- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
nekem is van postNL küldemény, igaz enyém LX---NL formátumú, vagyis elsőbbségi levél, így tudom biztosan már a hazánkba van, de már 5 napja pihen a postán és nem akar feldolgozódni, pedig nem sima levél!
nagy értékű csomagot untrackeddel küldeni(nem elsőbbségi nem ajánlott)??? Ritkán nem értem a kereskedőket. ha vitára kerül a sor, akkor nehéz biztosan megmondani hol is veszett el. kb lehetetlen bizonyítani hogy megkaptad vagy sem.
ha csomag eltűnik nem tudod lenyomozni postát nem fogja érdekelni. jelenlegi állás vagy megkapod vagy nem. senki nem tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Formula-1
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Politika
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest