- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
31300 - 31201
85230 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
fairi
őstag
"A dispute elindítása után türelmi időt adni nem javaslom, már eleve vártál 60 napot. A kínai posta szerint Magyarországra az átlagos szállítási idő 27 nap."
igaz veszélyes, de egy ideje hazánkban is kezd gyakori lenni 60 napig elhúzódó csomagok, most nyáron legendásan lelassult minden, el se merem képzelni mi lesz év végén. +20 nap kérés után, 80. napnál biztos h nem jön semmi. El lehet kerülni a hosszú dispute-ot. Egy ilyen 90 napos csomagnál 70 perc alatt vége lett a dispute-tnak. -
V/
Topikgazda
Nem minden esetben van a 24 óra, most sem, de akkor már nincs sok értelme, mire válaszol azután már hiába vonod vissza a szállítási védelem jó eséllyel nem hosszabbítható, mert nincs.
A lejárta előtt a hosszabbítást kell kérni és ha nem sikerül akkor már mehet egyébként is a dispute.
A dispute elindítása után türelmi időt adni nem javaslom, már eleve vártál 60 napot. A kínai posta szerint Magyarországra az átlagos szállítási idő 27 nap. -
fairi
őstag
-
bul07
nagyúr
-
V/
Topikgazda
Semmi gond, mivel olyan szállítási állapotot érzékel hogy várható a kézbesítés nem engedi meg. Letelik a 3 nap és a 4. naptól van időd 15 napig elindítani a disputet-t. De ezt írja is.
Nem minden esetben lehet a lejárat előtt dispute-t indítani így ez nem probléma.
Ha valós a nyomkövetési szám és azt látjuk hogy megérkezett de a posta nem dolgozta fel, akkor még a szállítási védelmi idő növelésének kérésének lehetősége is szóba jöhet. -
bul07
nagyúr
-
csabiks
senior tag
sziasztok!
rendeltem spanyol raktarbol 133 dollar ertekben 2 kamerat.ma jon az uzenet a feladotol:
hello, dear customer, we would like to send the Outdoor camera (you new order ) from our Amazon warehouse to you . You will get it by FBA these daysEz mit jelent pontosan? Az uzenetre nem enged válaszolni mert azt írja : the message has not been send please be aware that you are required to comply with local laws and policies.
Mit tudok ilyenkor tenni? izguljak? vagy hagyjam
-
Beni2360
félisten
Volna egy kis problémám.
Van a lapim amiben cserélhető wifi kártya van de csak 75 Mb a sebessége.
Kinéztem egy 300 Mb-s + BT kártyát ahol volt ajánlva a HP pav...g6 lapi.
Megkerestem az eladót pontos adatokkal és válaszúl elküldte ő is a linket, hogy az jó lesz bele.
Na megjött és nem indul el a lapi nem kompatibilis wifi kártyára hivatkozva.
Ezt jeleztem az eladónak alá támasztva képpel is. Erre a válasz:
Hello dear
If it is not supported, there is a whitelist limit.
thanks
Erre visszaírtam, hogy ti ajánlottátok, hogy jó lesz. Visszaírta, hogy hova küldjem visssza.
Írtam, hogy drágább a posta vissza mint az áru. A kártya 7 $ volt.
Erre most 50% visszatérítést ajánlott. Gondolom megint paypalra küldenék ahol még + levonnak belőle.
Nyeljem le vagy felét vagy nyissak disputet?
-
V/
Topikgazda
24 db van egy dobozban, annál kevesebb szerintem nem rendelhető.
-
internetezoo
senior tag
-
mepet
addikt
Ez zavart össze: "Általános szabály hogy dispute csak a vásárlói védelem ideje (Purchase Protection time) alatt kezdeményezhető, kivéve, ha leigazoljuk a megérkezést, ami után még 15 napon belül lehet dispute-t indítani."
Nem gondoltam, hogy ezt az általános szabályt felülírhatja az úgynevezett végső 15 nap, ami nem ugyanaz a 15 nap, mint ami az általános szabályban szerepel.Köszi, így már tiszta!
-
mepet
addikt
Értem már. Ez az a 15 nap, amit az összefoglalóban "végső 15 napnak" hívnak, és ez nem ugyanaz, mint a megérkezés jelzésétől számított 15 nap.
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Igen, de a szállítási költség az húzós is lehet, az Alibabán a gyártók, nagykereskedők nem elsősorban magánszemély kis tételes vásárlását várják. Ki van írva hogy milyen legkisebb tételben gondolják a megrendelést, rá kell kérdezni hagy adnak-e 1 darabot és mennyi lenne a szállítási költség.
-
mepet
addikt
Köszi! A 15 nap azért jobban hangzik, mint a 9. Kéthetente egyszer csak belépek...
Elveszett csomag esetén csak a Full refundot érdemes elfogadni (mint az eBay-nél)? Vagy az Aliexpressnél már meg van oldva az újraküldött csomaghoz az újrainduló vásárló védelem?
-
internetezoo
senior tag
Alibaba: itt lehet mindig 1-1 darabot venni vagy csak alkalmilag? Itt van amit keresek, AliExpressen nincs.
-
pulutodurumo
őstag
Nem szándékos szívatás. Az eladó nem kap pénzt, amíg meg nem érkezik hozzád. Ha tfh. 20 nap alatt megkapod, akkor egy hónapig az ő pénze áll benne.
A szállítási idő lejárta után - legyen az bármennyi - mindig 15 napod van vitát indítani.
Ha kell a cucc, érdemes indítani. Szinte mindig elfogadja az eladó. Ezzel jobban jár egy kicsit, mert nem lesz egy visszatérítési ügye.
Írhatsz üzenetet, de vitát indítani, és hosszabbítást kérni csak az arra való linken, gombon lehet. -
mepet
addikt
Életem első dispute-jára készülök.
(Ebayon már volt sok tíz casem, és beszélek angolul is, de mégis felmerült bennem pár olyan kérdés, amire választ a topic összefoglalójában sem leltem, illetve a tapasztalataitokra lennék kíváncsi.)Tehát itt tartok:

Az item departed from counry of origin a tracking alapján, itt meg is állt.
Jól értem, ez szándékos szívatás, hogy 50 napra állítják be, hogy megérkezhet a cucc? Így csak 9 napom van összesen itemenként 50 nappal a megrendelés után, hogy disputet indítsak?
Érdemes a hosszabbítás gombra kattintani? El szokták fogadni? Kötelező az eladónak elfogadni?
Kötelező előbb üzenetet küldjek az eladónak? Az üzenetek felületén is tud refundot indítani, vagy ahhoz mindenféleképpen előbb én kell dispute-ot indítsak? -
V/
Topikgazda
-
mzso
veterán
Nálam meg speciális utalásnak minősül:
"A kártyafedezeti utalás speciális tranzakció típusnak minősül, díjtételei a Tempo számlacsomagra vonatkozó díjakkal egyeznek meg. A Smart
számláról indított kártyafedezet biztosítására végzett átutalás a Smart webkártyára, vagy a Smart webkártyáról indított kártyafedezet biztosítására
végzett átutalás, a Tempo számlacsomag kártyafedezet biztosítására végzett átutalás díjával egyezik meg. A Tempó számlacsomagra vonatkozó
Csoportos / Egyéb beszedési megbízások díjmentessége a Smart számlacsomagra is érvényes. "Amivel meg is szívtam először, mert direkt más néven hivatkoznak rá, ás a díját sem árulják el csak utalnak egy másik régebbi dokumentumra amit úgy kell felkutatni.
-
rushty
őstag
Hogy lehet másik bankkártyával fizetni? Vásárláskor ugrik az eddiginél, de nem azzal szeretnék.
-
V/
Topikgazda
-
flegga92
senior tag
-
fairi
őstag
Igen érdemes, az utolsó üzenet után tapasztalatok szerint 10-25 napon belül kerül valóba kézbe. Viták témája hogy tényleg megbízható-e az utolsó bejegyzés, mert nem hivatalos postai nyomkövetés.
Még ha igaz is, ez egy nem elsőbbségi csomag vagyis a posta nem siet vele hogy kézbe kapd. -
Pgraph
aktív tag
-
Ixion77
addikt
Nekem most épp megint azt mutatja hogy van, vehető. Igaz, hogy csak néhány száz db.
-
Ance
őstag
-
sanyi0627
senior tag
2 nap múlva lejár a vásárlóvédelem. Érdemes írnom az eladónak, hogy hosszabbítsa meg a védelmet?
LVS10060000003483540
Köszi -
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Most zárult a június 15-i rendelésem körüli dispute, az Ali Judge a javamra döntött, teljes visszatérítés, mivel nem érkezett meg a csomagom azóta se. (Az eladóval előtte kardoztunk keveset kulturált hangnemben, ő azt szajkózta, hogy feladta, én bizonygattam, hogy elhiszem, de a csomag sehol 70 nap után se...)
A kérdésem az, hogy a refundot ki állja, az eladó vagy valami Aliexpress alap? Csak azért kérdezem, mert a rendelt termékre azért szükségem lenne még, nem tudom, hogy be merjem-e rendelni újra a pórult jár eladónál...Köszi!
-
anonymus89
addikt
-
V/
Topikgazda
Néha korlátozva van hogy egy ember mennyit vásárolhat.
-
anonymus89
addikt
Üdv, kérdés, hogy 10/2-es kupont mennyit lehet venni mert 26-án vettem 1-et majd 27-én még egyet és most már nem enged venni.
Persze mind2-t elhasználtam már. -
fairi
őstag
-
Ixion77
addikt
-
fairi
őstag
-
timolya
csendes tag
Újra lehet venni 200coinért piros alis kupont (10$felett -2$) felhasználónként egyet. :)
-
fairi
őstag
-
Dr. Romano
veterán
Ha valamit beteszek orderba, de nem fizetem ki csak mondjuk 2-3 nap múlva annak az ára ilyenkor már nem tud változni időközben, vagy igen?

-
kokokka
addikt
-
Ixion77
addikt
-
kokokka
addikt
-
fairi
őstag
-
Sátán44
addikt
Örülök is neki. Valóban kis értékű volt.

-
fairi
őstag
ezek a yanwenes dolgok ilyenek. Egyszer csak megjön, vagy az én esetemben az egyik sose. 26 nap jónak számít, posta jól végezte dolgát.
yanwen csomagnak nincs nyomkövetése, mivel kis értékű levelek. kb nem elsőbbségi nem ajánlott levél. Filléres feladás, gyakori eltűnés. Cserébe nem ad valódi nyomkövetést, kb annyit mond elhagyta-e logisztikai központot vagy sem, többi kamu.
-
Sátán44
addikt
-
harry
veterán
Biztos? Mármint OTP webnél a kártyák közötti utalás ingyenes (más az, ha belföldi utalásként számlára utalsz). Vagy legalábbis nálam, de ez is egy aránylag alap csomag, de persze lehet nálad más.
internetezoo: http://www.azsiabt.hu/

-
RBJ
addikt
-
Ance
őstag
Amazon.de Ott sokféle van.
-
internetezoo
senior tag
Tud vki olyan webshop boltot ahol ázsiai élelmiszer termékek vásárolhatók és ide Magyarországra is szállít?
Eddig Lazada, MalaysiaBakery, KSTExpress, Shopee-t találtam, ide nem szállítanak. -
mzso
veterán
Nekem úgy tűnt a dizájn váltás miatt tűnt el. Majd még figyelem akkor. De azért gyanús, hogy eddig mindig ott volt, most meg sehol.
Az is lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk. Én arra gondolok, hogy volt az "other payment methods" ahol nem kellett alapból kiválasztani semmit, de a rendelést le tudtam adni, ami után behozta, hogy válasszak közülük. De ha nem választottam akkor sem volt semmi, később tudtam fizetniEgyébként eddig azért sem használtam a normál fizetést mert abszurd módon elmentette a kártya adatok jó részét a böngésző űrlap előzményei közé... Remélem az új felület ezt már nem csinálja...
Az ismét megjelent save opció most hová menti a kártya adatokat? Aliexpressen belül?
(Korábban alipay-re mentette, ahová nem tudtam belépni egy idő után akárhogy próbáltam. Egyszer még sikerült egy véletlen elmentett kártyát törölni, de utána nem.) -
mzso
veterán
-
Nigér
őstag
-
Schimi070
csendes tag
-
Nigér
őstag
-
Schimi070
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
harry
veterán
-
Nigér
őstag
-
V/
Topikgazda
-
Nigér
őstag
-
V/
Topikgazda
Eddig is úgy volt hogy ezt az opciót az eladónak kellett megengedni, nem szűnt meg, csak ahol most nézted ott nincs.Viszont naygon ritka és ebben a hivatalos felsorolásban sincs benne, így valójában mondhatjuk úgy is hogy nincs.
On our app you can use the following payment methods:
Visa, MasterCard, Maestro, Discover card and Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS Payment in Russia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) and AliExpress Pocket.On our website (PC) you can use the following payment methods:
Visa, MasterCard, Maestro, Discover card and Diners Club card, American Express, Wire Transfer, Webmoney, Yandex.Money, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Blue), Przelewy24, SMS Payment in Russia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Cash Payment (Euroset, Syvaony, Russian Post), and AliExpress Pocket -
mzso
veterán
Helló!
Akkor az alin az a lehetőség, hogy fizetés nélkül rendeljen az ember megszűnt? Eddig az "other payment options" opcióval el lehetett odázni. Ami jól jött párszor, főleg mikor nincs elég pénz a webkártyán az OTP meg legombol pénzt a nyitva tartási időn kívüli utalással.
-
V/
Topikgazda
Nem csak az Ali, a Magyar Posta is 6-14 nap is lehet mire feldolgoznak egy szállító konténert és a Hon Kongi móka is bekavart.
Nem egészen értem hogy mit szeretnél. Írhatsz az eladónak, nem tudja már befolyásolni hiszen elküldte, ha letelik a várható szállítási idő akkor a rendszer zárja a vásárlást és van 15 napod reklamálni van lehetőséged a várható szállítási idő utolsó előtti napjaiban a védelmi idő növelését kérni. Mindezek benne a mobil app-ban is.
Ezt így nem igazán: Hol tudok jelezni a határidő kifutásáról? mert kinek, az eladó is látja aztán kérés nélkül dobhat rá akár 60 napot, ha nem figyeli és lemarad akkor meg úgyis visszakapod a pénzed. -
Keke47@
csendes tag
-
RBJ
addikt
Az ali mostanában sokat lassult. Másnak mik a tapasztalatok. Régebben pár hét alatt itt volt minden, most meg pár hónapja meg 2 hónap alatt se semmi.
Hol tudok jelezni a határidő kifutásáról? Telefonos app ban nem látok semmit. -
V/
Topikgazda
Ha nincs függőben vásárlásod akkor az lenne a célszerű, de a fiók törlés kérése előtt törölj minden kártyára vonatkozó információt, a mobil app kártya törlése érvényes a böngészős verzióra. Várd meg 24 órát az e-mail megkapása után és azután csináld az új regisztrációt.
Nem igazán hallottam ilyen problémáról és megoldási javaslatot sem igazán találtam -
Keke47@
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
andris5
tag
Sziasztok!
Lassan lejár egy csomagom érkezésének határideje amit jeleztem az eladónak erre az meghosszítja a Awaiting delivery idejét.
Megteheti? Nem valami etikus eljárás. A csomagom tuti hogy nem fog már megjönni (korábbiak is már rég megjöttek) most várnom kell a meghosszabbított határidőt hogy az eladó újraküldje? Kívételesen tényleg kellene a cucc amit rendeltem. Nem egy fülhallgató ami mindegy hogy novemberben vagy decemberben lesz a fejemen... Hanem egy nagyon fontos játék figura (sajnos nem copy hanem csak ők gyártják) kölkeim meg napi szinten kérdezik hogy mivan.
Itt a chat szövege:
hello, dear friend, I'm sorry taht shipping by this express is a bit slow sometimes, please don't worry, it's in normal transit now, I extend your protection, would you please wait for more days?Köszi az információt!
Üdv
andris5 -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nem ez még az országunk közelében sincs. Ez az utolsó bejegyzés az amikor leigénylik a aszállítst, nyomkövetési számot, eleve ez az első csak 2019-08-02 dátummal.
Ha felteszik a repülőre és felszáll ide az út majd 10 óra utasszállítóval is, a teher lassabb.
2019-08-04 04:05:22
2019-08-04 06:11:20
Ha megérkezés lenne a 2 óra 6 perc és ha létezne még a Concorde az sem tudná lerepülni ezt a távot ennyi idő alatt.
Ez egy egyszerű küldemény hosszabb lesz a szállítása szerintem -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék alibabán egy kerékpár alkatrészt 160$ ért
és a kínai barátunk 143 $ os díjat kalkulál szállítási és adózási díjként.Létezik ilyen megoldás hogy előre ki legyen fizetve a vámolás??
Ezeket írta...
Hello I just advisory freight forwarding the company if is Air Frieght express distribution to you of address contains duty tax all of cost need 143 dollars.
This weight is only 25 kilograms, only express delivery.
The price is inclusive of all fees, courier fees and duty tax.
So you don't have to worry duty tax.
Nem rendeltem még nagy értékben..
Légy szíves segítsetek . Köszi 
-
Jester01
veterán
Az én csomagom meg állítólag kézbesítették Pécsre (én nem ott vagyok). Most vagy rossz nyomkövetést adtak vagy rosszul címezték vagy a posta hülye. Valaki állítólag át is vette. Mindegy első körben rákérdeztem az eladónál.
-
Sátán44
addikt
-
rb26dett
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
nightzone
aktív tag
-
nightzone
aktív tag
-
pulutodurumo
őstag
-
V/
Topikgazda
-
Ixion77
addikt
Fel is tudod használni azt a 3/20-asat? Mert nekem is van 3/20 és 2/20 is, de hiába választok ki 20$+ cuccot a kosárba, akkor sem használja őket, és a lenyíló listában sem jelennek meg. Pedig a kuponjaim közt ott vannak, és "valid"-ak. Részletek itt.
-
nightzone
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
nightzone
aktív tag
Üdv Rendeltem ebből a kitből 1db-ot, mivel utolsó darab volt jó áron gondoltam megveszem, erre az eladó most ír hogy nincs már nekik és az ali rosszul jelenítette meg nekem a készletet és azt írja töröljem a rendelést az "other"-s ben így 3-7 nap alatt visszakapom a pénzt. Namost mivel tettem rá egy 3 usd-s kupont is kérdezném hogy azt is visszakapnom-e, mert 3 nap mulva lejár a BS Week és a kupon csak addig érvényes. Mit lenne érdemes csinálni? Ezt amit ajánl, vagy vásároljam le nála az összeget (35usd) amit szintén felajánlott, de nincs más olyan amit szeretnék tőle.
Másik kérdésem:tudtok mondani olyan Alis eladót akinek van a fenti termékből, mert én csak egyet találtam de az nem szállít m-o-ra.
-
gyulazsolti
senior tag
-
V/
Topikgazda
Nem tudom mire gondolsz, hiszen nincs hsz előzmény. Ha AliExpress akciókra akkor ebben a hsz-ben benne a 2019-es lista.
-
V/
Topikgazda
-
gyulazsolti
senior tag
Mikor lesz a következő, ehhez hasonló akció?
-
Keke47@
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Az Interneten szétnézve másnak is van ilyen gondja, de a megoldások egyik része az hogy nincs megoldás, a másik része a levelező rendszerben talál megoldást.
Az Alisok ezt írják:
1)You are checking under the correct log in email box
2)Any anti-spam rules have been set in your mail box, which might have blocked our system notification emails.
3)The email was reckoned as junk mail which got sent to the spam/trash box in your mail.
4)Your mailbox was too full to receive any email. Please test it first.
In addition, you are kindly suggested to add transaction@notice.aliexpress.com to your mailbox's whitelist to ensure that you can receive email from us.És nincs semmi Aliexpress segítő program ami bekavarhatna a folyamatba?
A Gmail fiókhoz meg láttam egy ilyen bejegyzést: When I use Gmail app on android notification works. D -
V/
Topikgazda
Sajnos sehogy. A bankok letagadják de ez a kártya megszokott kergülni van egy hitelesítés késleltetési hibája és egy adott helyen bizonyos ideig vagy végleg nem lehet vele fizetni. Más oldalakon minden probléma nélkül használható.
Ha nem Maestro lett volna akkor az lett volna a javaslat hogy regisztráld az Alipay-re és akkor nem lesz ilyen üzenet. De szerintem nem véletlen hogy csak Visa és MC adható az Alipay-hez. -
Keke47@
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Látom nem érted, ideiglenesen, hogy ki lehessen zárni a levélkezelő fiókod hibáját.
Jelen helyzetben akkor sem kapod meg ha az AliExpress részéről minden oké lenne, de erről más módszerrel nem tudsz meggyőződni
Addig csak írogatni tudod hogy nem kapod meg az értesítőket, de a 2 hibalehetőségből az egyik nincs kizárva. -
V/
Topikgazda
-
qqzs
őstag
Na mostmar en is megneztem es en se kapok rendeles leadassal postazassal es fizetessel kapcsolatos emailiket minden mas uzenetek, meg dispute , purcprot hosszabitas stb jon, ezert se tunt fel mert jonnek emailek de most adtam le 5 rendelest es semmi email
Új hozzászólás Aktív témák
-
31300 - 31201
85230 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gitáros topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez nekem új), nem is a vám a necces, hanem az a ~6k összeg, amit felszámolnak vámeljárási díjként...
Légy szíves segítsetek . Köszi