Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DBob

őstag

válasz frescho #53459 üzenetére

"Az csak 1 darab teszt."

A Passmark tesztjei egy átfogó, végfelhasználó szemüvegén is összevethető tömeges benchmark, ami gyakorlatilag a felhasználó által is rendeltetésszerűen folytatott taskokat hajtja végre, nagy tételben.
    Így mindennapi használatra levetítve az egyik legjobb összehasonlításra szolgáló alapot adja.

Amit te linkeltél az szép és jó, de nem hiszem, jobban leírja mondjuk a facebook böngészésének élményét az, hogy 5 darab Cinebench verzióval is összehasonlították őket. :)

"Lehet, hogy elmegy rajta az alap netezgetés, de hogy elég lenne azt nem merném kijelenteni."

Nem határoztad meg, mit értesz alap netezgetés alatt. Én speciel 100+ tabbal használom a firefoxot. Maradéktalanul megfelelő hozzá. Egy C2D sem fog jobban teljesíteni 100+ tabbal.

Ismétlem, mondom ezt úgy, ezt a postot meg most épp egy E8600 alól írom. Ugyanis most fejeztem be a Rocket League-el való játékot, játszani meg ezen a gépen játszok többnyire (ebben van egy 1030 GT).
    Kb. négy lépésnyire meg itt van tőlem a J4205-el szerelt gép. És naponta akár többször is váltom, melyik előtt ülök le. Hidd el, felmértem már melyik mire képes :)

Úgy érzem, pont a hozzád hasonló emberek miatt dobta az Intel az Atom brandet; mivel anno valóban nagyon gyengus volt, és az embereknek pavlovi reflex alapján megindul a nyálkiválasztásuk ha az Intel Atom-ot hallják. Pedig ezek már régóta nem Atom processzorok, és nem csak névben.

Ha gondolod, egy összehasonlító teszt idejére szívesen odaadok egy D945GSEJT lapot, csak hogy valóban megérezd, milyen 3-4 percen keresztül megnyitni az OS alól egyedüliként futó, különösen kis gépigényű böngésző, egyedüli tabján egy html5 lapot. És akkor még görgetni, nem is akartál.
    Utána nem fogsz kételkedni abban, milyen jók is ezek a Silvermont / Airmont / Goldmont SoC-ok.

Új hozzászólás Aktív témák