Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutya_7
tag
válasz rambustibi #53119 üzenetére
Mit meg nem adnék egy ilen 9370-esért, ami 1,536V-on megy 5,3-at...
Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
ViZion
félisten
válasz rambustibi #53119 üzenetére
Nekem is 4 cores/8thread.
Annyin van, mint a Tiéd. Kipróbáltam, felraktam a ventiket és be is kapcsoltam. Kell nekik a doboz... Meg így nem biztonságos, kölkök hozzáférnek.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz rambustibi #53123 üzenetére
szvsz a 8 szál a lényeg, nem hiszem, h 8 core/8 thread mást dobna.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
Nálam is 4/8at ír, sztem nem érdemes foglalkozni vele.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
marquuard
veterán
Szerintem a Piledriver miatt lát 4 magot, mert van 4 modul, modulonként 2-2 mag.
PSN ID: marquuard
-
Tomko78
őstag
válasz rambustibi #53164 üzenetére
az a te bajod én bodogságos vagyok vele
(#53167) arnoldito : de itt nem az extreme 9 van
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
arnoldito
senior tag
válasz rambustibi #53164 üzenetére
Nézd nekem volt 3 évig 990fx Extreme 4 egy Phenom x6 1.45V ment csont nélkül még léggel is 4000Mhz-t és semmi baja nem volt, így ezért választottam azt. Itt sem írtak rosszakat rólat! Cikk
-
arnoldito
senior tag
válasz rambustibi #53168 üzenetére
Felül a házban van még egy 2x12-is
-
eldiablo
addikt
válasz rambustibi #53172 üzenetére
Minap valamit kotortam a gépházban és meglöktem a venti elosztót és kicsúszott a táp. Konkrétan passzívan ment 4200Mhz-en és volt pofája 55C-ig felmelegedni. Végül az SSD volt a "leghangosabb" a gépházban, ezért gyanakodni kezdtem, hogy valami hiba van a rendszerben.
-
Balathruin
veterán
válasz rambustibi #53174 üzenetére
Persze, szétfeszelve folyékony nitrogénnel megy annyit is.
-
arnoldito
senior tag
válasz rambustibi #53171 üzenetére
Igen, jól értelmezed.
-
Balathruin
veterán
válasz rambustibi #53176 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz rambustibi #53213 üzenetére
Ha az FSB-t nem piszkáltad, akkor a ramnak mehet a gyári freki, kicsi extra fesszel a ramnak és a mem vezérlőnek.
Auto tuningnál a proci végét nézi. Tuningnál ált. alap, h mindent leveszel a biztos szintre és egy valamit bizergálsz. Így ha borul, tudod, h mitől. Ha van rutin, akkor lehet többet is egyszerre persze.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rambustibi
őstag
válasz rambustibi #53217 üzenetére
Ezeket az értékeket totál más beállítással kaptam
1. Asus Probe2-)Auto Tuning-) Fast
Ezután újraindult a gép, beléptem biosba.
Itt a Turbo Core-t kikapcsoltam, így tudtam állítani a CPU BUS Frequency-t, és csak ezt állítottam felfelé (automatikusan húzta magával a Memory Frequency-t)
Ennyi...
Semmi mást nem állítottamMás is kipróbálhatná, hogy nála is működik-e így és ha igen meddig stabil.. (alaplap Asus M5A99FX Pro r2.0)
[ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
válasz rambustibi #53218 üzenetére
Helyesbítve, a program:
Asus AI Suite II--)Asus Probe2--) TurboV EVO--) Auto Tuning--) FastKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
[lAyCsI]
addikt
-
newwave0507
aktív tag
válasz rambustibi #53291 üzenetére
Én is ezt mondtam .. Nepton-t. Később is bőven jó lesz , meg írtam is hogy erősebb OChoz .. , mert abszolút nem árt . !
+1
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
rambustibi
őstag
válasz rambustibi #53293 üzenetére
A 280l hűtött hőmérsékletei már emelt proci teljesítménnyel értendő, nem gyári értékkel.
[ Szerkesztve ]
-
lovas001
aktív tag
válasz rambustibi #53297 üzenetére
akkor jó bizniszt csináltál
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
lovas001
aktív tag
válasz rambustibi #53299 üzenetére
Én ismerem vettem tőlük használt pc-t korrektek csak gariztatni ne kelljen....
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz rambustibi #53291 üzenetére
Egy 8120-am van jelenleg, és már lefoglaltam a Noctune-t...
sajna mostanában nincs fölös 30+K-m vízre
bízom a többiekben, remélem ezzel is 60 fok alatt tudom tartani a procit terhelve-= No way back from Here =-
-
pipo112
őstag
válasz rambustibi #53300 üzenetére
Annyiért jó biznisz volt az tény a Neptoon-ok nagyon jó kompaktok verik az összes corsairt!
Viszont ha megnézem hogy nálam cb15r lemegy 60c alatt kb 58 nál megáll a kupak és 10kért vettem a Noctua-t 4,5ghz akkor
Nem kötöszködni akarok csak itt megmutatkozik melyiknek jobb az ár érték aránya.
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
vakond5
őstag
válasz rambustibi #53418 üzenetére
A CPU-Z által írt fesz ami a képen látható, az ~5GHz-hez tartozik?
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Balathruin
veterán
válasz rambustibi #53423 üzenetére
Terhelés alatt is 1,3V?
-
Balathruin
veterán
válasz rambustibi #53955 üzenetére
Ennyi feszt anno az Athlon XP prociknak adtak.
-
Balathruin
veterán
válasz rambustibi #53959 üzenetére
1,5V-nél még semmi problémának nem szabad lennie. 1,6V a lap gyengébb részeinek már necces lehet, lásd Habugi-nak a hangkártyájába búgócsiga költözött.
-
do3om
addikt
válasz rambustibi #53959 üzenetére
hmmmm nem adtál neki feszt és úgy megy 4.9-et?
Szerintem ez akkora feszt jelent amit nem is szoktak mások adni neki
Tehát nem adtál neki feszt mert autón van az meg odabasz neki vagy 1,6V-otVagy megnézted menyit kap terhelés alatt a cpuz-vel? Lehet meglepődnél és nem is lenne olyan fasza az a nem adok neki feszt szöveg a 4.9-hez.
Persze ez csak feltevés nézz rá aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz rambustibi #53976 üzenetére
Erről beszéltem, írod hogy te még a feszhez nem is nyúltál úgy tuningolsz miközben olyan feszültségen megy hogy ahhoz csökkentés céljából kéne nyúlni
Szóval erre azért nem lehet felvágni hogy fesz nélkül milyen jól tuningolsz.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz rambustibi #53983 üzenetére
Elég rendesen.
Nekem az jött le hogy húú már 4,9GHz-n megy a cpu és még feszültséget nem is növeltél!
Ilyen fesszel nem is lesz hova növelni, gondoltam hogy ez van a dologba, gyakorlatilag amit elérsz az lesz a max órajel, ne várd hogy elkezded növelni és lesz 5.3GHz vagy hasonló.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Balathruin
veterán
válasz rambustibi #54283 üzenetére
Prime95 jobban izzasztja, nézd meg azzal is.
-
jambiyya
őstag
válasz rambustibi #54290 üzenetére
http://www.mersenne.org/download/
-
macy
addikt
válasz rambustibi #54504 üzenetére
Assetto, Project Cars, DCS, FSX, IL2CloD. Ezeket játszom, és mindben jobb az intel+nvidia kombó. Haveromnak I5 2500K procija van, a VGA-ra most konkrétan nem emlékszem, de valami hasonló volt mint nekem, csak nvidia. Nem is volt húzva a proci, és ugyanazokkal a beállításokkal dupla fps volt nála DCS-ben. Nem akartam elhinni mikor láttam.
-
ViZion
félisten
válasz rambustibi #54599 üzenetére
Játékvíz ettől még jogos, rendes vizes rendszernek a töredéke kapacitásban, mondjuk árban is. Az a baj velük, h kb. a jobb léghűtések szintjén vannak, a nagy marketing dumák ellenére is.
-
aftercooler
aktív tag
válasz rambustibi #54833 üzenetére
Hát kb semelyiknek. Pedig ilyet akartam venni.
[link]Akkor inkább FX 8350 nem sok a külömbség. ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Kutya_7
tag
válasz rambustibi #54875 üzenetére
De hol van ezeken a képeken a fogyasztás???
(#54877) rambustibi
És az mióta fogyasztás , már ne haragudj ...
[ Szerkesztve ]
-
Kutya_7
tag
válasz rambustibi #54880 üzenetére
Eccsém hogy én miért nem tudok kifogni egy ilyen kis étvágyú kockát...
Nekem 5 Ghz-hez már 1,6V kell, mit menne a Tiéd ott??? Vagy esetleg 1,7V-on???
-
PofaJenö
senior tag
válasz rambustibi #54882 üzenetére
CPU OPT 675 000 rpm wtf? ennek ennyinek kell lenni?
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
paleinho
senior tag
válasz rambustibi #54882 üzenetére
mi lesz nyáron? 4GHz?
-
Kutya_7
tag
válasz rambustibi #54885 üzenetére
Aha csak van ott majd 1,6V (1,572V)
Csak nem auto feszen tolod???
Vagy a lap csinál alap 1,464V-ból LLC-vel 1,572V-ot?Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
paleinho
senior tag
válasz rambustibi #54886 üzenetére
nekem panelban nyáron elég a 4GHz
lehet újra össze kéne raknom a vizet... -
Kutya_7
tag
válasz rambustibi #54893 üzenetére
Mivel csinálod? MONDD HOGY NEM AI SUITE-AL...
-
rambustibi
őstag
válasz rambustibi #54893 üzenetére
Azt hozzáteszem, hogy most csak a cpu bus frequencyn emeltem
-
Kutya_7
tag
válasz rambustibi #54897 üzenetére
Helyes, de nem értem 1,464V-ról miért emeli 1x 1,572V-ig máskor meg 1,548V-ig
De végül is teljesen mind1 amíg bírod hűteniBlogomban találsz 5,1-es IBT-t szobahőmérsékleten, nézd meg ott mi mennyi
-
Habugi
addikt
válasz rambustibi #54875 üzenetére
Már épp írtam volna, hogy itt is kár hogy nem látszik a HWInfo64-ben a vcore és nem látni meddig megy terhelésre, de az AIDA-s bohóckodásnál már látni hogy felpattant 1.572re, későbbi CB-nél pedig 1.545-re.
Az sem egy rossz proci, a 800as CB-t viszont keveslem 5.1-hez, a RAMok jól be vannak lőve?
A hűtés is gizda!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz rambustibi #56398 üzenetére
ez hasznos volt, ne az istenért be ne írd, h esetleg mi volt a gond, nehogy valaki tanuljon belőle! Így kell ezt, komcsi szakm unkás módra.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rambustibi #56398 üzenetére
, szep eredmeny....egyben szomoru is
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz rambustibi #56400 üzenetére
Elég, ha beírod, vagy dobsz fel bios képeket, legtöbb lapon van ilyen funkció.
Nekem még elég a 4,8, itt lazán hűtöm, halk a cucc. Majd új VGA-val kell csak feljebb pöccinteni, valamikor.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.