Új hozzászólás Aktív témák

• envagyok

veterán

válasz arn #62814 üzenetére

Tuningoltam én is rendesen.

De a 90-es évek kimaradtak.
    Mindig a bestbuy procikat vga -kat vettem.
    Celeron 1100@1400 P4 2.4@3.4Ghz Q6600 tuning, stb.
    Most is e5-1650v2 @4.5ghz megy stabilan nekem.
    A retró gépeimben is 4GHz-en mennek stabilan a 775-ös procik, a 1366os gépeimben fölötte.
    Vga-kban is unlockoltam shadert,stb.

Több fórumban is írják, pl prociknál a avx-et használó stressz teszteket nem kell órákig csinálni. 1 perc elég. Az Intel gyári hűtőivel simán megsülnek az erősebb procik avx stressz teszt alatt.
    Volt pl i7-6700K procim, a vid 1.35v! volt. Gyári coolerrel alapórajelen secpec 90-100 lett avxes stressz teszt alatt. Akkor a te stílusoddal egy éjszakára ott kellett volna hagyni 'tesztelni' a használtan vett procit, másnap meg verni a mellem az eladó előtt, hogy szart adtál el, és még az alaplapom is szénné égett?

Videókártya fórumokban pedig a furmark betyárokat mindenhol körberöhögik, hogy hülyék, mert csak tönkreteszik, feleslegesen stresszelik a vga-t.

A videókártya játékra való, azt kell tudnia megjeleníteni, ha azt tudja, Hibátlan.
    A mérnökök arra méretezték a hűtést, a vrm részt. Ami terhelést a furmark csinál, akkorát egy játék sem.
    Ergó tönkremehet tőle. Ezért lehet szidni a gyártót, a mérnököket, de ez van.
    Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés