- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltanz #89481 üzenetére
Óriási volt a difi, vagyis aki az ezredforduló idején, 2001 elején kezdett gépet építeni, annak nagyon adta magát a S462 és az Athlon/Duron. Nekem eszembe se jutott, hogy esetleg PIII-as vagy P4-es konfigot építsek, nem lett volna logikus lépés egyik se.
Ha jól emlékszem, ilyen proci nekem is van eltéve. Szeretnék egyszer csinálni egy mérkőzést a következőkkel: PIII 1 GHz, PIII 1133S, PIII 1266S, P4 1.8 GHz (NW), P4 2.0 (NW), Athlon 1333 (TB), Athlon 1400 (TB), Athlon XP 1800+.
Egyébként külön nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a PIII-S 1266-os lenyomná -e a P4 2.0 (WM)-et. Nagyon hasonló teljesítményt nyújthatnak, alkalmazástól függhet, ki nyer éppen.
arn: Így látom én is kábé. Az első nagyon jó Intel proci, ami már szerintem jobb, mint az AMD-s ellenfele, az a 800-as FSB-s, 2.8-as, HT-s P4. Inkább választanám, mint egy Barton magos, 2800+-os XP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest