-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Úgy néz ki, hogy eljárás alá vonták.(jött sms) Mondjuk erre számítottam is, mert már hetek óra az országban van és nem küldték tovább ide, a helyi postára.
Ne haragudjatok ha olyasmit kérdeznék, ami már le lett írva, igyekeztem figyelmesen átolvasni az információkat, de inkább kérdezek is, minthogy kimaradjon valami amit esetleg be kellene még a postának küldenem.
Van két képfájlom, egy az order részről és a financial részről. Ezeket windows képmetszővel vágtam ki. Gondolom megfelel majd nekik.Erre a tájékoztatásra tudok nekik hivatkozni? (Egy linket esetleg beraknék a levélbe erről, csak hol találom meg hivatalos oldalon a tájékoztatást?)
"A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy áprilisban 45,477 $-ig adómentes a küldemény."
Ha jól értelmezem, ez azt jelenti, hogy áfa mentes lesz a küldeményem? (29.42$ volt.)
A posta felszámolja ebben az esetben a 3000Ft kezelési költséget?
Elég ennyi a dologhoz vagy volna esetleg még valami amit érdemes ilyenkor hozzátenni?
Előre is köszönöm a segítséget! (elnézést, ha kicsit "szájbarágós" a dolog, ez az első ilyen eljárásom)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest