Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Leonbergi: Kérdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Kamu nyomkövetős csomagom ügyében húzódik a disputa. Először ugye azért indítottam, mert nem érkezett meg a védelmi időn belül, majd amikor kiderült, hogy nem az én csomagom rejtőzik a nekem megadott TN mögött, módosítottam a szöveget, és becsatoltam a Posta nyomkövetési oldalát angolul, meg a térképet Budapest és a falum megjelölésével. Az eladó erre már nem reagált, így tegnap belépett az Ali, aki első körben azt valósnak ítélte, hogy nem érkezett meg a védelmi időn belül, de becsatolt az emailbe egy követési részletet, amin ugyebár "delivered" van. Emellett további három nap várakozási időt adott, amin belül új proposalt dobhatok be, új bizonyítékot csatolhatok, vagy elfogadom az eladó ajánlatát a No refund, no return tekintetében. Nem értem, mi nem egyértelmű abban, hogy tőlem 230 km-re, Budapesten kézbesítették a csomagot, ezt a postai nyomkövetés igazolja. Meg ugye azt is leírtam, hogy a Posta tájékoztatása szerint nem az én nevem és címem szerepelt a csomagon, de erről nyilván bizonyítékom nincs. Elképzelhető az, hogy a szerintem egyértelmű bizonyítékok ellenére nem nekem ad igazat az Ali?
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest