Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
válasz Hurkaleves #19303 üzenetére
énis csodálkoztam
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
sss
őstag
Na végre ideért a lipo akkum, Nanotech 7,4V 1300mAh. Meglepően kicsi (legalábbis a képek alapján nagyobbra számítottam), "élére" állítva nagyon simán befér tokfedél alá. Érzésre nem igazán nőtt a rof, de a trigger response elég jó lett. Alig várom már, hogy kipróbáljam élesben. Csatlakozókat/vezetékezést mennyire létkérdés lecseréltetni?
-
bocsika
aktív tag
A youtubeon vannak összehasonlító videók. pl
Hát érzésre egy kicsit gyorsabb csak de legalább nem kell mindent kicserélni a GBben hogy bírja is.
Ha kínai a fegyver akkor a kábelezést alapból ajánlott cserélni. Ha hajlamos a fegyver nem tüzelni amiker az ember szeretné akkor akkor elsütőjavítás is játszik és akkor egy kapcsoló FETet is illik beépíteni (kb 500Ft) [link]
Kábelezéshez ajánlott legalább 1,5 es hangszórókábel. (kb 100Ft/fm) vagy másik véglet a japán szilikonos kábel a sylkából 450Ft/fm (akkuhoz, mozgó részekhez nagyon ajánlott)
Csatlakozó T-dean. A tamiya-t a lipohoz már nem ajánlott. A sylkában a eladó úr mondta hogy ezeket nem ezekhez találták ki. Használják még a XT60 csatlakozót is de az már szerintem túlbiztosítás ide. -
zalman90
őstag
-
bocsika
aktív tag
válasz csoola #19311 üzenetére
Én sem nagyon csináltam ilyet. Itthon egy atom régi forrasztópáka van, ilyen bedugós 3-4 perc alatt felmelegszik. A hogyan csináljamot a youtuberól néztem. Azóta csináltunk forrasztóvizet is. (Háztartási sósav (20% os) + egy elemből kibeleztem egy kis ónt.)
Egy forrasztópáka kb 1000+ forint. Ami itthon van annak kicsit szét is van égve a feje. Sokat kínlódtunk a kínai ónnal, mert az alig akar lejönni a cuccokról. De mióta van forrasztóvíz úgy néz ki amit csináltam mintha gyári lenne. Kell hozzá egy kis türelem. Előre el kell gondolni hogy kell összeállítani mert mikor már mindkét oldalon van csatlakozó nehéz lehetetlen a zsugorcsövet rávarázsolni. Ha elszúrtad akkor inkább vár egy kicsit míg visszahűl és olvasd le róla és csináld meg újra. A csatlakozók kicsik és veszett gyorsan felmelegednek. Ajánlott valami fogó vagy csipesz, de le is szoríthatod valamihez ami nem olvad meg.
A legegyszerűbb ha van olyan ismerősöd akinek van és használta is. Megkéred hogy mutassa meg hogy kell és megcsináltatod vele. Ha meg nincs és érdekel akkor. Belefektetsz. 1000+ páka; 100Ft ón; 200Ft kábel; T csati asszem 160-200Ft egy pár (ebayről olcsóbb), zsugorcső fél méter kb 70Ft ; Fet: ~300Ft a fet, ellenállás 30-40Ft
Te csináltad magadtól érzés: megfizethetetlen. -
bocsika
aktív tag
De pang a fórum. Mindenki nyaralni van? Jó nektek. Én megyek és kiszedem a krumplit a földből.
Na azért megkérdezem hogy AK-12 est lehet e már kapni airsoftban? Nekem tetszik csak a tokfedelet kell egy kicsit még emészteni. Nagyon szögletes szerintem. -
bocsika
aktív tag
válasz macilaci78 #19314 üzenetére
A kaliber leírása szerint:
"A tűzváltó karral immár háromféle tüzelési mód közül választhatunk, az egyes lövés és sorozatlövés mellett immár a háromlövéses kötött sorozat is választható. Mögötte egy másik kisebb kar a biztosító. Mindkettő kétkezes."de itt meg azt mutatja hogy azzal nyílik a tokfedél.
A tárkioldás tetszik. A tust szokni kell, de úgy láttam hogy abból több verzió lesz A sok rail f.sza, tele lehet aggatni majd mint az M szériát. Már lehet rá rendesen tenni optikát. Tűzváltás tetszik főleg ha a 3as burst öt is megcsinálják. A tokfedelet már mondtam.
-
Srácok ha valakit érdekel a JG M416/HK416 3 fém HC tárral írjon privit. Nem volt még megbontva.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Lacuss20
senior tag
Hali!
AK74su ba milyen fetes megoldást gondoltok érdemesnek? Helyszűke miatt?
Mindenképpen kellene a fet mert 11.1 es stick lipo van bele.
Esetleg valaki tud jó áron készet? ( Ami nem hal meg 1-2 hónap után?)[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
szbalogh
addikt
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #19318 üzenetére
Közbe nézegettem és én is arra jutottam, hogy oda lenne jó egy sima FET csak egy kicsit hosszabb vezeték kell, sőt ott még a FETen elfér a hűtőborda is. Illetve jobban átszellőzik mint a tokfedél alatt.
Köszi!
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
-
-
szbalogh
addikt
CM 040D 50-60 ezerért?
Nick: HE_Storm
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok. Megint ÉN.
TM VSR jó lenne de AEG kell a kezdőnek. Hát vennék is 1et.
Well R6 és WELL R7 és WELL R8 amit láttam kínai piacon. TM kompatibilis a testek illetve fém gearboxosok?
Tudom nem ajánlott meg minden de csak az érdekel hogy TM kompatibilisak-e."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Nos a csak úgy tudom elmondani ahogy mentem mert nem nagyon ismerem a környéket. Tehát a józsefvárosi piac levégénél (közel a benzinkúhoz a sarkon) van egy zebra ami átmeg a síneken és az úton. Ott átmész és egyből előtted van a kapu. Egy virágos van a sarkon meg egy büfés balkézre. Ha nem akkor rosz helyen vagy. Elmégy a büfésig (a józsefvárosi piac végig 6 óránál van) majd a büfés utáni kis uccába a ruha bolt mellett balra kanyar. Derégszög ha megvan akkor tovább egyenesen. Aztán else tudod téveszteni mert bal kézre lesz az árus amit én találtam.
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
válasz csoola #19333 üzenetére
Nos 10.000ft postával aku nélkül. Tárral, dot-tal, lámpával, szereléksines előaggyal.
És indulhat az ami minden alsó kategóriás fegyónál megcsinál az ember.
Átnézés hopup gumi csere
Hopup kamra csere
Csőcsere
Gearbox finomhangolás.
Tudom nem mindenki csinálja ezt végig de nagyon sokan igen ert kifogtak egy görbe csövet meg . . .
Reményeim szerint 25-30ból lesz meg az egész."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Lacuss20
senior tag
Egyik ismerős 35K ért vett egy olyan AKsu-t amibe preccső, element kamra, madbull gumi, fullfém dugattyú, és csapágyazott rugóvezető meg dugfej van
+2 tár +1 aksi Érdemes szétnézni fostéren fogni jót, expressz, vatera is jó néha.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Dapro
senior tag
Mi az a fostér?
-
Zotya984
senior tag
válasz csoola #19338 üzenetére
Igen szoktak 30e jók lenni (ugyan az a fegyver újonnan garral 35ből hazajön) de akárkit megkerestem azzal hogy most utalok 10e utána a többit 5rével elutalom válaszra sem méltattak. Mondjuk nem egy fer ajánlat volt tőlem az tény.
Hopup kamra 3500. Piros element házhoz szállítva. Meg hopup gumit kell még néznem. SHS van csak azt nem tudom mennyire jó."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Ez sz@r gagyi vagy az eredeti normális másolata amit megéri megvenni?
-
stefanitsr
senior tag
-
Zotya984
senior tag
válasz stefanitsr #19343 üzenetére
Oksa.
Kellene nekem egy 7.2v-os akku. Mit ajánlasz 45mm × 130mm × 25mm méretben? Egyelőre nem akarok li-po-t. Valami olcsó megoldás érdekel. Kis gólit akku-ból nem lehet ezeket megépíteni?[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #19344 üzenetére
Fostéren szét kell nézni a használt akkuk közt. Továbbá, a lipo akku ára jobb és olcsóbb, mint a nimheké, egyetlen "negatívuma" a töltő ami kell hozzá... Persze, amellett, hogy illik nem leszarni az általános akkuhasználattal kapcsolatos szabályokat.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Zotya984
senior tag
1100mAh Ni-Mh akku vadi újonnan töltőjével mennyit ér?
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #19346 üzenetére
AZ eléggé gyenge hús. egy nem okos, de balanszeres Lipo töltő 2000Ft cellánként tölt.
Egy Nanotech lipo 1300Mah stick 3300Ft gondold át ne dobj ki fölöslegesen pénzt.
Kérj kölcsön addig csapattársaktól akinek van ilyen "hurkabőr tartalék NIMH"Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Zotya984
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok