- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
válasz
irhejja #45090 üzenetére
Szerintem egy jól meghúzott R9 280X vagy ha még találsz eladó HD7970 stabilabb képet adna mint egy Crossfire, viszont látok jövőképet egy R9 270X Crossfireben is Mantle alatt jól fog skálázódni és teljesítménye kb egy 780GTX szintje
Régebben raktam fel ide fórumra is képeket és tapasztalatot is osztottam meg R9 270X Crossfire ről bár nekem egy HD7870-el volt párban
Viszont ment FPS volt dögivel
-
RMZ250
senior tag
válasz
irhejja #45090 üzenetére
Leírták már párszor rengeteg togyikban, hogy erőben nem lesz gond még sokáig egy többkártyás rendszerrel de akkor se jó játékra. Lehet vele bencsmárkokat nyomatni meg pontvadászkodni de játékra mindig jobb egy erősebb kari. Kevés játék van erre optimalizálva, mikrolaggok, kompatibilitási gondok stb.stb. Persze aki szeret kísérletezgetni állandóan a gépet túrni meg mittomén az csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Elden Ring
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest