Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark KillerX #47896 üzenetére
Ott is amint rányomok az apply-ra visszaugrik az eredetire...
CirrMee: Van hsz ahova le vannak írva a lépések?
-
Sziasztok!
7850 DCII-m van. Afterburner nem engedi a feszt állítani. Mit kéne csinálni? (unlock megvolt a beállításokban)
870-ről elértem az 1100-at de kéne a feszkó.Köszi
-
Andrsaint
csendes tag
Üdv srácok!
Ma szert tettem egy r9 270 re, úgy gondolom ezzel "elleszek" egy darabig, viszont tudatalatt már a gta 5-re készülök vele..( tudom még nincs pc-re de lesz
ez a vga bírja majd ugye?
-
-
marquuard
veterán
válasz
Steve198310 #47880 üzenetére
A BF4 egy kalap szar, ennyi a titok nyitja. Nem nyavajogtam, hanem utánakérdeztem, nem mindegy. Minimális tiszteletet tanusítsál, ha nem nagy kérés. Nekem is sikerült higgadtan írni, próbáld meg légyszíves.
-
Steve198310
őstag
válasz
marquuard #47885 üzenetére
nem 2 hónapos a 8 baszod. már 2012. október 26. adták ki és azóta sem stabil. akkor szerinted? hagyjuk ezt a baromságot majd rá jöttök .
Te is pár hete csak nyavjogtál igy a piros halál ugy a piros halál. Akkor most ki is beszél zagyvaságot? Mond már légyszi nem te nyavajogtál? Így van vagy nem?
Ennyi. Ne feledd a 8.1 egy frissítés nem új rendszer és nem 2 hónapos -
hackeeeee
Jómunkásember
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy az operációs rendszerekkel kapcsolatos "vitát" [windows 7 vs. windows 8(.1)] fejezzétek be! Köszönöm!
-
Stylerr
addikt
Srácok LoLozik itt valaki r9 270es kártyával? Mennyi fps-etek van fullos teamfightban max grafon?
-
marquuard
veterán
válasz
Steve198310 #47884 üzenetére
Ne akard azt mondani, hogy a Win7 2 hónapos korában betonstabil volt. Ugyanolyan frusztráló volt otthagyni az XP-t, mint most a Win7-et.
-
Steve198310
őstag
nekem sem volt gondom napokig aztán egyik percről a másikra már nem is ment. sajnos össze omlott aminek nagyon nem öültem. a játékos embernek ez tragédia a mentések miatt
A kék piros hupikék halál meg a játékok alatt igen sokszor elö jött és a vaporom oc-s de nem húztam inkább az volt az össze omlás driver részről.
De kinek a pap kinek a pap né. A Win8 ak alatt gyengébben teljesitenek a kártyák is
Ennyit a nagyszerű win8 akról.De ismétlem nem fogok ezen lovagolni mert majd mindenki szépen lassan rá jön még ez nem az igazi. Majd a 9 az lesz megint valami normális mint a 7 ahogy jött és győzött a szavaiddal élve
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Steve198310 #47880 üzenetére
Én is tapasztaltam a piros halál effektust( Metro LL,és BF4 alatt),de akkor ha túlhúztam a vga-t.
-
Zsohi
őstag
válasz
Steve198310 #47878 üzenetére
Ilyen problémákkal én mindösszesen az első hetekben találkoztam és azokról az esetekről is kiderült, hogy júzer hibái voltak. A Windows 8.1 számomra, aki nem ajtóstul ront be a házban egy nagyszerű rendszer, mint a Windows 7 is amilyen volt. A start menü hiányán nehézkes volt átlépni, de mára már még hatékonyabban dolgozok nélküle a gépen. Egész egyszerűen elkezdtem felfedezni a billentyűzetet és 2 gomb megnyomásával oda tudok kerülni, ahova eddig 5-6 egérkattintással a start menün keresztül. "Hibák" persze vannak, de ezek engem egyszerűen nem érintenek, hiszem a Microsoft nem erőlteti rá az emberekre a metro felület használatát már a 8.1-ben. A Windows 8.1 jött, látott és győzött. A Microsoft jött, elvakult és vesztett. Az a fejetlenség ami az elmúlt években jelen van a cégnél idővel tönkre fogja tenni őket...
-
Steve198310
őstag
válasz
CirrMee #47879 üzenetére
Nem igen kell a fényezés mert itt is sokan panaszkodnak a piros haláltól a hupikékig.
Te meg azt használsz minkára amit akarsz a kompatibilitási probléma akkor is meg marad. Lehet az én trágyám a gyenge hozzáNálam és még pár embernél is előjött bekapcsolod a gépet vagy 5 percig csak nagy feketeség majd Ctrl+Del és hopp van kép. Köszönöm ha nem VGA Driver kompatibilitási gond. AMD és Nvidia oldalon is van ezzel még gond
Én részemről a téma lezárva -
CirrMee
addikt
válasz
Steve198310 #47878 üzenetére
Akkor ugorjunk szintet.
Én sem értem, mi a gond a 8 -assal: egy csomó üzemel családon belül, ismerősöknél. Az új laptopokkal érkező, mindenféle szeméttel teleaggatott példányokat leszámítva egynél sem tapasztalom ezt a fantasztikus megbízhatatlanságot, állandó fagyásokat. Épp ellenkezőleg, gond velük egy szál se. Akár netezésre, akár munkára, akár játékra használják, teszi a dolgát mindegyik.A driverekkel annyira hadilábon áll, hogy nem egy ismerősnél még a Vista -hoz készült drivert pakoltam fel, de előfordult az is, hogy régi laptopnál a hálózati vezérlő még a jó öreg XP -hez készült, és megy a 8 -assal ennek ellenére.
Szóval igen, ilyen egy ócska, sz*r, megbízhatatlan, mindenkinél fagyó, inkompatibilis, drivereket megválogató OS. Alkalomadtán értesíthetnéd a gépeinket erről a tényről, hogy el ne felejtsék az általad említett dolgokat időnként produkálni, mivel maguktól úgy tűnik képtelenek erre.
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #47877 üzenetére
Nem is jó. Instabil mint a barom és nagyon sok a kompatibilitási probléma főleg VGA Driverek terén vannak összeomlások rengeteg. Én is megelégeltem a dolgot leszarom a WIN 8(1) et mert egy fos. Sokan a néhai Vistát is szidták de ott a sok gyökér a PIII ra meg e kezdetleges PIV re dobálták fel a 478-as sorozatból feltette kemény 512MB ram mellé.
Nekem volt FULL Vista kompatibilis Lenovo asztali gépem. És mondhatom igen jól ment a Vista rajt semmiféle szarkodás fagyás vagy akármi. Tip-toppul szakított. Még az E4400 + 3GB DDR2 800Mhz meg egy 9500GT majd kapott egy E8400 meg egy Sapphire HD4850 majd HD4890 majd egy HD6870 karit is
A 7 mindenek felett -
juve600
nagyúr
válasz
csucsbicep #47873 üzenetére
classic shell progi+ kivettem hogy kérje induláskor a jelszót
igy egyből az asztalt látom,nem a csempéket...........
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #47868 üzenetére
Én is próbáltam megszeretni a 8-at. Nem sikerült.
-
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = - #47870 üzenetére
"de mit szüttyögtem mire W7 külsőt adtam neki" jah majdnem egy perc XD
-
- = Zk = -
félisten
válasz
CirrMee #47869 üzenetére
mi ebben a hiba...
pl annyi, hoyg a W7-em eredeti... 35K-ért vettem X éve ugyebár.. most is olyan ~25-30K.... nem fogok megint 30ezret kicsengetni, hogy pár év múlva kiadjanak egy jobbat, mint a 8/8.1
értem én, hogy üzletpolitika, de... ne másszunk fára, mert elüt a villamos...tudom, volt valahol ilyen pár ezer forintos akció is, de... nem találom. tán lecsúszhattam róla. na mind1
jah:
igen, ismerősömnek tettem fel 8.1-et... de mit szüttyögtem mire W7 külsőt adtam neki...aztán közölte, hogy jó neki a 8.1 dizájn, mert XY azt mondta, milyen jó, meg hú és há
...
na mondom faca -
CirrMee
addikt
válasz
- = Zk = - #47868 üzenetére
Szalagmenü kikapcsolható (RibbonDisabler), Start menü pótolható (ClassicShell), asztalra bootolás megoldható, gadgetek szintén megoldhatók. AeroGlass sajna problémás, csempés baromságot meg nem kötelező használni. Innentől van egy kevesebbet zabáló, fürgébb OS, nem tudom, mi ebben a hiba...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #47867 üzenetére
ajmár
....
nekem nem tetszik pedig sehogy sem.... na meg, a W7-em eredeti -
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #47866 üzenetére
Az FX procik nagyon kedvelik a Win8/8.1-et,szóval váltani kötelező!
Amúgy pedig a proci 4200Mhz ment (látható is) a vga pedig 1135/1500Mhz-en.
mod Pedig meglehet szokni ám
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #47865 üzenetére
ennyit dobna pluszba egy W8.1?!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
- = Zk = - #47861 üzenetére
-
F e Z o
veterán
válasz
hellboy0415 #47863 üzenetére
Minden játékot 3d-ben fogsz nézni? Vagy ezt hogy érted?
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Steve198310 #47857 üzenetére
Igazából azért nőttem ki mert mindig is nagyobb kártyát szerettem volna és most van rá kis pénzem. A 7870 XT elég mindenre csak az a gond vele, hogy ha meg érkezik a 24" FULL HD 3D monitorom ahhoz már kicsit kevés lessz. Nem szeretnék low grafon játszani és szerintem ezen a monitoron nem menne minden FULLON.
-
Mirman
őstag
Akinek 270X HAWK-ja van az tudna küldeni a saját venti profiljáról egy képet ? Köszi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
- = Zk = - #47859 üzenetére
Gondolom arra gondolt, hogy intellel játékokban is jobb a minimum fps.
Nálad is jobban futna minden főleg CF-el. -
belinho
senior tag
válasz
- = Zk = - #47847 üzenetére
Látod, látod erről beszéltem neked a múltkor, de akkor is kötötted az ebet a karóhoz!
-
Steve198310
őstag
válasz
hellboy0415 #47856 üzenetére
Mit nöttél ki rajt? 6 monitort hajtasz? vagy igazából mihez nem elég? főleg egy Tahitis 7870
Mikor a BF3 ki jött én egy 6870 használtam 3 moncsival. Ahhoz az is elég volt. Persze mielőtt jönnek a kérdések nem volt ki maxolva de nem is lowon ment.
Bár az XFX nem egy hú de bitang tervezés de szerintem egy fain kis hűtő segitene rajtuk -
Stylerr
addikt
válasz
hellboy0415 #47854 üzenetére
Nem lesz limites.
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Szerintetek egy INTEL i5 3570K proci mellé tehetek egy SHAPIRE R9 290X TOXIC OC kártyát vagy proci limites lessz a dolog?
-
CirrMee
addikt
válasz
- = Zk = - #47843 üzenetére
Ilyen van nekem is, csak sima R9 270 -es kártyával, egy viharverte i5 750 -essel.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #47847 üzenetére
Egy 965BE-ről váltottam 2500k-ra.
Előtte pár tesztet elolvastam ami miatt nem maradtam az amd vonalon, és nem bántam meg.
Egyébként tényleg ahol minden összejön ott jó a CF, a stalker-ek is szerették és a wot is, de az utóbbiból valamilyen nvidia turpisság miatt kivették a támogatást és azon túl esélytelen volt normális fps-t összehozni vele. -
Stylerr
addikt
válasz
Steve198310 #47846 üzenetére
Ezt hogy írattad így ki vele? Vagy ha végigfut a teszt akkor írja ki?
-
misiizsai
tag
Sziasztok! Mióta múltkor írtam a grafikai problémákkal azóta teszteltem Artifact progikkal és nem volt probléma.Mindenképp a táp a ludas..Szeretnék az áram felvételen állítani MSI-vel mennyire vigyem a csúszkát? Nem szeretném megsütni a videókarit..MSI R9 270X az alany..Előre is köszönöm a válaszokat!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Steve198310 #47846 üzenetére
érdekes, mennyi/mekkora a különbség i5 és FX között... hm...
-
Steve198310
őstag
válasz
- = Zk = - #47845 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #47843 üzenetére
És sokat játszol ezzel?
-
CirrMee
addikt
-
Vulpolone
tag
válasz
belinho #47807 üzenetére
A lapon a legfrissebb BIOS van, este frissítettem. Win7 se oldotta meg a problémát, telepítés végén az újraindítás után egyből fekete kép és az 5 sípolás és ez megy minden újraindítás után.
Ahogy visszateszem a 6850-et minden rendben, pöccre indul.Elviszem egy ismerőshöz, hogy az Ő gépében mit produkál és majd látjuk mi lesz.
-
kona005
senior tag
válasz
Steve198310 #47818 üzenetére
Köszi szépen a választ! Megnézem mindjárt
Feszültség állítására is tudsz esetleg valamit javasolni? -
kona005
senior tag
válasz
CirrMee #47816 üzenetére
Na ne csináld, tényleg
Azóta csinálja amióta megvan az új kártya, de nem tudom mi lehet... Amúgy megy rendesen minden...
Más: Feszültség állítására milyen lehetőségek vannak? Mert se GPU Tweak, se az Afterburner nem engedi...
Firestrike alatt max 1,219 mV volt a fesz, de sajna így csak olyan 70Mhz-et tudok ráhúzni stabilan...
Mennyit lehet adni neki max, amitől még hosszabb távon se lesz baja? -
kona005
senior tag
3dmark11-ben nincs firestrike vagy csak én vagyok a süsü?
Megnézem mit tud az új szerzemény... -
Andrsaint
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy r9 270-es kártya megvételét, viszont egy kicsit elbizonytalanodtam, mégpedig olvastam róla, hogy nem minden alaplap tudja kiszolgálni rendesen...nekem egy giga f2 a88x d3h lapom van, 450w chieftec ctg táp, x4 760k athlon proci 3.8 ghz, 8 gb kingston ram. A kérdésem az, hogy megvehető vagy nézzek gyengébb kártyát?
-
Steve198310
őstag
válasz
csucsbicep #47806 üzenetére
Amúgy is sok a kompatibilitási probléma a retek WIN8(1) al(el)
Maradjon a megszokott Win7 nél az már kiforrt
-
marquuard
veterán
válasz
Steve198310 #47803 üzenetére
Tőlem pöröghet 20RPM-el vagy 95000RPM-el, lényeg hogy normálisan működik. Persze ezt a 2200RPM-et se nevezném hangosnak, de nem is hangtalan. Az a baj, hogy nem igazán vannak Giga R9 270X tulajok, mert én egyedül kevés vagyok a bebizonyításhoz
-
marquuard
veterán
válasz
Steve198310 #47801 üzenetére
Gondoltam, hogy támadásnak veszed
2200RPM-re van most szabályozva, 68 fok. Ne a % legyen a mérvadó, mert eltérő a kártyáknál. -
Steve198310
őstag
válasz
marquuard #47797 üzenetére
tesókám a tied pöröknek a ventik 1000 el nekünk meg 30% on azért van külömbség. Bár én nem BF4 ezek mert nem jött be meg volta gondjaim vele.
nem támadás nem vettem annak csakfelhívtam a figyelmed rá
(#47796) csabi0805
Bár nálam nem igen ment feljebb még 64 foknál játékok alatt. 1220/15xx mhz mellett sincs 70fok
de teljesen jók az értékek az még majdnem hideg(#47800) kona005
fingom sincs lehet-e állítani a feszt rajta de a két kari között max név külömbség van
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő