- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
DarthSun #26277 üzenetére
K6-III+-osból meg egy német csókának van egy kontényerni, szvsz ezekből a +-os procikból többet legyártottak, mint amennyi aztán piacra került, aztán nem tudták azon áron értékesíteni amin szerették volna, mivel eléggé megkésett dolog volt, egy Duron jóval olcsóbb volt ezeknél amivel nagyon nem egy kategória.
Egyébként (ez Bacsisnak is szól) küldtem méleket a cx/ti 486 kessbekpcsoló progival, én a config.sys végére szoktam (Ti486slc2-50-esem van egy 386sx lapba hegesztve Rive jóvoltából) biggyeszteni install(high) paranccsal, a 486cache.exe általában elégséges /cn a 8kb-os /c2 az órajelkétszerező és /cb az 1 kb-os mód, ha nem lenne stabil 8 kb-al (windowsban pl hamar kiderül), a cx486.exe-vel további finomhangolásokat lehet elvégezni, ha szükséges paraméterezése config.sys-ben (installhigh=C:\elérési út\cx486.exe q c:\elérési út\cx486.cfg).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest