- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #116666 üzenetére
Ahol lexikális tudás kellett, ott mindíg verejtékkel mentem tovább. Pld történelem - arra mindíg azt mondtam, hogy kit érdekel, hogy a sok elvont csávó mikor és hol kujtorgott(évszámok megjegyzése, melynek a napi életben semmi jelentősége), vagy az irodalom, pár soros versről 1 órát beszélt a tanár, én közben gondoltam, semmi ilyesmit nem érzett a költő, csak szívott valamit, aztán frappánsan elmélkedett a semmiről, na ebből is rengeteg agysejtőrlő volt, szintén semmi értelme nem volt az időt tölteni vele.
Matekból meg amit az egész osztály nem értett, azt egyből vágtam, amit mindenki vágott, azt meg én nem értettem.
A differenciál-integrálra meg mint a vettmalac néztem annó, mármint ahogy a tanár magyarázta, később a melóhelyen, mikor kellett, a Pascal forrás alapján jött a fény az alagút végén, a többdimenziós tömbökkel együtt jöttem rá - ez milyen egyszerű, mármint nem a táblára írva, hanem a Pascal logikus nyelvén....a számítógép felülmúlta a tanárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Retro teló rajongók OFF topicja
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest