- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
Dark KillerX #45397 üzenetére
Szerencsére ez még a régi első genes kiadás, mondjuk 1 évesen meg is érte azt az 55ezret használtan
. Giga r9 270x-ről nem vágom mennyire bírják az OC-t. Akinek van, írhatna pár eredményt.
EnterR: Na, grat!
-
Dark KillerX
addikt
Azért is írtam,hogy többségében,rosszul húzhatók
Egyébként érdekes módon viszont,a felső szegmensben , főleg NV oldalon,nagyon jó karikat gyártanak,de persze AMD oldalon se rosszak,de az olcsó szekcióban tényleg sokat spórolnak.
Én viszont anno belenyúltam a lecsóba Gigaval kapcsolatban: 5770,GTX460,GTX560Ti,majd rövid ideig 6870.
Szóval az se lehet mondani,hogy csak egy chipset gyártónál fürödtem be vele
szerk. Akkor neked szerencséd volt velük,én biztos többet nem ajánlom,persze egy 780Ti-ot elfogadnék
-
R3laX
addikt
válasz
Dark KillerX #45393 üzenetére
Nekem Giga 7950 van, és 1.225V-on viszi az 1200/1400-at 900/1250 helyett.. Vmelyik lockos újabb 7950 1.250V-on meg stockban. Azért nem jelenteném ki megint a rosszat a Gigákról
.
szerk.: Jó kis cucc
, 3DMark fire strike-ban 7600 fölött kapok(R9 280X szint).
-
Dark KillerX
addikt
-
Gaboman
nagyúr
-
marquuard
veterán
Ha csak a VRAM-ot húzom, akkor azzal lehet nagyobb teljesítmény? Sose tudtam, mi változik, ha húzom a VRAM-ot. Addig oké, hogy az adatátviteli sebesség megnő, de haszna is van?
-
Dany007
veterán
válasz
ALONSO11 #45375 üzenetére
Huzas miatt akarod jobban huteni vagy csak a szemednek jobb ha par fokkal alacsonyabb a homerseklet?
Mert sok ertelme nincs... 10-15%-ot alapon is lehet huzni rajta tobbet meg nem erdemes mert max 4-5fpst nyersz vele.. par napja beszeltuk ki a temat.
Szal szvsz teljesen folosleges hutesre koltened a penzt. -
FaTHI
őstag
Nos feraktam egy régebbi Decemberi Catalyst-ot- és igy ok a játék. szépen fut Ultra+2x msaa-val a Bf4 multi. Köszi a hozzászólásokat!
Rátehetem erre az új Mantle drivert, vagy ne erőltessem? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
- = Zk = - #45376 üzenetére
Nyugi, ma én is kaptam egyet
Csak nálam valami a driverrel lett(SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED(atikmdag.sys)). Nagyon örültem neki
-
- = Zk = -
félisten
kékhalál... nab+ xDDDD
0x000000101-es hiba
-
Nuada herceg
őstag
Urak, segítsetek legyetek szívesek.
Kicsit off, de nagyon picit ide is tartozhat.Kellene 1 olyan video vágó program, amivel mkv formátumú fileokat, videókat tudok vágni.
Csak kivágni 1 darabot. Egyszer volt ilyen programom, de most az Istenért nem találom.Sokat letöltöttem, mezei progi nem jó, azt írja, nem támogatja ezt a formátumot... :S
Bocsánat az offért, de már falra mászok!
-
Algotis
addikt
Valaki 5let?
-
FaTHI
őstag
válasz
proci985 #45355 üzenetére
Jaj bocsi éppen csak a játékot nem irtam
Nos a BF4-alatt elég gyengén szerepel ez a kari nálam, egy i7-4000Mhz társaságában. a Guiliti Peaks pályán talán médiumán ha játszaható, egyéb pályákon talán high -en, de itt is robbanások alatt leesik 30fps re. Ez a kari ennyire gyenge lenne? vagy valami nálam hibádzik? a legujabb Beta van fent. A karim Giga 270X Oc. Az ez előtti 680-as kari minden Ultra+2xmsaa-n gyönyörűen futott.
-
FaTHI
őstag
Srácok egy 270X-es vidkarival játszanák, de irtózatosan beszaggat még High -en is. A legújabb driver fent van valami ötlet?
-
Victoryus
addikt
Tegnap szereltem be az Asus R9 270-et. Alapból 975/1400-on megy. A gond: a firefox címsora átlátszik itt-ott azóta, mintha kirágták volna az egerek. Most ilyenkor mi van? Catalystot leszedtem, újratelepítettem, ugyanúgy egérrágta. Játékok alatt nincs gond, nagyon jól megy vele az új NFS is meg a GTA4 eflc is.
Feszültséget nem engedi állítani msi afterburnerben. -
FaTHI
őstag
Srácok a 270X- karikat be lehet valahogyan állitani hogy az Afterburner alatt lehessen álltani a feszt?
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #45347 üzenetére
A gpu load egyiknél 98% a másiknál 11% terhelés alatt.
Direkt megnéztem különböző verziójú gpuz-vel is. -
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #45345 üzenetére
5770 CF-em volt, azzal még megérte foglalkozni, meg annak idején pár verziót kipróbáltam ami ahhoz elég volt hogy na akarjak ismét ilyesmivel foglalkozni.
mi a furcsa a képen? -
R3laX
addikt
Hali!
Ez a BF4 topikba menne, amúgy ki kell kapcsolni az IGPU-t az alaplap bios-ában. Így kell vszeg a te lapodban is >>>katt ide<<<, és már menni is fog az Options.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #45338 üzenetére
Nem értem, a gpu load ragadt be 99%-on, vagy az egyik 2D a másik 3D profilban megy?
Mert ha az utóbbi akkor jobb ha hozzászoksz, ha csak nem tudod fix profillal hajtani őket.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Nuada herceg #45337 üzenetére
Ez is OC, 60 Mhz húzva van a GPU-n
Amúgy ez egy ventilátoros, és a venti ahogy nézem max. csak 50%-ot pörög. (igaz cserébe halk) Terhelés nélkül meg 30 fokon jár csak. Majd maximum kicsit rakok a ventilátor fordulatra, mert a gyárival valahogy 50% kevés, 60-70%-on se lenne olyan vészes hangja szerintem.
-
Zsohi
őstag
válasz
- = Zk = - #45338 üzenetére
Bányászni próbáltál valaha a gépen?
Driver újratelepítés esetleg vírus. -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #45333 üzenetére
erre vki?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Ed3r_X_ #45335 üzenetére
Az sok szerintem!
Én több perces benchmarkok közben néztem.
Kb. 15-20 perc is volt, teljes terhelés alatt 57 volt a max.
56-57 között ugrált. Lehet 1 óra után feljebb menne, de addig jól tartotta.
Ráadásul nekem Giga gyári OC-s kártyám van, szóval lehet kicsit még jobban
melegszik a gpu, mint a referencia modelleknek. Bár a hűtő meg 3 ventis, lehet jól teszi a dolgát. -
F e Z o
veterán
Jó pár játék meghálálja a cserét.
(#45335) Ed3r_X_ : Nem vészes a 70-75 fok. Egyébként a hőfok sok mindentől függ. Referencia vagy a gyártó spéci hűtője van a GPU-n, házszellőzés, tuning, legyen az alulfesz vagy feszemeléses órajelemelés, pasztázás (mikor volt utoljára, milyen pasztával), ventivezérlés (gyári vagy általad alkotott ventiprofil)
-
Ed3r_X_
nagyúr
HD7850-nek maximális terhelésen mi az elfogadható hőfoka? (MSI HD7850 OC)
Terhelve igen felszalad 70-75 fokig, Metro Last Light alatt, mindent maximumra tolva.
-
- = Zk = -
félisten
beakadt a második vga 99%-on.. nem vette vissza az órajeleit... mi lehet a gond?!...
lapozgattam visszafelé, de nem nagyon leltem a megoldást.
tán átsiklottam felette?! -
Algotis
addikt
Sziasztok!
Ha dobok egy kis OC-t a kártyámra akkor elkezd akadni itt-ott a BF4.
Ha visszaveszem az alapra (975 mHz) akkor kevésbé csinálja, de néha-néha beakad még akkor is.
Lehetséges, hogy nem bírja az alap órajelet sem teljesen? -
marquuard
veterán
válasz
Steve198310 #45327 üzenetére
Az előző BIOS-t engedte módosítani, (.rom kiterjesztés) akkor az legacy BIOS volt?
-
- = Zk = -
félisten
nah, gyors vélemény a CF-ről.
- néztem egy 3DM-et, de... elfelejtettem 1 kártyást nézni, szal.... namind1. csak a kétkártyás eredménye van meg
- BF3 automatikusan felugrott ULTRA beállításokra és így van 60-70+ FPS-em (ingadozik keményen, de.... lecarom)
- melegszik rendesen a CPU a két kártya végett. igaz, most 4,62GHz-en megy a CPU szal... lehet vízre kéne váltanom, ami hűvösebbé teszi min 8-12fokkal.. passz egyelőre
- csóri UPS-em is megadta magát... egy keményebb gépezés közben sikít, hogy magas az áramfelvétel. dehát nem bírja...öreg már. szal majd ezt is cserélem, vagy kiiktatom a francba
- konnektorból a gépem kemény 500-700W-ot szed ki... ingadozik ez is.összességében? igen, meg vagyok elégedve vele. nem kicsit
... később még úgyis lesz tapasztalatom, egyelőre ennyi
BF3 mikrolaggot nem figyeltem, igaz csak 12 percet játszottam....
-
Picturemaker
őstag
válasz
marquuard #45326 üzenetére
"UEFI BIOS-ok...: nos, ők nincsenek támogatva és valószínűleg később sem lesznek a digitális aláírás és a tömörítés miatt. Ezért a módosítások csak a hagyományos BIOS-t érintik, és egy módosított UEFI-s BIOS-t használva a rendszer azt hiszi majd hogy nincs UEFI, mert a legacy BIOS azt fogja mondani, hogy csak ő van. "
A fenti sorok ebből a cikkből: [link]
Az én olvasatomban kellene, hogy működjön a kártya visszaírás után is, csak nem lesz UEFI-s (amit amúgy sem tudom mire lehetne használni igazából).
-
FaTHI
őstag
Srácok jött az új 270X- karim , Nvidia után mindent le töröltem, fel a legújabb Catalyst, de a Bf4- be ha rámegyek az Options-ra egyből kilép hibával. Mi lehet a baj?
-
marquuard
veterán
Múltkor felraktam az új Giga R9 270X BIOS-t amit a Gigabyte küldött. Bele akartam nézni a BIOS-ba, de mikor betöltöm a fájlt, ezt adja ki:
Ez azt jelenti, hogy UEFI BIOS-os a kártya?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Steve198310 #45323 üzenetére
igen....
és hozták azt, amit elvártam tőlük...
-
- = Zk = -
félisten
nah, R9 270 X OC with Boost beszerezve...
most dózerolok és telepítek, kötögetek... később Re. remélem tele jó hírekkel
-
marquuard
veterán
Hol találom azt a BIOS editort, ami kompatibilis az R9 270X-el?
-
bundaska
aktív tag
Sziasztok!
Egy buta kérdésem lenne. Lehet valahol 1-2000 Hsz-el ezelőtt le lett írva, de nem szeretnék annyit visszakeresni, remélem, megértitek
A Sapphire 270X-nek miért rövidebb annyival a nyákja, mint az Asus vagy Gigabyte nyákja? Rosszabb valamivel? A Bf4-es verzsönt néztem ki, az lenne számomra a legmegfelelőbb árban.Üdv:
Bundas -
rostiron
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #45314 üzenetére
úgylegyen...
nézek egy 3DMarkot, egy Unigine-t és ennyi
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #45313 üzenetére
BF3 alatt bőven jól mennek az FX-ek,szóval sztem nem lehet gond ott
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #45311 üzenetére
nem, hogy bírni fogja-e a CF-et... (igaz, 4,7-en döcög, léggel)
bár én nem aggasztom magam.. hozni fogja amit kell Bf3 multi alatt -
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #45311 üzenetére
óó, még sehol nem tartok. ez csak terv. kártyaegyeztetésen is túlvagyok... ha majd az asztalon lesz a kártya, akkor okés a dolog
de köszönömaz igazi kérdés, az az FX lesz majd
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #45310 üzenetére
Grat hozzá!
És kíváncsian várjuk a tapasztalatokat,és élményeket majd.
Mod Addig is várjuk majd akkor a tapasztalatokat,ha aktuális lesz.
Mért lesz kérdés az FX,melege lesz gondolom?Arra céloztál?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #45309 üzenetére
én holnap meglesek egy 270X + 7870 CF-et idehaza (remélem)
-
Dark KillerX
addikt
Egyenlőre 1 vga-ról volt szó,később lehet lesz CF,azért írta a 4GB-on is gondolkozik!
Amúgy én CF-ben nem gondolkoznék,annyian panaszkodnak rá,inkább megvárnám a 280-at,vagy vennék egy 280X-et / 7970-et és meghúznám!
Húzva jóval gyorsabb mint a 270X,bőven 50-70%-al is akár,és olcsóbb is mint a CF,és nem melegszik annyira! Perzse egy csak szigorúan magán vélemény.
-
Dany007
veterán
válasz
Sanyi2134 #45307 üzenetére
A 4k tényleg nem tétel. Én is azt választanám.
Viszont az igazi gond a gyenge memória sávszélességgel van. A 7950-es 384bites memória sávszélességgel rendelkezik míg a 270x csak 256bitessel. A 4GB-os verzió is. Mégis a 7950 is csak 3GB-ot kapott. Szóval az a gond, hogy lassú az a memória a 4GB dinamikus mozgatásához... Ezért nem ajánlott. Persze ha 4K különbség van akkor én se haboznék. Valamire csak jó lesz. -
Sanyi2134
csendes tag
válasz
Nuada herceg #45306 üzenetére
Azt veszek mert csak 4kpval drágább az meg nem tétel. Mindenkinek köszönöm a hozzászólását további szép estét.
-
Zsohi
őstag
válasz
Dark KillerX #45304 üzenetére
2db 270X-ről van szó jelen esetben. Amik már egészen figyelemreméltó teljesítményre képesek és ilyen párosításban a 2 giga vram előbb fog elfogyni, mint hogy az fps 30 alá csökkenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest