- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Steve198310 #45195 üzenetére
60 fok a max ,a hangja zéró
-
F e Z o
veterán
válasz
Steve198310 #45191 üzenetére
Milyen órajelen használod akkora fesszel - 1,263V - azt a kártyát, ha szabad érdeklődni?
-
Steve198310
őstag
válasz
juve600 #45192 üzenetére
Ez csak egy teszt. És a többi 1000 másikban más a nyerő. Azt így nem jelenteném ki " MSI a nyerő" .
Olvasni mindenki tud ha meg van ideje és türelme talál még 1xxxxx tesztet. Igaz én pl egyik tesztben azt olvastam pont az "MSI szerő-ről" hogy hiába halk alacsonyan tartott venti mellett el ér közel 80 fokot. Vagy tőbbet. Bár engem nem érint meg nem is izgat. Nem MSI-m van
Melyik oldal milyen párti ebből fognak kijönni az eredmények -
Alister71
nagyúr
válasz
Nuada herceg #45193 üzenetére
Természetesen sokkal jobban fut, én is 7770-esről váltottam, és a 60 fps nagyjából tartható, ha mondjuk nem kapcsolsz élsimítást. De ez a mantle 100 fps ez
mondjuk low-on meglehet.
-
Steve198310
őstag
válasz
Alister71 #45189 üzenetére
Nem kifejezetten egy darabról hanem az össze 270 hűtője igen húrka 1+1 hő csővel. De van hogy csak 1. Ő gigát szeretne azt írta ha jól emlékszem. Én meg pl vaport javaslok neki helyette.
Nem csak a feszen múlik az a hőfok. Nekem a vapor 1263mV megy amely mellett 60-65 fokot tud produkálni. ha lejebb venném(persze ha tudnám szerkeszteni az UEFI biost) akkor sem lenne eget rengető külömbség mert nem használja soha vagy keveset a 1263mV feszt.
Neked tulajdonképp melyik 7870 karid van? -
FaTHI
őstag
válasz
Steve198310 #45175 üzenetére
Látjátok ennyire nem értek az X-szériához, nekem még ez is új hogy van sima 270-es, és 270X-is.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Steve198310 #45188 üzenetére
A Giga hűtője lehet, hogy gyengébb, de nekem ez a Sapphire nem tűnik nagyon másnak: [link] Mitől lenne melegebb a gpu, ha nem kap több feszt?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Nuada herceg #45180 üzenetére
"De ha tényleg ilyen jól fut ezzel a kártyával, meg a Mantle API-val, akkor szerintem már töltöm is lefele.
" - csak aztán nehogy csalódj majd. Ha ilyeneket elhiszel.
-
juve600
nagyúr
válasz
Nuada herceg #45180 üzenetére
van a bf4-ben beépitett fps számláló
a 0 gomb megnyomásával előhivod a konzolt és oda kell beirni a parancsot
PerfOverlay.DrawFps 1 -
Nuada herceg
őstag
válasz
juve600 #45178 üzenetére
Egyébként én még a Hd 7770-el játszottam vele, Ultra beállításokon, 2x MSAA-n, vagy micsodán, de érezhetően nem volt szerintem még 30 fps-em sem, vagy csak max a környékén.
Számlálóm nem volt, így nem tudom.De ha tényleg ilyen jól fut ezzel a kártyával, meg a Mantle API-val, akkor szerintem már töltöm is lefele.
-
juve600
nagyúr
válasz
Nuada herceg #45176 üzenetére
nekem full hd ,ultra
dx 60 fps
mantle 100 fps -
Alister71
nagyúr
válasz
Steve198310 #45175 üzenetére
Esetleg a gpu 62 fok helyett 65 fokos lesz?
The Nuke: nem kell megkeresni, mert nem érdekel. Miután végigjátszottam a BF4-et, hidd el, hogy tudom mennyivel megy.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Alister71 #45173 üzenetére
Pedig valahol valamelyik fórumban ezt így olvastam.
Na majd ha lesz kedvem megkeresem, és belinkelem.Mondjuk sokalltam én is.
Egyel lejjebbre válasz.
Nem azért mondtam, hogy megkeresem, mert nem hiszek neked!
Hanem csak azért, hogy nehogy azt higgye valaki, hogy kitaláltam,
és direkt hülyeségeket irkálok.De nem fogom megkeresni.
-
Steve198310
őstag
OK hogy hozza a 270 a 270x szintjét de nem a leg egészségesebb az dolog még sem. Tulajdon kép csak vess pillantást a 270 és 270x közötti hűtésre. Menten meggondolandó a "hozza a 270x szintjét" folyamatosan.
A Giga 270 hűtője igen hurka a 270x hez mérten. Persze az a többlet amit fizetsz egy 270x ért az a jobb daraboknál meg látszik a hűtő felépítésén.(#45171) Furkoo+ KATT777 Nem mindegy milyen driver van fent. Hiába a két kártya ugyan annak tűnik de nem az. Én is mikor megvettem a 13,6-13,10-13,11 ezekkel ment. A 13,6 volt a gyártó lemezén.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Nuada herceg #45170 üzenetére
Ezen állítások egyike sem igaz. FHD ultrán 45-60 fps körül megy és a Mantle jelenleg nagyon keveset hozott, vagy inkább semmit. Ha 1-2 effekt visszább van véve, a 60 fps tartható.
-
Nuada herceg
őstag
Én 7770-ről váltottam 7870-re,
inkább leszedtem előtte minden drivert...Egyébként azt mondják, hogy 1 sima Catalyst frissítést is úgy kellene végrehajtani,
hogy letörölni a régit, és úgy fel az újat. Nem pedig ilyen rátelepítéssel.Szerintem szedd majd le a drivereket kártyacsere előtt, ezzel kizársz +1 hibalehetőséget.
-
L4mie
veterán
Sziasztok, most nem saját 7870 van a gépben, jövő héten remélhetőleg bekerül egy 270X .
Érdemes lepucolni a drivereket, vagy hagyjam csak fent nyugodtan menni fog gond nélkül? -
Nuada herceg
őstag
Nekem pár napja Giga 7870-em van, OC verzió, valami 3 ventis.
Eddig még pörög mind a 3, egy sem esett le.Egyébként csendes ha nincs terhelve.
Bár amúgy sem hangos, és jól keni a levegőt.Azt írják a BF4 70 fps körül fut ezzel a karival direct X-el.
Mantle API-val meg 100 környékén van.Aztán hogy mennyire igaz.
-
FaTHI
őstag
Köszi a válaszokat,a Bf4-mellett hogyan muzsikál egy 270-es kari jelenleg? Csak azért kérdezem "jelenleg" mert ugye mindig van valami driver bu*izás.
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Csatlakozom egy Asus R9 270 2GB DirectCU II OC kártyával -
F e Z o
veterán
Gyorsabb mint a 7870, majdnem hozza a stock 7950 szintjét. Novemberi teszt.
-
FaTHI
őstag
Sziasztok Srácok!
Kinéztem egy Giga R9 270X Oc-karit. Érdekelne sebességben hol van ez a kártya a 7850,7870-hez képest?Már egy ideje Nvidiam van, ezért nézzétek el tudatlanságomat.Jah és jó karik ezek a Giga karik? -
Prince1
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #45152 üzenetére
Erre valaki valami okosat?
-
juve600
nagyúr
válasz
LógaGéza #45149 üzenetére
mi három különbözö táppal próbáltuk.,mégse volt jó
utánna beleraktuk az én konfigomba, abban se volt jóezért lett vga csere,holnap kapja meg a másikat,remélem az már jó lessz,de nem mert mégegy r9-280x toxicot venni,hanem r9 -270x gaming msi lessz helyette
ja nála az volt a szép hogy a toxicot is cseréltette már egyszer,mindkettőnek ugyanaz volt a baja
-
DI3S3L90
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok tulajdonosa egy Gigabyte HD7850 2GB-os OC változatú VGA-nak. Elégedett vagyok vele, minden szép és jó, 1600x900-as felbontásban nagyon minimális kompromisszumokkal mindent visz (élsimítást veszem alacsonyabbra általában). De viszont van egy probléma amire nem találok megoldást. A dolog úgy fest hogy a kártya idle módban nem veszi lejjebb a memória órajelet. Tehát a gyári 1200MHz-en ketyeg akkor is amikor csak 2D-ben vagyok asztalon vagy böngészőben, a GPU órajele viszont lecsökken 300MHz-re ami normális.
Csekkoltam AIDA64-ben és így kellene festenie...
State #1 GPU: 860MHz VRAM: 1200MHz (Boot)
State #2 GPU: 975MHz VRAM: 1200MHz
State #3 GPU: 975MHz VRAM: 1200MHz (UVD)
State #4 GPU: 300MHz VRAM: 150MHzKipróbáltam más driverekkel is, (jelenleg a legfrissebb 13.12-es WHQL-t használom) túl vagyok egy Win7 Pro x64 újratelepítésen (már ideje volt
), de ez változatlan maradt. Kérdésem az hogy ezek szerint valami nem okés a kártyával? Kicsit aggasztó hogy 2D módban a memória továbbra is load módban fut, így teljesen tanácstalan vagyok ilyen problémával még nem találkoztam. Utána néztem Google-ben is keresve ezt az "anomáliát" de érdemleges magyarázatot sehol sem találtam (vagy csak az én figyelmem kerülte el.)
-
marquuard
veterán
válasz
Nuada herceg #45153 üzenetére
Vertikális szinkronizáció az arra jó, hogy 60FPS felett ne csíkozódjon a kép függőlegesen. VSync-el ezért nem tudsz 60FPS fölé menni
-
Speed®
titán
válasz
Nuada herceg #45153 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
A vertikális szinkronizáció és a tripla pufferelés egyébként mire jó?
Grafikailag én semmilyen különbséget nem vettem észre, de FPS
csökkenést viszont igen.
Van azoknak valami értelme? -
Na visszaraktam a kártyát a kérdéses gépbe de az alsó PCI-E foglalatba. Ott működik tehát nem a táp a ludas/kevés!
De így csak PCI-E 4x sebességgel megy. nem tudom mekkora visszalépés a 16x hoz képest.
A felső valey 16x os eredmény de ott tok más vas volt alatta (a Konfigom csak ugye a videokártya volt ugyanaz)
Meg szenvedek vele egy sort azért
-
Toltam egy alaplapi bios resetet a gépemen utána nem fagyott mar a kártyával a windows.
Na hat a 3Dmark es a Valey gond nélkül lefutottak a kérdéses kártyával.
Nem tudom mennyire számít jónak de szerintem rendben van.
Nagyon jó halk a hűtése egyébként meg ahogy néztem 65 fok föle nem engedi a hűtés is rendben van.
Szóval a kártya maga és az SSD (arra raktam a windows amiről a teszt futott) tuti jó szerintem.
Egyébként a dobozra 500w minimum 2 x 6pines csati agánként 75 w al a minimum követelmény van írva.
Az volt az érdekes, hogy az o gépében fel sem pörgött a 2. venti a videokartyan.
IGP vel gond nélkül ment / használta illetve a régi videokártyával is (az csak 1x6 pines)Megpróbálok bios -r frissíteni az alaplapján hátha az a gond
Illetve meg ami fura az ez [link]
Nem a hawk bios a van a kártyán hanem a gameing e a verziószám alapján
[link] Ez kene hogy rajta legyen vagy csak el van írva de fura
-
Dany007
veterán
válasz
LógaGéza #45149 üzenetére
Én azért itt még mindig inkább valami alaplapi inkompatibilitásra gyanakodnék.
Ahogy előttem is mondták, ezek a kártyák alig fogyasztanak 10-12W-ot idle. Elméletben egy tápcsatiról is el kellene hogy menjen.
Attól nem fog többet enni a kártya idle hogy felrakja a drivert. Viszont hardveres ütközéseket idézhet elő...Első körben szvsz kérje kölcsön a haver tápját akinél ment a vga. Ha azzal gond nélkül működik akkor táp hiba. Ha nem akkor deszkát kéne cserélni. Ha másik deszkával és táppal is fagy akkor..... visszaküdném a kártyát a p...ba.
-
Nuada herceg
őstag
Hasonló problémával küzdött cimborám. Jó volt a gép, amíg fel nem tette a catalyst-ot. Aztán le is fagyott. Videó kártyára gyanakodtunk, de aztán szervízben kiderítették, h a táp volt a hibás. És tényleg az. Adtak másik tápot, azóta jó is a gép, és éjjel nappal tankozik.
-
-
válasz
Prince1 #45137 üzenetére
Tehát nem a chief táp hibás.
A haverod gépében tökéletesen működött a vga.
Kipróbáltátok mindkét pci-e sínben a te alaplapodban?
Egy teljes bios resetet mindenképp megér a dolog:
Táp lekapcsol.
Elem kivesz az alaplapból,kb 5 másodpercre rövidre zárni a két érintkezőt,majd elem vissza.
Táp bekapcsol.
Azután veszel egy jumpert amivel CMOS Clear-t tudsz csinálni az alaplapon.
A 15.) pontban megtalálod hogyan kell.
Én már megnéztem,szóval csak megkeresed azt a két szabadon lévő tüskét,mert elvileg szabadon kell lenniük,az alaplapod jobb alsó sarkánál.Rádugod a jumpert,rajta hagyod kb 15 másodpercig,aztán lehuzod.
Innentől kezdve törölve van a bios.Jumpert tudsz levenni ideiglenesen vinyóról,vagy cd-dvd íróról is,jegyezd meg honnan vetted le.
Sajnos én úgy érzem az alaplap körül van vmi probléma,illetve a vga slot-al.
Reméljük,hogy csak a biosnak bolondult meg az agya.
(sokszor előfordult már ilyen)#45140 Prince1 : Azért az elég gáz,hogy egy ilyen aránylag új foglalattal ellátott elég jó alaplapok,bajlódnak az amd kártyákkal.(ha még nem próbáltatok benne más nvidia-s kártyát)
Én azért adtam el az MSI 87-GD65 Gaming lapomat,mert nem tudott kezelni 3-way SLI-t.
Egyébként imádtam sosem adtam volna el. -
Prince1
csendes tag
válasz
akoska07 #45125 üzenetére
Hi.
4es Pin van még rádugva alaplapra. Újdonság rádugtunk 1 enermax 600as tápot. Ésss bizony nem ad képet azzal sem.. azt nem értem, hogy akkor micsoda hiszen másik videkártya (6850 ) tökéletesen megy a konfiggal. Biosban az van beállitva elsődlegesnek. Elviszem szervízbe vagy egy hozzább értő embernek mert nem tudunk rájönni.
-
Dany007
veterán
válasz
Picturemaker #45135 üzenetére
"mint ahogy számítottam rá."
Ööö miért? Más eredményeket kaptál, mint amiket a tesztekben leírtak? : o
Nemtom, de nekem a 270X pont azokat az eredményeket hozza, mint amiket a tesztekben előzetesen olvastam, láttam. Még úgy is hogy jó gyenge procim van hozzá... -
F e Z o
veterán
válasz
Picturemaker #45132 üzenetére
Ne 3trémarkokból induljunk ki.
-
Dákesz
tag
Üdv, adott egy 7870, oylan problémám lenne, hogy alig pár fps lett több játékokban mint a régi 5850-el, kérdésem hogy egy PII945@3,9Ghz re huzva nem tudja kihajtani?
-
R3laX
addikt
válasz
Prince1 #45123 üzenetére
Hali!
Nekem előző Chieftec 450AA 101A 6 éves táp simán vitte az I5 3570K-t 4.4Ghz-en, és mellette egy 7950-et minimális tápkímélő tuningal. 900/1250 helyett 1050/1450-en... Nem hiszem hogy a táp...
szerk.: Azért egy 7950 jóval éhesebb mint egy 270X. A 7950-et még 1100/1450-en is tudta a régi tápom.
-
F e Z o
veterán
TSMC ASIC DATA EXTRATOR-ban hogy tudom megnézni TAHIT-LE 7870-nél, hogy sierült a GPU-m? Az 1.2-es verzióban nincs kari feltüntetve.
A srác csifijének elméletileg 14 és 15A-s 12V-os ága van. Max 348W terhelhetőséggel, még ha le is van esetleg gyengülve valamelyik ág, akkor is vinnie kellene neki. Érdemes lenne 2 ágról megtáplálnia molex-6pin-es átalakítóval esetleg.
-
-
Prince1
csendes tag
Az új konfig a régi kártyámmal pöccre megy HD 6850-al. Semmi gondja. Ugy ez csak 1 pinnes megpróbáltam átalakitóval is direkt másik szálról úgyis megy. 2-en csak nem vagyunk ennyire hülyék
. Egyszerűen nem pörgeti fel ventriket sem.
-
Ennyire sokat fogyaszt egy 270X,hogy egy chief 450W táp nem elég neki ?
Én azért kipróbálnám a komplett gépet a haverod tápjával.
Egyáltalán nem biztos,hogy a táp a hunyó.Tudom hogy az a táp már nem egy új cucc,de annak jó a bele.
-
Prince1
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat. Sajnos a kártya igy sem indul ugy néz ki kevés neki..Haver gépén pöccre ment neki van lapból 2 6 pines csatija..
Sajnos ez van. :/
-
Dany007
veterán
Mindkettőtöknek igaza van!
De komolyan, mindkettő lehetséges.Ismerősnél is volt olyan, hogy a spórolt a tápon.
Mondtam hogy azon aztán tilos spórolni. Így a második tápcsatit már csak 1 ágas molexból tudta összekukázni. Naná hogy nem bírta a táp... fagyott, restartolt stb...
Úgyhogy muszáj volt egy rendes tápot venni neki.De olyan is volt már, hogy véletlenül nem kötöttem rá az egyik tápkábelt a vga-ra és elindult gond nélkül.
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Nuada herceg #45116 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem számít a proci a táp teljesítményénél, hanem, hogy ne csak egy "ágra" tegye rá az átalakítót, hanem kettő különbözőre. Lehet, hogy a tápnak az az ága nem bírja el az adott teljesítményt, viszont, ha kettő külön ágra teszi a 2x4-es csatlakozót, akkor jó lesz. Azok a csatlakozók merevlemezeknek, cd lejátszóknak stb... lettek kitalálva, amik ugye csak a töredékét fogyasztják egy VGA-nak. Szerintem elbeszéltünk egymás mellett. Természetesen a processzor is egy jelentős fogyasztó a gép esetében.
-
Nuada herceg
őstag
Az én procim pl.: 90 Wattot fogyaszt teljes terhelésen.
Az azért már csak számít valamit a tápnak.Na nem akarok itt okoskodni, nem vagyok szakértő.
De személyes tapasztalat.
Így jártam:
450 Wattos Hipro táp. Core 2 Quad Q9400 proci, plusz Gtx 550 Ti.
Minden szépen ment, bootolás, windows, net filmek. Csak a játékoknál jelentkezett
hogy, 3-5 perc után kék halál. Ennyi. Cseréltettem a kártyát, ugyan ez a hiba. Mindent kipróbáltam, kicseréltem memóriától kezdve winchester, de a hiba fent állt! Mire kiderült, hogy a tápom nem bírta...
Akkor olvastam többet utána ennek a dolognak.De az is lehet amit Te írsz, hogy indulásnál maxon pörög. Passz.
Nálam nem így volt. -
Prince1
csendes tag
Köszönöm mindenkienek a segitséget. Amint visszajött a kártya megprobálom. barátom elvitte tesztelni a az ő gépébe is közben.
Még1X köszönöm. Remélem megoldódik a dolog..
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Nuada herceg #45113 üzenetére
Procinak semmi köze ehhez. Annak nem is kell külön tápcsatlakozás, csak amit az alaplapra ráteszel. Biztos, hogy elég lenne neki, de valamiért még se működik úgy. Gondolom elindulásnál megpróbálja felvenni a max teljesítményt (180 W ha jól emlékszek), ami viszont így nincs meg és ezért kikapcsol, aztán újra bekapcsolna, de nem elég és így tovább... (nem értek hozzá, de nálam ezt csinálta, ebből következtetnék erre az álláspontomra). Nekem is 460W tápom van (5-6 éves), lehet egy újabbal már menne egy csatlakozóval is.
-
Dany007
veterán
válasz
Prince1 #45106 üzenetére
Ha kevés neki a táp akkor legtöbb esetben terhelésre kifagy a p...ba a gép. De attól még idle működnie kéne. Anno a két csatis VGA-k véletlenül csak 1 bedugott csatival is simán elindultak. Persze mikor játékban kellett volna neki a kakaó akkor kifagyott a rendszer.
Bios-ban próbáld beállítani hogy a PCI-E-s VGA legyen az elsődleges. HDMI-vel, DVI-al próbáld ha lehetséges az a tuti... Aztán kb ennyi.
Más ötletem nincs. De a ventikből szvsz mindkettőnek egyszerre kéne mennie.
-
Sur1G
aktív tag
válasz
Prince1 #45106 üzenetére
Ugyan ez a bajom volt nekem is, hogy felpörgött a venti és utána semmi. Nekem az oldotta meg a problémámat, hogy a 2. tápcsatlakozó, amit az átalakítóval csatoltam rá (2x4-es fehér az egyik vége 1x6 a másik (bocs nem vágom a neveket)), úgy kötöttem be, hogy a két vége (2x4 csatlakozó) ne ugyan azon a táp "ágon" legyenek. Azóta jó. (bocs a leírás konyhaiságáért)
-
Prince1
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg az új gép.
Problémám az lenne hogy az R9 270x HAWK kártya nem hajlandó képet adni. Olyan mintha csak 1ik ventrije forogna fel néha mindkettő. De képet nem ad... Lehet hogy kevés neki a táp? Chietec GPS 450A??
A konfig: I 5 4570 , Gyga BM85 D3H 8 giga RAM, 500 GB HDD. Alaplapi videokártya ad képet, miután kiszedtem a VGA-t.
Valami más amirre nem gondoltam? se DVI-n sem HDMI-n nem ad képet. :/
Köszi.
-
Sur1G
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Illetve, bocs az off-ért is. Sniper Elite V2, Far Cry 3 kipróbálom, mind2 tetszik videók alapján.
-
RMZ250
senior tag
válasz
Dany007 #45102 üzenetére
Pont ez az, a FC2-t pont ezé szartam le. A 3 nem csőjáték, oda mész ahova akarsz akkor amikor akarod. Persze a sztori miatt csinálni kell a feladatokat meg mondja, hogy mit kéne csinálni. Lehet rambózni, de ha akarom akkor egyetlen lövés nélkül lopakodva lekéselem az egész tábort. Régebben elkezdtem játszani a virágbolti verziót de nem nagyon tudtam mikor mit kell tenni mire valók az állatbőrök meg a növényekkel mit kell csinálni, mik ezek a tetoválások meg minden szóval túl bonyolultnak tűnt és nem tetszett. Viszont így magyarul óriási élmény volt nekem a játék, ráadásul kétféle befejezése van
Többféle kivégzési mód van benne ha az ellen mögé lopózkodsz Szóval nagyon változatos. Úgy voltam vele mint az első résszel, hogy ha elkezdtem akkor alig bírtam felkelni a gép mellől. Egyszónak is száz a vége: KÚRVA JÓ játék
Még annyi, hogy szerintem ez ugyan az mint a Crysis 1 csak mindenféle higtech nélkül. Itt is teljesen körbejárhatom a táborokat megtervezhetem a rajtaütést, fényképezővel megjelölhetem a célpontokat stb.stb.
Faszák a fegyók is van íj is amit a vége felé nagyon megszerettem.A topiktól meg bocs az offért
-
Dany007
veterán
válasz
RMZ250 #45100 üzenetére
Ez jólhangzik. De ha már FC3, hadd kérdezzem meg, ez nem unalmasodik el úgy, mint a FC2? Ott egy idő után mocskosul ráuntam arra, hogy menj el ide irts ki mindenkit, aztán menj oda, ott is. Aztán a harmadik helyen is... Persze útközben belebotlasz pár ellenőrzőpontba akkor ott is... És valami piszkosul meguntam pár óra után.
Jó, persze minden fps-nek az a lényege, hogy irts ki mindenkit, meg szeretünk is irtani meg minden.. de valahogy ezt biztos fel lehet dobni. Most mittomén MW1 jut csak eszembe hirtelen meg a Crysis 1. Ahol különféle lehetőségek voltak. Lehetett lopakodni, lehetett irtani pisztollyal csendben, vagy dögnagy fegyverrel, késelni stb.. Lehetett innen-onnan bevenni egy-egy támaszpontot stb... szóval ha nem is nagyon de volt egy kis változatosság. Plusz nem voltak annyira nagyon csőjátékok mint a napokban kipróbált MW3 meg BF3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest