Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32631) Skillet válasza bringasisti (#32630) üzenetére


Skillet
addikt

Mármint megrendelésre nem ragasztasz, de a sajátjaidat mindet te csináltad?
Az 5mm addig rendben van, hogy 30x40-es, csak az a baj, hogy az első és hátsó 8-as üveghez 5mm-rel találkozik :) vagy igazából annyival sem, mivel csiszolva vannak :DDD szóval az kevéske.
Ma este ülünk tanácskozást asszonnyal, mi legyen az akvárium sorsa. Mármint, hogy legyen-e új. Sajnos hely szűkében vagyunk, így talán el kellene engedni. Aztán majd egyszer (remélem) lesz egy nagyobb, szebb.
Ha így lenne, akkor viszont a halakat, növényeket minél előbb vinnie kellene valakinek. Esetleg innen valaki? Mollyk, 3 anci, 1 barna kuhli, talán 2db valami lazac. Növények meg bár nem algamentesek, de van sok anubias is.
KATT
KATT
Merevítés nem játszik sajna. Nyitott az akva, nem lenne szép.
Szerintem ha az egész 8-as üvegből készülne, az már megfelelő lenne. 10-es üveget javasolt a srác inkább, de én azt túlzónak gondolom.
Ha olyanom lennne majd, hogy megragasztom a régit, mivel lehet a szilót teljesen eltüntetni és zsírtalanítani ragasztás előtt?
Illetve még mindig kérdés, akvárium készítést ti kire bíznátok?
Ja, még 1... a juwel megoldása nekem tök fura. Vagyis az, hogy egy keretben van az aksi. Tehát csak a széle fekszik fel (a bútorra, polifoam-ra), gyakorlatilag az aljának a 90%-a nem. A levegőben van. Gondolom nem egyedi, más gyártó is csinálja ezt. És azt be kell lássam, gond nem volt vele. A baj most is máshol van.

[ Szerkesztve ]

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.