- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
válasz
holapito #46417 üzenetére
Igaz ezek 280X kártyák, de a hűtés a lényeg
"A legcsendesebb kártya címét most is az ASUS érdemelte ki, ami üresjáratban és terhelve is nagyon alacsony zajszintet produkált. Őt az MSI követi, ami nem volt sokkal zajosabb az utóbbinál, és ez a különbség is csak terhelés mellett jött ki. A Gigabyte megoldása üresjáratban még csendben volt, de terhelve nagyon üvöltött, mely szint szerintünk már a zavaró kategóriába tartozik. A Sapphire kártyája hasonlóan viselkedett."
Forrás 3. bekezdés Olvassátok el a kövi oldalon az értékelést is!
-
marquuard
veterán
válasz
holapito #45026 üzenetére
Persze, Giga van. A legendát arra értem, hogy sokan azt mondják, hogy tré anyaghasználat, tré hűtés, és a kedvencem, leesnek a ventik
De az Asus/MSI se hűt jobban, az meg hogy nem fém, hát istenem.. FölöslegesKonfig az adatlapomon, Crysis 3 (high 2x msaa), BF4 ultra, AC4 very high, CoD Ghost Extra (max). Visz ez mindent. 8x MSAA-nál általában elvérzik, némi kompromisszumot kell kötni, de ez az összes R9 270X-re érvényes. De nem fontos a 8x MSAA, az összes játék tökéletesen megy 4x MSAA-val
4GB-al nem lesz több FPS, továbbra is feleslegesnek tartom. Ha lesz 2 monitorod, akkor már kellhet a 4GB, különben felesleges. -
LógaGéza
veterán
válasz
holapito #45026 üzenetére
Nekem is BestBuy volt a Gigabyte, megvettem délelőtt, és délután már jó 5ezerrel drágább volt. Abszolút semmi bajom nincs vele, és meglepő volt, hogy az Adobe CC termékcsomag mindenféle mókolás nélkül tökéletesen támogatja.
Hangját nem hallom, bár nem is terheltem még annyira, meg eléggé szigetelt a házam is, teljesitménybe nekem megfelel. De én is feleslegesnek tartom a 4GB-os verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest