Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont most volt szervizben a gepem, volt mar rajta 1-2 serules (raeset a kalapacs, igy benyomodott a top case, tiszta karc volt a kijelzo kulso fedele, a sok hurcolaszastol elkezdett lejonni a gumi a kijelzo korul), igy mindent kicsereltek, kiveve az alaplapot. A szerviz idejere kaptam egy kb ugyonilyen modellt (nekem a 2018-as 4 thunderbolt portos verzio van, amit kaptam az pedig a 2020-as 4 thunderbolt portos verzio), ahol semmi javulast, vagy barmi valtozast nem ereztem. A meglevo rendszerem 1 az 1-ben imageltem at, Windwosostul, Linuxostul, OSX-estul. Az iStat Menus memory pressure historyjaban latszik is ez a kozel egyhetes idoszak, mert nem az 50% kornyeken ugralt ez, hanem inkabb 25% kornyeken.
Egyebkent ez a grafikon (ott az activity monitorban) zold, ha minden okes, sarga, ha a gep kezdi a hatarait feszegetni (ekkor kezd el lassulni) es piros, ha kb hasznalhatatlanra lassul. Ugye a swap memoria merete kb nem tenyezo, mert nem a meret szamit, hanem a paging in/out gyakorisaga. Ez alapjan szinezi az activity monitor a grafikont es ez alapjan szamolodik a pressure. Nekem ez egyebkent kb mindig zold, talan 1-2x lattam sarga szinnel. En kepekkel es videokkal nem dolgozom, helyette van Xcode, jo sok python virtualenv, tobb tonna terminal ablak, es kb elvi szinten nem hasznalok olyan appot, ami nem nativ. Tehat pl. a vallasom tiltja, hogy elinditsak egy Electron appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Robotporszívók
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest