Hirdetés
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Steve198310
őstag
válasz

kungzi

üzenetére
						Csumi
Én Pl a vapor-x ajánlanám. Az eddigi kártya amire nem volt 100% panasz. Itt biztos nem. Én gariba kaptam a néhai dual-x helyett és nem bántam meg hogy nem más gyártó karijat kértem. Fém borítás mellett az egész kártya hűtve van a vapor-x által készített borda alatt. Itt nincs + kis borda anyám kinnya mindent a nagy borda hűt a 4 vastagabb hőcserélő cső végig fut a kártya hosszán. A ventik pontos méretét nem tudom de 90-100mm és igen csendes. Bár 2500 körül még jelenik a szél zaj. De szerintem a düdös életben nem megy annyin. Volt hogy leszabalyoztam 20% ra ami 1400 de csak 71 fokig ment el

- 

dunc
nagyúr
válasz

kungzi

üzenetére
						Saját tapasztalat a másodikról tudok maximális elégedettséggel nyilatkozni! Már kibontás közbe (doboz, körítés) látszik igényes darabbal van dolgunk, hibátlanul beszerelhető, nincs recsegő, lötyögő rész rajt (masszív) eddig minden játékot kipróbáltam rajt, a legújabbak se fognak ki rajt! A hangja soha nem volt hangosabb mint az amúgy is halk cpu hűtöm! Tehát eddig egy szavazat az Asusnak!
 - 

katt777
félisten
válasz

kungzi

üzenetére
						FHD felett 4k-s monitort érdemes venni, sima FHD+-t még kiszolgál 2GB is, max 1-2 játéknál min. megszorítással. Mire megfizethető nagy felbontású monitorok lesznek, úgyis DX12-es lesz. Viszont mire ez kijön, mantleizálódik, amiből meg az következik, hogy a régebbi kártyák is vinni fognak mindent. Viszont ha van az embernek +1-2 ezrese (ipon és pcx más árfekvés pcx javára), nyilván kidobhatja 4GB-os kártyára, ha ettől jobban érzi magát.
 Nálam még úgy sem kért semmi 2GB-ot, hogy driverből alaposan feljavítottam a megjelenítést. Crysis 3 asszem 1.7GB körül van max. Azon csodálkozom azóta is, amióta 2GB-os VGA-m van, hogy a játékok túlnyomó többsége 1.3GB-nál nem nagyon zabál többet.hackeeeee: Sajnos nem találtam rá (7870XT CF) semmit így kutyafuttában.
 - 

katt777
félisten
válasz

kungzi

üzenetére
						Na, annak aztán főleg semmi értelme, mivel úgyis külön kezeli a 2xVRAM-ot (még nem láttam játékot, amelyik elfogyasztotta volna a 2GB-ot), 4GB-ra meg semminek nincs szüksége, legfeljebb FullHD felbontás FÖLÖTT. De mutass egy játékot, amely 2x2GB-nál többet zabál CF-ben, és hiszek neked.

- 

- 

Algotis
addikt
 - 

- 

- 

- 

proci985
MODERÁTOR
válasz

kungzi

üzenetére
						vedd meg, szvsz ha nem jön be pár hét múlva ennyiért tovább tudod passzolni.
két 7850 OC (20%al magasabb a gpu mindkettőn a refnél) nálam még mindig az egy szem 6950 2GB alatt marad fogyasztásban.
Razer6666: 7870en sincs több memória, de alapvetően a 2gb eyefinityvel is általában elég. AA nélkül mindenképp, AA meg 6megapixelen fpsgyilkos.
 - 

törölt tag
válasz

kungzi

üzenetére
						Nekem tökéletesen elég!

Nem írtál hőmérsékleti adatokat...így nehéz rá mit mondani.
Az én kártyám venti profilja autón van, nem kell hozzá piszkálnom. Alapon (30°C-os szobában) 30-33°C(1200-1300rpm) között mozog, terhelve pedig max 50-52°C (1800-1900rpm) közt mozog a hőmérséklet MSI AB szerint. A kari alul van feszelve,és nincs tuning,és nekem is jól szellőző házam van
Csak hogy tudj mihez viszonyítani!

- 

belinho
senior tag
válasz

kungzi

üzenetére
						Azért ne várd már el, hogy egy 7850-en full hd ultra max beállítások mellett 60fps-el menjen a játék!
Visszább kell venni a beállításokon, és akkor nagyon szépen megy, ennyi az egész!
Nem lehet megoldani mindent az optimalizációval, ha kevés a kártya, akkor kevés!
Ezért van ott a sok beállítási lehetőség, elég jól skálázható a játék, ha már nem támogatod a fejlesztőket azzal, hogy megveszed a játékot, akkor legalább ne szidd őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
 - magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
 - Eladó Samsung A55 5G 8/256GB / Gyári garanciával
 - ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Asus-nál tudtommal nincsenek.

. Teljesen mindegy, hogy melyiket veszed, nézd meg a garit meg, hogy melyik az olcsóbb.

Szakmailag megalapozott. Nem is értem miért gyárt az Asus-on kívül más is terméket