- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #85789 üzenetére
nVME drive-okat nem vettem ki (kíváncsiság) se a Ryzen-nél, se a 7600k-s konfignál, nem keverte meg a dolgokat.
Z170-es lapban van ASmedia külön SATA vezérlő, vicces, de ez tud IDE módot is - erre még külön ránézek lehet.
Olyan érzésem van, hogy a 3DMark 2001SE nagyon Intel CPU barát, viszont a 4,4 és a 4,9 GHZ-es setup között a pontszám difi marginális lett. Alpi 9900k-ja nagyon bitang azért 5GHZ+-on.
Umark mintha reálisabban skálázódna, mintha.
Igaz, hogy a pontszám amit ad az az AVG FPS, de engem minden időben is érdekelt a min. FPS, és itt azért születtek érdekes mérések.
Az újabb Umark teszteket multiban toltam le, azaz az összes felbontást kiválasztva a fő pontszám ezek AVG FPS átlaga az alján, de felbontásoként is rajta van a képeken a pontszám.Amúgy nem placebo, de a modd by DS XP SP 3 az Inteles rendszeren "fürgébb", jobban "ugrik" mint a Ryzen-en (3300X - Zen2), nem mintha persze ezen lassú volna mert nem az.
#85790DarthSun:
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest