- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
holapito #45026 üzenetére
Persze, Giga van. A legendát arra értem, hogy sokan azt mondják, hogy tré anyaghasználat, tré hűtés, és a kedvencem, leesnek a ventik
De az Asus/MSI se hűt jobban, az meg hogy nem fém, hát istenem.. FölöslegesKonfig az adatlapomon, Crysis 3 (high 2x msaa), BF4 ultra, AC4 very high, CoD Ghost Extra (max). Visz ez mindent. 8x MSAA-nál általában elvérzik, némi kompromisszumot kell kötni, de ez az összes R9 270X-re érvényes. De nem fontos a 8x MSAA, az összes játék tökéletesen megy 4x MSAA-val
4GB-al nem lesz több FPS, továbbra is feleslegesnek tartom. Ha lesz 2 monitorod, akkor már kellhet a 4GB, különben felesleges. -
LógaGéza
veterán
válasz
holapito #45026 üzenetére
Nekem is BestBuy volt a Gigabyte, megvettem délelőtt, és délután már jó 5ezerrel drágább volt. Abszolút semmi bajom nincs vele, és meglepő volt, hogy az Adobe CC termékcsomag mindenféle mókolás nélkül tökéletesen támogatja.
Hangját nem hallom, bár nem is terheltem még annyira, meg eléggé szigetelt a házam is, teljesitménybe nekem megfelel. De én is feleslegesnek tartom a 4GB-os verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest