Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fred23 #86544 üzenetére
Nem fontos két eredményt vezetni, mindenki olyat futtat amit szeretne, képmentés alapján amúgy sem detektálható.
Beírom simán a lod- ost.
Mondjuk én ha akarnék sem tudnék lod- ost, mert nem értek hozzá, néhány más beállítást tudtam amivel kissé gyorsul. De evvel azért nagy a különbség. Annyi, ha lod- ost is használunk, akkor meg kéne osztani a részletes leírását. Ez anno az Ákos féle versenyeken is követelmény volt, de én nem tettem bele, nem tudtam hogy ilyen is van.
De amúgy a nem lod- os eredményed is szép, vagyis az én szemszögemből szebb, mert a kép is szebb
Beírtam.Így akkor Alpi lod- os eredményét is beírom, ha úgy dönt, és tesz be ide egy képmentést róla.
Én is voltam úgy a PCIe- vel hogy jött egy magasabb eredmény, aztán utána már csak kicsivel alatta, hiába tudtam még tenni egy kicsit a procira, csak rosszabb lett. Ez egy ilyen szakma
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest