Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
-
nanus
senior tag
Nekem is giga 460-volt ha tulterheled lekapcsol( Nálam nem szaggatott a táp miatt )[link]
Könnyen kiderítheted hogy a táp kevés vagy más.... power limit -20% ha ez sem segít akkor a gpu ill a mem órajelet is vedd le a karinak ,annak idelyén én is igy használtam(mert ha a kártya terhelést kapott lekapcsolt a táp) amíg a másik táp meg nem lett.
Ha igy is szaggat akkor más lesz a hiba.
Nem egy teljesítménybajnok.[link]...amugy megbizható nálam szintén 6éve teker ,csak most már a 2. gépben. -
zozoz1
aktív tag
Jól látom, csak 460W-os tápod van?
Az kevés lesz ha nem tévedek.
Ezt olvastam egy véleményezésben....

(Egy R9 270X karit vettem, 530w tápomvan de kevésnak bizonyult mert játék közben vagy rendre beszaggat vagy egyszerúen ledobja a vinyót és meghal a játék (2hdd-m van 1.oprendszer 2.mindenmás) tehát éhes a kártya.
másik teszt táppal 700W ez megoldódott.) -
zozoz1
aktív tag
Olyan mint ha a ram kevés lenne. Nézd vissza hogy a memória kihasználtságod mennyi % -os játék közben.
Meg hogy mindkettő rendesen műkszik-e?Nekem az ASUS gyári drivere nem oldott meg semmit.
Viszont a legújabb amd driver sem volt valamiért jó.
Ne kérdezd miért de nekem a AMD Catalyst 14.4 WHQL vált be.
kb úgy 7-8 drivert próbáltam ki.http://www.guru3d.com/files-categories/videocards-ati-catalyst-vista-win-7.html
Mindenesetre nekem a ram a gyanús...

-
Dany007
veterán
Mindkettőtöknek igaza van!

De komolyan, mindkettő lehetséges.Ismerősnél is volt olyan, hogy a spórolt a tápon.
Mondtam hogy azon aztán tilos spórolni. Így a második tápcsatit már csak 1 ágas molexból tudta összekukázni. Naná hogy nem bírta a táp... fagyott, restartolt stb...
Úgyhogy muszáj volt egy rendes tápot venni neki.
De olyan is volt már, hogy véletlenül nem kötöttem rá az egyik tápkábelt a vga-ra és elindult gond nélkül.
-
Nuada herceg
őstag
Az én procim pl.: 90 Wattot fogyaszt teljes terhelésen.
Az azért már csak számít valamit a tápnak.
Na nem akarok itt okoskodni, nem vagyok szakértő.
De személyes tapasztalat.
Így jártam:
450 Wattos Hipro táp. Core 2 Quad Q9400 proci, plusz Gtx 550 Ti.
Minden szépen ment, bootolás, windows, net filmek. Csak a játékoknál jelentkezett
hogy, 3-5 perc után kék halál. Ennyi. Cseréltettem a kártyát, ugyan ez a hiba. Mindent kipróbáltam, kicseréltem memóriától kezdve winchester, de a hiba fent állt! Mire kiderült, hogy a tápom nem bírta...
Akkor olvastam többet utána ennek a dolognak.De az is lehet amit Te írsz, hogy indulásnál maxon pörög. Passz.

Nálam nem így volt.
-
RMZ250
senior tag
FarCry 3
piszkosul jó játék, singli is de a multija is elmegy. Ráadásul van hozzá magyarítás(nemtok angolul). Nagyon tetszik, hogy a feladatokat többféle kép meg lehet csinálni. Ha megvan a sztorimód utána a küldikkel is jól lehet szórakozni. Multijában sajnos kevesen vannak de azért játszható. Különben meg asszem pont most van valami akció a 4 rész egyben 7-8 ezer forint. Én 75%-os akcióban vettem a Steam-en nemrég valami 2800 forintért. Szóval csak ajánlani tudom 
-
Dany007
veterán
Én is ugyanígy vagyok vele.
Bár C3-at még nem próbáltam.
Viszont MW3, BlackOps2, BF3 mind ugyanaz. Agyatlan hentelés, dögunalom... Most visszatértem kicsit az MW1-hez. Ez még érdekes volt anno, nem csak agyatlan hent az egész - legalábbis az előbbiekhez képest egyáltalán nem - és még a hangulata is jobb, mint bármelyik fent felsoroltnak.
No de majd ha összefutok egy jó mai fps-sel szólok!
-
Dany007
veterán
+Steve198310
Akkor jó. Örülök hogy nem vagyok egyedül a dologgal. Végülis később azért eszembe jutott, hogy nekünk ugye már eleve OC verzió van. 1120mhz-en fut a gpu alapból is. Na most az már önmagában is majdnem 10% OC-t jelent a gyárihoz képest. Ha most erre képes még 10%-ot rádobni az OC OC-val együtt akkor úgy már nem olyan rossz összességében.
Viszont tény, hogy 1120-ról nincs sok értelme a további OC-nak meg OC négyzetnek... csak azért a pár fps-ért cserébe. És így legalább nem kínozzuk a kártyát.
Talán az élettartama is növekszik. -
-
F e Z o
veterán
Valami ilyesmire gondolsz? PC-s játékokban rendszeradatok kiíratása
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- Eredeti játékok OFF topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Proxmox VE
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Felesleges túlterhelni a kártyát.
Mondtam hogy azon aztán tilos spórolni. Így a második tápcsatit már csak 1 ágas molexból tudta összekukázni. Naná hogy nem bírta a táp... fagyott, restartolt stb...