- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
RMZ250 #45100 üzenetére
Ez jólhangzik. De ha már FC3, hadd kérdezzem meg, ez nem unalmasodik el úgy, mint a FC2? Ott egy idő után mocskosul ráuntam arra, hogy menj el ide irts ki mindenkit, aztán menj oda, ott is. Aztán a harmadik helyen is... Persze útközben belebotlasz pár ellenőrzőpontba akkor ott is... És valami piszkosul meguntam pár óra után.
Jó, persze minden fps-nek az a lényege, hogy irts ki mindenkit, meg szeretünk is irtani meg minden.. de valahogy ezt biztos fel lehet dobni. Most mittomén MW1 jut csak eszembe hirtelen meg a Crysis 1. Ahol különféle lehetőségek voltak. Lehetett lopakodni, lehetett irtani pisztollyal csendben, vagy dögnagy fegyverrel, késelni stb.. Lehetett innen-onnan bevenni egy-egy támaszpontot stb... szóval ha nem is nagyon de volt egy kis változatosság. Plusz nem voltak annyira nagyon csőjátékok mint a napokban kipróbált MW3 meg BF3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kés topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest