezeknél butább grafikával is megvan a kihajtás. Mint írtam, max. 80%-os volt a CPU igénybevételem, tehát 20%-ot butíthattam volna bármelyik teszt/játék grafikáján, és hidd el, rohadtul nem tudtam volna játszani min. 25FPS alatt.
Grave444: Hát, most sikerült egy kapitális marhaságot mondanod, már bocs.
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #45033 üzenetére
Értem, de pont ez benne a lényeg, hogy a benchmark alatt is bőven befigyel 30fps alá, és én ilyen beállításokkal nem tudom élvezni a játékot, szóval visszább kell vegyek a grafikából, ha azt szeretném, hogy nagy átlag 40-50fps között menjen. Ezért rühellem a ph-s teszteket is, hogy csutkára húznak mindent és sokszor játszhatatlan beállítások mellett tesztelnek, mert ha picit visszább vennének akkor teljesen más lenne a felállás.
-
Daffchy
őstag
válasz
marquuard #45036 üzenetére
Örvendetes... hasonlóképp vélekedek eddig róla.
Képen annyira nem is, de élőben nagyon minőségi hatása van, jóval testesebb és nehezebb is mint a többiek.
Igaz világít mindenfélét, de annyi baj legyen...
Tényleg, a végén lévő LED-ek azok hőmérsékletet jeleznek vagy GPU kihasználtságot?
-
Daffchy
őstag
A pár napja említett VTX 7870 Tahiti Black szériás kártya cserélve lett az említett "nem ad képet, nem jelentkezik semmi" hiba miatt.
Ma visszavittem, HA-s kolega nagyon korrekt volt és cserélte a kártyát, pontosan egy Sapphire R9 270X Toxic OC 2GB-s kártyára (ilyet kértem helyette).
Ugye mindenki mondta, hogy a VTX rossz és azért nem ad képet.
Ki lett próbálva mikor visszavittem és ott megy...Csak gondoltam megosztom veletek.
Akinek esetleg ez a típus van mennyire van megelégedve vele?
-
marquuard
veterán
válasz
Nuada herceg #45032 üzenetére
Drasztikus változás a high-end kategóriánál szembetűnő (i7 -3xxx, R9 290). Ezzel a párosítással 58%-kal magasabb FPS érhető el. (Jobb esetben)
-
katt777
félisten
válasz
Cseneles #45024 üzenetére
A Mantle a VGA-n is segít.
Nem tudom, hallottál-e róla, hogy az új DirectX is mantleosodik, azaz azzal is "lemennek gépi kódba", tehát mire lenne pár program Mantle támogatással, lesz arra DX is. Régen amúgy PC-re is tudtak optimalizálni, mert kénytelenek voltak hardvert programozni, hol volt még a windows meg a directx...Én azóta is azon dühöngök, hogy mi a f.szért kell szoftveres áttét, aztán meg hibajavítás szintén szoftverből, de hát nyilván kevés a hozzáértő programozó, mint az a játékok minőségéből is észrevehető.
belinho: Minden rendesen beállított, főleg mai játék VGA limites, de nálam még az Oblivion is. Játékok is vannak, ott sem lesz más az eredmény, előre borítékolhatom, mert már a 6800K is csak 40-60%-ban dolgozott alattuk, leszámítva BF 3-4-et, na, ott 80%-ban, tehát még annak az ereje sem kellett. Persze vannak, akik lebutítják a grafikát, aztán bőven fikázzák a "gyenge" processzorukat, de azok véleménye számomra nem mérvadó.
Nem azért vettem ilyen VGA-t, hogy rontsam a szememet, aztán még siránkozzak, hogy gyenge a procim. A Markok és az Unigine-ek is full grafikával mentek full HD-ben, nem defaulton.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Cseneles #45024 üzenetére
Én nagyon keveset tudok a Mantle Api-ról.
De akkor most ha jól értem amit írtál, a procsszor gyengeségén javít ez a megoldás?
Én ma vettem a HD 7870-et. Mellé egy I7-es konfigom van 8 Gigával.Akkor most ne várjak sok javulást a Mantle-val?
Vagy azért az mindenképpen több fps-t ad, mint a direct x?Tényleg nem értek hozzá, ezért próbálok 1 kicsit okosodni.
Előre is köszi a választ. -
marquuard
veterán
válasz
holapito #45026 üzenetére
Persze, Giga van. A legendát arra értem, hogy sokan azt mondják, hogy tré anyaghasználat, tré hűtés, és a kedvencem, leesnek a ventik
De az Asus/MSI se hűt jobban, az meg hogy nem fém, hát istenem.. FölöslegesKonfig az adatlapomon, Crysis 3 (high 2x msaa), BF4 ultra, AC4 very high, CoD Ghost Extra (max). Visz ez mindent. 8x MSAA-nál általában elvérzik, némi kompromisszumot kell kötni, de ez az összes R9 270X-re érvényes. De nem fontos a 8x MSAA, az összes játék tökéletesen megy 4x MSAA-val
4GB-al nem lesz több FPS, továbbra is feleslegesnek tartom. Ha lesz 2 monitorod, akkor már kellhet a 4GB, különben felesleges. -
belinho
senior tag
válasz
katt777 #45020 üzenetére
Nem akarok belekötni, mert megint vita lesz a vége, de ezek többnyire VGA limites programok, ahol kevésbé számít a proci, és ezekkel marhára nem játszik senki.
Nézhetnél egy-két játékot is, mondjuk egy kis Crysis 3 vagy BF4 engem jobban érdekelne, vagy F1 vagy Metro. De nem ilyen csutka beállítások mellett+ driverből még rátolom ami van. Hanem egy normális, ahol átlag 40-50fps megvan, és a min sehol nem megy 30fps alá. -
LógaGéza
veterán
válasz
holapito #45026 üzenetére
Nekem is BestBuy volt a Gigabyte, megvettem délelőtt, és délután már jó 5ezerrel drágább volt. Abszolút semmi bajom nincs vele, és meglepő volt, hogy az Adobe CC termékcsomag mindenféle mókolás nélkül tökéletesen támogatja.
Hangját nem hallom, bár nem is terheltem még annyira, meg eléggé szigetelt a házam is, teljesitménybe nekem megfelel. De én is feleslegesnek tartom a 4GB-os verziót. -
Cseneles
őstag
válasz
katt777 #45020 üzenetére
Igy van...
Jövőben remélhetőleg ez marad is így! Remélem nagyon sok programozó rá áll a Mantle -re és akkor megszűnik a CPU limit is játékok esetében
A Mantle ott segít ahol eddig a leg nagyobb szükség volt rá...a minimum FPS-ben és így nem az egy szálra jutó feladat alatt feszül meg a CPU 65% GPU kihasználtság mellett
Már ideje volt valamit tenniük mert egy PS3- is képes volt akadás mentesen futtatni ugyan azt a játékot küzel hasonló grafika mellett mint egy 5*annyiba kerülő PC
CSak a PS esetében kénytelenek voltak megtanulni optimalizálni
PS4 is hardver terén egy átlagosnak mondható pc teljesítményével bír és a Grafikai számítási képessége is kb egy HD7850 szintjét sem éri el mégis fullon képes futtatni a legújabb játékokat sőt 4K-n is vélhetőleg...
-
marquuard
veterán
Akinek szüksége lenne Gigabyte R9 270X 2GB új BIOS-ra (flickering javítva):
https://www.dropbox.com/s/cwce66ljoe03hla/r927xo2d.zip
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm szépen akik válaszoltak a beárazós topicra!
Volt aki a módját is leírta, hogy milyen egyszerű megtalálni.Hát nekem nem ment, balfasz voltam!
Köszönöm még egyszer!
-
katt777
félisten
Tesztelgettem a karimat 4670K-val. Unigine tesztekben a HD7870XT tizedre ugyanannyi FPS-t teljesít, mint 6800K-val, 3DMarkokban is hibahatáron belüli az eltérés, egészen 3D06-ig kell visszamenni, hogy kihozzak egy 4-5%-os gyorsulást az i5 javára. Szóval továbbra is tartom, hogy nem kell drága és állat proci ezek alá a VGA-k alá.
-
-
belinho
senior tag
válasz
hellboy0415 #45015 üzenetére
Meg kell keresni privátban Droidmester-t, ő foglalkozik komolyabban a dologgal. Volt olyan a 7950-es topikban, akinél szintén fix volt a fesz, nem lehetett állítani rajta se fel, se le, de bios-mod-al be tudott állítani egy jóval kisebb fix értéket. Szóval keresd meg őt, egy próbát megér.
-
juve600
nagyúr
válasz
hellboy0415 #45015 üzenetére
sztem nincs,én küzdöttem vele,de nem lehet
-
belinho
senior tag
válasz
juve600 #45011 üzenetére
Az XFX- et annyira én sem ismerem, de egy bios csere esetleg segített volna, persze tudni kellett volna azt is, hogy milyen fesz szabályzó van rajta, de ha már nincs meg a kártya, akkor mindegy.
Valami használja a karit, ami beragadt a memóriába, esetleg indítsd újra a gépet.
-
belinho
senior tag
válasz
juve600 #45000 üzenetére
Az összes Tahiti LE alulfeszelhető, de írja a tag is ,hogy máskor visszavette, akkor miért írod azt neki, hogy ennél a típusnál nem lehet
Valamilyen alaklmazás fut a háttérben, ami használja a VGA-t, azért nem veszi vissza a feszt és az órajelet, esetleg két monitor esetén sem veszi vissza, ha netán úgy használod.
-
juve600
nagyúr
válasz
hellboy0415 #45008 üzenetére
nekem dx -ben 60-70
mantle-nál 90-100 fps,ultra beállitások,full hd -
hellboy0415
aktív tag
válasz
csucsbicep #45007 üzenetére
Csak azért kérdezem mert max 75 fps annál többet sehogy sem tudok kihozni. C3 BF4 meg ilyen játékok. vagy ez elfogadható?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
hellboy0415 #45002 üzenetére
Órajel növelése leginkább vagy újabb driverek is hozhatnak gyorsulást.
-
Repsol600
addikt
válasz
Nuada herceg #45003 üzenetére
-
hepa
csendes tag
válasz
Ez lenne az.
-
scream
veterán
válasz
Fórum kereső -> beáraz és voila.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Most jöttem a HD 7770 topicból, ugyanis 1 olyan kártyám volt, most cseréltem egy HD 7870-re, Gigabyte, OC version. Sok rosszat ne mondjatok róla legyetek szívesek.
Annyi kérdésem lenne, hogy van valahol 1 beárazós topic.
Ahova beírom az alkatrészt, vagy a gépem konfigját, és írnak rá 1 árat.
Csak nem találom sehol...Ha valaki belinkelné, azt nagyon megköszönném!
Előre is köszönöm! -
hellboy0415
aktív tag
hali. Szerintetek hogyan lehet több fps-t kicsikarni egy 7870-ből? Mi lehet a max?
-
edeleny
őstag
Próbálta már valaki 7850-el a 14.1 beta drivert!
Feltettem, mert jókat hallottam róla! (mantle)
Ha fut az MSIAfterburner, akkor vagy azonnal fagy, vagy a magórajelet nem emeli fel. 300 MHz-ról csak 450 MHz-ra viszi, tesztek játékok alatt.Off.
Szépen be tud égni az LCD is!! Igaz extrém. két évig 24/24-be mentek, és szépen látszott a beégés. Egyes , egyébként változó feliratokat szépen el lehetett olvasni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövedelem
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest