- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszi!
Volt 1 kis autobalesetem.. es kicsit elfelejtettem, pihentettem, hogy kovessem a csomagokat. 48 db csomagot pestre kertem, hogy konyitsem a logisztikat.
Az elso jel reggel jott sms formajaban, hogy vamkezeles ( eddig meg nemvolt ilyenem, ez is ertek hatar alatti)... mostmeg, kerestem 1 csomagszamot, mert tudtam mar itt kene lennie.
Elkezdtem utana nezni a csomagoknak. Eddig 3 kulonbozo postan vagy posta ponton van csomagom. ( van olyan ami 7 napja pihen a postan. Eselyes, hogy vissza kuldtek?)
Ha berelek egy posta fiokot megtudom uszni, hogy oda menjen minden ilyen vagy ugyan ugy ez varhato?
Mert innentol inkabb vissza kerek mindent videkre.. ez valami botrany. Semmilyen ertesitot nemkaptam.Videken legalabb ertesitot hagynak, ha nincs otthon senki illetve meg telefonon is hivjak az embert 1-1 csomagnal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Quadro FX 570 eladó
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest