Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Csináltam egy HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT az Asus GPU Tweak progihoz hogy miképpen lehet aktiválni az overclocking range enchancement -et!
a bemutató itt található letöltés után kicsomagolni, és futtatni az exe -t egy önlejátszó Flash video fog elindulni
-
Tomix24
addikt
Ez nem vita tárgya A Procid nem hajtja ki a játékok 50%-át legalább ezzel a karival még 1080p-n sem. Én már kipróbáltam I72600K-val, és az fölényes sok játékban. De sok ilyen teszt is van. Ez van, törődj bele. 100 helyett 80 Fps-ed lesz max, nem nagy szám.
AMD kevés sajna, majd én is cserélek egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
Jaja, ezeket 5 perc alatt találtam, most nem tudtam nagyobb keresést végezni. Van ahol elég a procid, van ahol kisebb hátránnyal indul, de egy 4 magos AMD-nél azért jobban megy neki a játék az biztos. Én is gonba vagyok, mert alaplap+proci csere kellene, de nagyon nem biztos hogy azért a pár FPS-ért Intelre váltok. Majd kiderül
-
kovsol
titán
Holnap meglesz a kártyám, ha összeírjátok mivel milyen beállításokon kellenek eredmények az összehasonlításhoz akkor én csinálok egy intel i5-3570k@4,3Ghz el tesztet.
most meg a hd4000 el szenvedek épp, még a diablo 3 is kifog rajta, de a starcraft2 -t szépen viszi[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
-
GeneraL_XTX
veterán
-
marquuard
veterán
válasz aginor #45068 üzenetére
Azt be kell látni, hogy a sima 270 Giga hűtése nem a legjobb, de a 270X hűtése számomra kifogástalan. Amúgy is, nekem tökmindegy ki milyen sz*rnak tartja a Giga hűtését, ugyanannyi hőfokot érek el pl. FurMark/3DMark alatt mint egy Asus.
Nagyon érdekes, nálam nem zörög terhelés alatt, és csak a szélzajt hallani...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Steve198310
őstag
-
katt777
félisten
válasz aginor #51953 üzenetére
14.9 (már javított)
Known Issues:
[404829]: Horizontal flashing lines on second screen in a clone mode with V-Sync on using AMD Mobility Graphics with Switchable Intel Graphics
[404508]: Display takes a long time to redraw the screen after an S4 cycle
[405432]: Mantle driver will TDR when running Star Swarm on the loading screen
[404660]: GPU gets stuck in a low power state after it was previously stressed to max power
[403032]: Severe flickering observed on default launch of SimCity 4
[403449]: Playing any media sample in full screen in the 2x1/1x2 Fill SLS configuration leads to TDR
[400573]: Intermittent application hang observed while launching Aliens vs. Predator
[400693]: While running performance test, crash is observed with fault module atidxx32.dll
[401386]: Severe corruption and flashing light observed with specific game settings in Grid 2
[401289]: Flashing lights in Batman Arkham Origins game main menu
[xxxxxx]: Driver installation randomly crashes or hangs
[xxxxxx]: Intermittent black screen or BSOD on reboot after driver installation
[406933]: AMD Catalyst™ Control Center intermittently crashes or fails to loadHajrá, AMD!!!
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Hobby rádiós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠