Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
válasz Balathruin #57749 üzenetére
Nálam lap csere megoldotta giga helyett asus 4db mem 1.6v 1866 9-10-9-27 megy ... gigába nem ment az istenért se csak ha fsb-vel húztam..
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Egy FX-6100-as proci alá milyen alaplapot ajánlanátok? Idővel kis tuningot is bírjon. Szerintetek? Ár-érték arány a legfontosabb szempont.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57757 üzenetére
Bolcs valasz keresztFiam , de meg mindig hianyoznak a pucer nenik a masik topikbol
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Lacielvtárs #57757 üzenetére
GA-970A-UD3P 24K-ért meg kimaradt...
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
3800+
őstag
válasz .zSoLTi. #57760 üzenetére
Hu koszi! Egy kicsit olcsobb lapokra szamitottam. PCX-en tobb 15K-s lapnal irjak a vasarlok h FX procikat hajtanak veluk es mukodnek. Akkor az hogy lehet? Vagy az ugy nem egy stabil rendszer?
[ Szerkesztve ]
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
ViZion
félisten
Nézegessed...
Szerinted egy 2009-ben megjelent 760G chipset mit tudhat ma? NEM FX-hez készült. Megy benne. Ferrari is megy LPG-vel... Bios frissítést nem véletlenül írják. Frissítéshez van procid? Mert azokat sztem még nem lehet FX-el instant bepöccinteni.Szal. maradjunk annyiban, h 20 k alatt ott sincs FX-hez ajánlható deszka.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Zsivaagoo #57759 üzenetére
& zSoLTi: igazgatok van...
én ilyen zártűlátókörű vagyok, csak Asus
de az a Giga lap is rendben lehet, de ebben a többiek a nyerők
de tény hogy FX alá táp, lap és jó hűtés kell, ezt már megtanultam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Csezi
tag
[link]
Ez a lap? -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Zsivaagoo
őstag
M5A78L-M LX V2 --- Ilyenem nekem is van, egy Athlon II X4 640 ketyeg benne, Phenom II X4 965BE-t még elvitt.
Az FX-6300 azért megy benne - nálad - mert a tápkör még éppen elbírja 4 GHz-en. (Asrock féle hasonló, olcsó, csumpi lap már kifeküdt volna.)Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57768 üzenetére
Pont kerdezni akartam, hogy anno az FX-et tuningoltad vagy azt is alapon hajtottad?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #57771 üzenetére
Keresztapám, én jogosan viselem a tőled kapott nevet...
életem egyetlen tuning eredménye az volt amikor az Athlon 64-es procit az Abit NF-7-es lapban átállítottam 2500-ról 3200-ra"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57772 üzenetére
, ez az....
De azt gondolom tudod hogy az FX-et nem tuningolni olyan vetek es bun amit meg az Isten sem bocsat meg!
Jahh...az nem Athlon 64 volt, hanem athlon XP 2500+ barton mag.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57774 üzenetére
Jajjj..keresztFiam, azt sem tudod hogy milyen processzort tuningoltal ?! .....
Nem baj, a lenyeg hogy menjen a jatek
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #57776 üzenetére
Barmit mondhatnek rad, csak azt NEM hogy gyenge elmeju vagy. Inkabb az illik rad hogy jo a memoriad. csak elfelejtetted hol tartod.
Maskulonben az az alaplap es a barton....hat azok legendak! Nagyon, de nagyon ossze kellene szedje magat az AMD hogy arra a szintre keruljon ujbol.
Menjunk...inkabb OFF-oljunk odaat.
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #57779 üzenetére
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
rambustibi
őstag
-
norbert1998
nagyúr
válasz rambustibi #57783 üzenetére
Szép
-
Csezi
tag
válasz norbert1998 #57782 üzenetére
akkor átfogalmazom a kérdést....
ha ezzel a lappal megy 4ghz-en hibátlanul,akkor egy jobb lappal éreznék valami különbséget a jobb chipset miatt 4ghz-en?
760g 4ghz vs 970 4 ghz vs 990 4 ghz? -
rambustibi
őstag
válasz norbert1998 #57784 üzenetére
Köszönöm
Nem bírtam magammal és újabb egyéni rekord: [link]
Ezzel előre léptem a 7. helyre per-pill: [link]
Atyavilág mi megy itt.. picit szorosak a pontszámok..Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Csezi
tag
válasz norbert1998 #57787 üzenetére
Értem....
De 4ghz-en ez még nem gyullad meg,használható...
Az oké,h ennek ez a vége...de ha a másik is csak ennyin(ennyin futtatom) fut?
Jó ez rajtam múlik.....igazából csak annyi lenne,h valaki győzzön meg,h miért nem jó ez a chipsetes lap nekem 4 ghz-en(azon kívül,h jobb lap,több pörgés)
Több van a prociban...az ok...
De most ennyi a keret... -
V!ck
senior tag
válasz norbert1998 #57787 üzenetére
Egy jobb 970 sem sul meg
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Pancsermeste
őstag
válasz norbert1998 #57791 üzenetére
És ez már azt jelenti, hogy minden gyenge lap kötelezően szétég? Azért van benne a termikus és túláram védelem! Ettől függetlenül, mint minden gyártónál lehetnek gyári hibás darabok, vagy User Error.
A családban is van és egy ismerősömnél is megy 4,2GHz-en AsRock lapokban FX-8320.
Nekem is volt egy ilyen konfig, amit kollégámnak adtam el, nála se gyulladt ki semmi.-= Pancsermeste® =-
-
norbert1998
nagyúr
válasz Pancsermeste #57792 üzenetére
Természetesen túlzás volt, de szerintem akkor sem jó ötlet egy 5 fázisos, 130w-os lapban jóval több wattot futtatni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz norbert1998 #57793 üzenetére
Ezért kell alulfeszelni ezekben a lapokban. Ha nem ezt teszed, akkor meg úgyis throttlingolni fog.
4,2GHz-hez általában elég max.1,3V, amivel még elboldogul a gyenge VRM is. - hopp, itt tegyük hozzá, hogy megfelelő VRM hűtéssel, lehetőleg Top-Flow CPU hűtővel. Persze gyári feszen turbóval ennél sokkal többet fogyaszt(ana).
A mostani procim is megelégszik 1,176V-al 4,2GHz-en. Szerintem itt még nem éri el a 120W-ot sem.[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
norbert1998
nagyúr
válasz Pancsermeste #57794 üzenetére
Nem? Fogj egy fogymérőt és engedj rá FPU stressz tesztet. Lesz az 200 is
-
ViZion
félisten
válasz Pancsermeste #57792 üzenetére
"minden gyenge lap kötelezően szétég?"
ööö... IGEN.
Legyünk őszinték: ezek dzsunka 0 Ft-os dolgok (mondjuk a legtöbb IT termékhez képest), összehányják az egy tál rizsérrt dolgozók, vagy a gépek. VRM hűtőt aki szedett már le az tudja, h a normális méretű és minőségű GAP-pad az ritka, némileg a fehér hollónál is ritkább... Szal. igen, le tud égni. valahol van egy szenzor, de a szélen meg nincs pad, vagy elcsúszott, etc... elég is neki. Nem azonnal, nem egy hét alatt, de kicsinálHATja.eegen, a szuper 99FX PRO R2.0 deszkámon is rövidke volt.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
eldiablo
addikt
válasz rambustibi #57788 üzenetére
Várd ki a végét.
Húúú, most jut eszembe, hogy írtál nekem privát üzenet. -
ViZion
félisten
válasz rambustibi #57788 üzenetére
Ohh! Gratula!
Jól megfertőztek Téged is!
-
rambustibi
őstag
Halkan linkelem be ide is: [link]
Jól mutatja a teszt, hogy még mindig szuper jól használható az FX proci, akár Titan X-el is.Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- Intel I7 6700k delid LGA1151
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest