Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Szeretném lementeni a messenger üzeneteket pc n.
Elinditom az exportálás , kéri a jelszót , megadom és azt irja helytelen jelszó!
Kiléptem , visszaléptem a messengerbe és akkor is ezt irja!
Mi lenne a megoldás?
üdv -
Annó 98-ban könnyű volt jobb megoldást találni. Most hogy a Chromium alapokra kezdett épülni az Edge, max a manifest v2 miatt tesztelem.
#31 Ripper17
Nehéz tőle végleg megszabadulni, lassan úgy beépül mint a Defender.#23 fatal`
Szemem előtt a levelezőnk és még csak most néztem be a kiegészítők közé.https://addons.thunderbird.net/hu/thunderbird/addon/messenger-quick-access/
https://addons.thunderbird.net/hu/thunderbird/addon/whatsapp-quick-access/
https://addons.thunderbird.net/hu/thunderbird/addon/telegram-web-in-thunderbird/
https://addons.thunderbird.net/hu/thunderbird/addon/discord-quick-access/Ez is nagyon jó alternatíva, ha többféle fiókot, chatet szeretnél egy helyen
-
Ripper17
tag
Mondjuk azt megoldhatnák, hogy Windowson egy messengeren webappon küldött linknél legalább kiválaszthasd: miben nyíljon meg. Szerintem elég sokaknak az MS Edge csak muszájból van fent.
-
btprg
senior tag
Szerintem is az volt, mivel már sok évvel ezelőtt is legalább fél gigabájt memóriát használt, és lassú volt mint a szar. Nem tudom kinek fog hiányozni ez a hulladék.
(Akkoriban a Telegram, ami valódi program, memóriahasználata 60MB körül volt, de most is 200 alatt van nekem, és tökéletesen simán megy a 17 éves laptopomon is.) -
Knight666
aktív tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Hát igen, már írtam, hogy ez a hátránya
.
Egyébként nem olyan rossz a helyzet ahhoz képest: Globálisan már a 10. hely körül mozog a platform felhasználóbázis tekintetében (a Messenger a 4., ha jól tudom). Magyarországi statisztikákat nem ismerek.
És amúgy sem erős érv ez, hiszen semmi sem tiltja, hogy több IM appot használj, az erőforrások zabálása sem jellemző a kliensre. -
fatal`
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Caprine.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Edge-ből kell egy webappot csinálni belőle. Irány a messenger.com, böngészőben klikk a három pöttyre a jobb felső sarokban -> more tools -> apps -> install this site as an app. Ezzel igazából full ugyanazt csinálod meg mint az az "app" amit letöltöttél anno.
(Magyarul talán további eszközök -> alkalmazások -> oldal telepítése alkalmazásként? Nem tudom, nekem mindig angolul van a gépem)
-
sherlock82
senior tag
Nemrég kezdtem el használni a messenger alkalmazást a Windows - ban, mert az on - line oktatás - kor a webkamera - videó hívás és / vagy a hang nem működött ha a facebook.com , messenger - ből indítottam el ezeket. Az asztalról indítva viszont szépen működött. Ha ez megszűnik, akkor szerintetek mi a megoldás ?
-
quailstorm
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hosszú évekig natív UWP kliens volt. 2024. októbertől lett PWA, az még nem volt annyira régen. Nyilván úgy már nem volt semmi értelme.
WhatsApp még natív, ha jól látom akkor WinUI. Telegram és Viber pedig ha jól tudom Qt még mindig. Discord meg ugyan Electron és egyre inkább bloated, de többet nyújt mint böngészőből.
-
Gondolom nincs pénzük a fejlesztésre
-
Knight666
aktív tag
Nonprofit szervezetként az üzemeltetést a felhasználók adományai finanszírozzák.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Jah, megnéztem most az "appot" és kiírta hogy meg fog szűnni. Messenger.com-ot megnyitottam külön, full ugyanaz az egész.
Nem is értem, komolyan... -
janeszgol
félisten
Nekem sajnos az asztali azért nem működött, mert nincs Facebookom, csak Messengerem van. Meglátjuk ez a webapp enged-e bejelentkeznem.
-
Busterftw
nagyúr
Nem is tudtam, hogy van. Ez alapján nem csodálom.
-
Knight666
aktív tag
Nyílt forráskódú minden API, bárki ellenőrizheti. De átlagos elsővilágban élő állampolgárként amúgy is sokkal kevésbé aggasztanak a 3betűs ügynökségek, mint a Meta és a hozzá hasonlók tevékenységei.
Könnyű cinikusan félresöpörni minden alternatívát, de akkor mi marad? Vagy beletörődünk és használunk WhatsAppot, mint a többség, vagy fóliasapkát húzunk és lemondunk az IM appok kényelméről
.
Tudatos felhasználóként annyit mindenképp tehetünk, hogy ha bekövetkezik valami olyasmi, amiktől tartasz, akkor abbahagyjuk a használatát ennek is. -
csibe1
addikt
-
tDr1v3r
veterán
Szerintem az eddigi Messenger alkalmazás is web wrapperes volt Windows alatt.
Mac-en meg a Chatty-t feléleszthetné az Ádám...
-
classic B
senior tag
Nem kár érte, sőt igazából az egész Meta megszűnhetne részemről.
-
Knight666
aktív tag
Én alternatív üzenetküldőt tudok ajánlani: Signal.
Előnye: Itt nem kell féltened a magánéleted. Nem profiloz egy multi, hogy hatékonyan kiszolgáltasson a hirdetőknek a nagyobb profitért.
Hátránya: Át kell állítani az Facebook-os kontaktokat
.Szerk.: Ja, a lényeget el is felejtettem: Van rendes asztali kliens is
. -
Pikari
veterán
Ráerőltetik az emberre a technológiát, aztán meg megszüntetik. Úgy látszik, a facebook már túl van a csúcson, ha ilyen értelmetlen debil baromságokkal szórakoztatják az embert.
-
Köszönjük cukerberg
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő