Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Fullfullfullextrás cyma m4 50k-ért ment el, nyögvenyelősen, 1 hónap kellett hozzá, most troll vagyok ? .

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem idegen sem a LARP sem a MilSim. Nekem mindkettő bejött. Aki valaha játszott mesterlövész szerepkört, annak nem kell magyarázni, hogy lövés nélkül, vagy kevés lövéssel is lehet élvezni egy játékot

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Gabo mesélte, hogy jó játékokat csinál Kobzos. A Warhead-eket Tomekk szervezte.
-
Telda
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Köszönöm a bátorítást
. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nekem 4 nap nem fér bele. Szabadságot kell kivenni, ha összeszámolok minden költséget, feltételezve, hogy minden a játékhoz szükséges ruhám, eszközöm megvan ( ami nincs így ) akkor is 10k+.
A kunmadarasi Warhead hatalmas csalódás volt, a pálya jó, de a játék baromi lapos volt, és kb. 10k-ba fájt nekem személy szerint, és rohadtul nem érte meg.
Inkább megyek 24 órás játékra szombat-vasárnap, olyan társasággal akiket 7 éve ismerek a környékbeli játékokról, és tudom, hogy nem nyúlhatok mellé, 100%, hogy jó lesz. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ahogy a képet nézem, Gabo fehér köpenyben van, így gondolom ő volt a másik tudós. A másik srác meg Chrono lehetett.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Kormit meg Gaboriant ismerem ha mond valamit a két név.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Két ismerősöm volt, de nem beszéltem velük a játék óta.
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hát ja. Feelinges lehet a piros a sok zöld között.

A madbull vagy a G&G a jobb amúgy minőségre, stb? Ár/db arányban is?Ha 5 sima és 5 uv ledet építünk be akkor meg mindenhez jó lesz

-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Láttalak a FB on.
A nyolcadikaira gondoltam. 
A pusztuló félben lévő magyar katonai objektumokat sajnálom. Nálunk is pusztul rendesen. :S Bár nem hiányzik az a pár ezer orosz
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Meg ne fázzatok szombaton.
Jó kis pálya az. Csak az a baj hogy általában szombaton rendez oda és akkor általában valami más dolga van az embernek. :S -
csaszi72
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
terminator salvation 1-2-őn voltam én is.
Kobzos szervezés Rulez!
-
halisa
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
úúúúúúúúúú kemény

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Otthoni lámpába használatra a legjobbak a bontott laptop aksik, tuti minőség. Egy előre programozott idő után a pakkot ugye letiltja az elektronika, mert ugye nem egyenként figyeli a cellákat hanem kettesével tölti őket és valami okos elme hülyesége (vagy csak monopól haszonszerzési dilettancia (már itt is az összeesküvés-elmétetnél vagyunk)) miatt jóval a használható üzemidő előtt használhatatlanná válik a pakk. Még akkor is ha minden cella jó.
Apropo, már elérhető a 2800-as Sanyo akksi is.
Megmérted mekkora áramot vesz fel?off
Az a csávó elég szerencsétlen. Miért nem veszi elő a gémboját és várja meg az apacsokat? Ha lefekszik a legkisebb szikla is eltakarja.
Én nem voltam katona de a videókból az egyértelmű, hogy ha lőnek hihetetlen gyorsasággal veti magát mindenki a földre és max kúszva keres fedezéket. -
ClayMore
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem firtatom, hogy jó-e vagy sem a háborúzni. Ellenben a katonák életét, és azt hogy milyen hatások érik őket és hogy ezekre ők hogyan reagálnak mint emberek (lelkileg) az nagyon érdekes sztem.
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Csak nézz végig a történelmen. Mi hajtja a gazdaságot? Az első az önfenntartás, hogy reprodukáljuk magunka. A második pedig hogy megvédjük vagy megszerezzük azokat a javakat ami ehhez szükséges. Ha nagy és fejlett államot akarsz akkor háborúskodni kell. Jelenleg az USA a legnagyobb katonai hatalom. Annyit költ katonai kiadásra mint az utána következő 4-5 állam a listában. Jól is élnek az USA-ban. Mert rengeteg munkát ad mire felépítik ezt. Ilyen példa például a Római Birodalom. Vagy Mátyás király uralkodásának ideje Magyarországon.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Sose feledjük el, ezt a világot a pénz forgatja. Az olajért folyik, az egy dolog, de ami üzlet van a technikában amit eladnak-fejlesztenek... És ez is csak egy kis része a dolognak.
A világvége amit a maja naptár alapján mondanak meg simán itt lebeg felettünk 50-60 éve, egyetlen ballisztikus rakétahordozó tengeralattjáró képes volna kontinenseket többszáz éves nyomorba lökni...
-
dFactor
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
ehhe..sosem táraztam 80nál többet 120as tárakba, nem is volt akadályom soha

ezek a dytac tárak amúgy? berendeltem én is ötöt
-
dFactor
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Mennyit szoktál tölteni a 120as midcapbe? Mit jelent nálad a fullra töltés?
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha fos bb-t használsz elakadhatnak a tár tetején a szűkületnél.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha felmennek akkor tolja a rugó.
Esetleg vissza csúszik kicsit a tár és a reteszt már nem éri el a kamra.
Ha az sem, akkor nem a tár a hibás. -
csaszi72
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Esetleg feszíti a felső BB, és nem tudja a kamra hátra tolni a reteszt.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
megmosolyogtató a kép...
Tervezi bárki megvenni a cm.122 -es AEP-t?
csak mert MÁR tudom mi az achillese szegénykének

A szán erős kis fémből van. Viszonyt a kis pici apró pöcök ami megvezeti a szánt az spiáter->gyenge fajtából méghozzá.
HA kicsit jobban odavered vhova a pisztolyt, akkor ha úgy veszi fel az erőket simán le tud törni a két kis pöcök.

-
ClayMore
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
mert marketing szempontból hasznos nekik az ilyen. lehet h ezen ÍGY minimális a marzs.

stefanitsr: még jó h megnéztem a reklám levelüket ma reggel

már ment is fel fostairre a jg36c fegyverem.pisztoly: sztem nem szorulnak rá h alapból ez az ár legyen. lusta vagyok fgv-t keresni ami az optimum ár-eladott mennyiség és profit közti összefüggést mutatja. ugyebár nem éri meg 100-db fegyvert eladnod olcsón ha drágán el tudsz adni mondjuk 30-at.

-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
És ebbe tudok tenni a tusba akksit, mint az ak-nál?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A G36-on nem segít semmi sajna...

-
ClayMore
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
egyet értek! szval IDZ stock-ot mindenkinek!

-
ClayMore
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
a leírás szerint ez g36-ra való h m4-est felrakhasd.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Áramot kell mérni.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nagyjából.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Alapból jellemzően nem minőségi driverrel szerelik őket. Van példa 3-4 A-es gyári driverre is de a többség 1,5-körül megy max fokozaton ami azért messze elmarad az elvárttól.
Ebből a típusból alapvetően kétféle dzsunkás verzióról tudok (nem számítva Kaidomain-en árult réztuningost). Az egyik nagyon fajin (programozható driver, ami szabvány 17mm-es foglalatban van rézbetéttel) a másikra elég satnya kidolgozás, 20mm-es fekete színű, memória nélküli driver jellemző, ami ráadásul csak úgy bele van sajtolva az alu foglalatba fittyet hányva a megfelelő érintkezésre. Természetesen a pill (ezen van a led és a driver) nem kompatibilis a kettőben.
Azért kell a meneteket letisztítani, mert azon át megy az áram. A linkelt oldalon a képen le van festve a menet
Nézd meg, hogy a vége felfekszik-e a pill-re. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Akku, driver és vezetékelés. Mindegyiknek jónak kell lennie ha igazán meg akarod hajtani azt a ledet. Ez után jönnek az apróságok, mint nem összegányolt menetek, jó kapcsoló és megfelelő hővezetés.
Ha csak az akksi lenne a gond akkor arányosan erősebbnek kellene lennie az XM-L leddel, de mivel nem így van szerintem a driver a ludas. Persze egy jó akksi segít, de nem annyit.
Mérd le az akksit konyhai mérlegen. Ha 50g alatt van akkor szarfosinka.
Ha van multimétered megmérheted a felvett áramot is, ami mindent elárul.Reibek:
30-35 -
kisÁdi
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez igaz. Ez a G36K nagyon tetszik, csak ebből is annyi fajtát találtam különböző adatokkal... . Na mindegy még nézelődöm.
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez a vaterás úgy tűnik mintha a külföldit közvetítené. Azért ír majd 20+ munkanapot. Itt csak a garanciát fizeti meg az ember ha sz.r. De azt rendesen mert akkor is a magyar (nemolcsó) postát neki kell fizetni. Akkor már letojom a magyar közvetítőt és megrendelem magam külföldről.
Mondjuk ahogy közeledik a karácsony egyre hosszabbak a szállítási idők. :S
A mai gazdasági helyzetben senki sem mer raktárkészletet tartani. De ami ennyire kelendő nem értem miért nem vesz meg legalább 10 párt és adja 10% os felárral, de azonnal szállítva. Mondjuk így az NAV rátörhet mert nincsen semmiből készlete.
#19911@ Furcsa az oldalban hogy semminél sincsen gyártó kiírva. Olcsók az árak de minden nonane.

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Meg bizony

De a drivertől is függ. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Igen, jó aksi.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem azt mondtam. Jónak néz ki. Adatlap szerint mindkettő 5A-el terhelhető de én nem fizetnék 500mAh plusz kapacitásért annyival többet. Fél éve vannak meg (vagyis már csak egy) és azóta 2x töltöttem, bár nem használtam sokat. Hétköznap bontott laptopakksit nyúzok
Az is bőven sokat tud... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A srác két hete már, hogy tüdőgyulladásban szenvedett. Egy zimankós novemberi játékra kiment. A játék még el sem kezdődött, de ő a mellkasához kapott és összeesett.
Sokan voltak ott, sok félék. Kapott elsősegélyt, azonnal hívták a mentőt is. Újra is lett élesztve asszem 2× is, de a mentő eltévedt, korábbi földútra fordult le először, és már nem tudták megmenteni a srácot.
Az eredmény: egy özvegyasszony és három kisgyerek.Tegye fel a kezét az, aki szerint lehetett volna másként viselkednie egy családapának!
-
sowi
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
meghalt egy jatekon jopar evvel ezelott
-
dFactor
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szuper, köszi! Túl sok infót nem olvastam róluk, ezért is kérdeztem. Akkor egy alapos tesztelés után remélem, jelentkezel

-
Reibek
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ma lesz kész a fegyverem...
A Fet elszállt úgy ahogy mondtad
A Hop-Up-ból hiányzott egy alkatrész
Akadt a motor...
15k-ért megjavítják és ha már úgy is szétszedték akkor kicseréltettem a rugót,rugóvezetőt,hop-up gumit.(ez benne van a 15k-ban) -
Darko_addict
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Amikor itt jártam és pont erről volt szó, 6-7 ezres hozzávaló töltőkről olvastam... Szóval ezt a lipózást kiesettnek is gondoltam.

Ehhez a fegyverben lévő csatlakozót is át kell alakítani? -
Reibek
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Tenkjú

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szerintem 1 óra talán meg van. De azt se felejtsd el, hogy közben esik a feszültség ezért a felvett áram is csökken. Áramszabályozott drivernél nem annyira de azért ott is esik valamennyit. A gyári pwm driver pedig a feszültséggel arányosan csökkenti az áramot is. Azaz elindulsz 3A-ről és mire a lekapcsolási 2,8-3,0 V-hoz érsz akár a 3/4-re is visszaeshet a fényerő. Ezért jobb ha olyan akkut használsz ami a használni kívánt áramrősség fölött teljesít, mert akkor kisebb lesz a feszültségesés. Szóval nem árt ha 5A leadására képes akkut használsz. Egyébként az a Pana valóban teljesen jó.... ha tényleg genuine.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Lehet 5A-el is ha nagyon jó a hűtése, de nem ad arányosan nagyobb fényt. 3A az optimális.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Gondolj csak bele, a Panasonic ami 12 dollár darabja 3000mAh-s és nagy terhelés mellett (3-5A) alig esik a feszültsége. A Sanyo ugyan ez csak 2600mAh és 12 dollár egy pár. Akkor a 4 dolláros mennyit tudhat? Csodák nincsenek.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
1000-2000
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Remélem nem hiszed el, hogy ennek tényleg 4500mAh a kapacitása...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
dupla
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nincs, csak Ni-xx töltőm, és nem akarok kirándulásokra még egy téglát cipelni akkutöltő címszóval.

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem a lámpa elején levő lencsére gonoltam te!
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Az XR-E felett ilyen bazinagy lencse van. A másikon (és az újabbakon) pici puha szilkon ami kb csak akkora, mint a sárga rész. Egyébként a belük ua.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nézd meg! A linkelt oldalon van kép mindegyikről. Az alapján be tudod azonosítani. Ha pedig leméred az áramfelvételt a fényerőt táblázatból ki tudod nézni. Le kell tekerni a kapcsolós végét és a test és az akku negatívja között mérj egy áramerősséget.
Az a látványos különbség van a két fajta lámpa között, hogy egy xm-l ledes jó akkuval 50nm-t terít be olyan fényerővel, mint a zoomos max fókusszal. Így az egész rajt elvakítja. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hát... Q5 de melyik?
A zoom átverés. Amikor távolítod a lencsét a ledtől a fény nagy része nem kerül a lencsére és elvész. Egy rendes paradolatükrös lámpa földbedöngöli. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ja a lámpát!
Azért mert kettő van belőle

Amúgy meg van még másik kettő másik típus. -
sss
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Kár.
De azért kösz az infót. -
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
énis csodálkoztam

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
és vagy 100 J.... betörők ellen

-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
én ezt nem nevezném dizájnnak
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Igen, biztos hallottad már, úgy hívják szárazjég.

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem egészen.
Gondold azt, hogy levest főzöl! A víz forráspontja (légköri nyomáson) 100 Celsius/373 Kelvin. Ha felmelegíted egy zárt edényben 150 Celsius-ra nyilván megnő a nyomás. Ha pl. az edényben szobahőmérsékleten tizedrészig volt a víz, akkor valószínűleg (pontosan utána kéne nézni) az összes víz gázzá (gőz) alakul. Ha viszont jó sok víz volt benne, mondjuk félig, akkor csak annyi alakul gőzzé amíg ki nem egyenlítődik a 150 fokra érvényes víz tenziója és a zárt edény miatt a gőztérben kialakult elpárolgott víz (gáz) nyomása. Ha ezen a hőmérsékleten kinyitod az edényt nyilván a gáz nyomása a légkörivel lesz egyenlő ezért a tenzió jóval nagyobb lesz, mint a gáz nyomása. Ezért ha marad a 150 fok akkor addig forr a víz míg az össze gázzá (gőz) nem alakul.
Na ugyan ez van a "green gas-al" is, csak itt a propán forráspontja asszem -40 Celsius, tehát ennek a szobahőmérséklet olyan, mint a víznek a mttomén 150 fok.
A CO2 annyiban különbözik, hogy az olyan mint a kámfor. A kámfor ugyanis szublimál, ami azt jelenti, hogy a folyadék állapotot kihagyva szilárd állapotából átmenet nélkül gőzzá alakul. Tehát ha kinyitod a CO2 palackot akkor nem lesz folyadék, hanem rögtön gáz. Persze van ennek is folyadék állapota, ha pl a CO2 palackot felmelegíted folyadékká alakul benne, ez a szuperkritikus CO2, amit előszeretettel használnak környezetbarát oldószernek szerves kémiai reakciókhoz.
A fázisátalakulás (foly.->gáz vagy szilárd->gáz) nagy energiaigénnyel jár. Nyilván ha kinyitod a palackot (amiben jó sok propán vagy CO2 van besűrítve) az miközben gázzá alakul hőt von el a környezetétől. A CO2-vel az a baj, hogy a kis kapszula amiben van kis tömegű, ezért nagyon hamar lehül, ha hideg nem tud elég hőt szerezni a gázzá alakuláshoz ezért azt látjuk, hogy visszaesik a nyomás vagy az FPS
A propános rendszer nagy előnye, hogy a bevitt folyadék anyagmennyiségéhez viszonyítva nagy tömegű a tár, ezért lassabban hül le, vagyis többet lehet lőni, mielőtt legyengül.
Ja és a lényeg. A hőmérséklettől függ az, hogy mekkora nyomás van a tartályban. 6mm-en valaki össze is szedte ezt valamelyik cikkben. -
-PLevi-
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Köszi!
És a CO2-ben mekkora?
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hhhoooly crap!
Sowi: Nekem kell

-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Már írtam. AK cm031, M100 as CA rúgó, utoljára 370-re chrono-zva, GP 9,6v os 2000mAh NICD akku hajtha.
A kontaktspé meg a WD40 segített neki, de szerintem nem megy el még 4 évet.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szakszerűen van kihézagolva a fogaskerékrendszered?
Meg ha kicsit spórolni akarsz az akkuval hátrébbpozicionálhatod a dugattyút 2-3 mm-el a 2. és 3. fog kivágása mellett. Nem vesz fel akkora áramot induláskor.Megveszem a Doctert erre azóta folyamatosan javul az árfolyam.... no comment
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Mivel volt már dolgom (a teljesség igénye nélkül) systema magnum, guarder infinite torque, ATS F430, Cyma HT, JG M93, sima JG high torque, SHS, g&p, KWA, Real sword, stb motorokkal, úgy gondolom ilyen téren engem nagyon nem lehet meglepni, max legyintek egyet azon ha egy rossz SHS nagynyomatékúba futok bele, ami hajszálra úgy viselkedik ahogy elmondtad. Van belőle jó is ami ugyanúgy pörög mint ahogy leírtad, csak szánalmasan kis akkukkal is röhögve viszi az erős rugóval szerelt konfigokat, az ára is kb ennyi volt amíg kapható volt.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Vagyis úgy mondod hogy neked bevált, hogy más, hasonló terméket nem próbáltál, és azért jó mert nagy rofot nyom alacsony feszültségű akkunál.
Muhahahahahaha...

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nevezzük őket "nem gyári hibás" nagy nyomatékú aeg motornak, és igencsak megfontolandó a használatuk.
Az induláskor nagy akkut kívánó motor pediglen nagy fogyasztású motor, mert ha csak a nagy akku tudja megindítani az annyit jelent, hogy induláskor nagy áramot vesz fel. Namost, minden egyes billentyűhúzás egy indulás... Tehát a nagy akkut kívánó motor nem lehet kis fogyasztású, ez egyszerű józan ésszel végiggondolt logika...
Anno a CM036-osomban a mini type 8,4v akku rossz tömítések melletti 460-470-et lövő rugó mellett bírt egy fél napot, kb 2 hicapet... Tök kommersz kék fenekű kínai alap nagy nyomatékú motor volt benne. Kapott egy 9,6v nagy akkut, pörgött vele mint a fene.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A jó nagy nyomatékú motor mini type 8,4v vagy 9,6v nimh akkuval (1100-1600 mAh) is lazán felhúzza a 130-140-es lineár rugót. Ha a motorod erre képtelen és nagy áram erősségű sok C-s nagy nyomatékú akku kell ahhoz hogy egy 120-ast megmozdítson, akkor ott a motor hibás...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Vagy el kell felejteni a speed motorokat, amik marha nagy áramot kívánnak és nem bírják elhúzni a ~110-esnél nagyobb rugókat. Kell egy jó nagy nyomatékú,és azt meg lehet kínálni 11,1v lipo-val.
A nagy sebességű motor azoknak király akik ~90 max 100-as rugót akarnak hajtani 8,4v meg 9,6v mini nimh-ekkel (Írország, anglia, skócia, kisebb mint 1 J replikák), de ők is csodálkoznak majd hogy hátul marad a dugó meg gyorsan lemerül az akku.
A masz szabályoknak épített replikákba egyszerűen töketlenség nagy sebességű motort rakni, tényleg csak jön a fejvakarás miért kell bele atomerőmű akku meg miért merül le az is kurva gyorsan. Azért, mert a high speed motor GYENGE a masz szerinti rugókhoz! Cserébe viszont nagy áramot vesz fel induláskor és sorozatban. ==> Extra nagy szopás, ha nem tudod mit veszel, az meg kibaxás, ha másoknak ezt ajánlod kellő tapasztalat nélkül...
Vagy, ha deklaráltan high torque, és nagyon nagy áram kell neki akkor HIBÁS, mint az SHS "nagy nyomatékú" motorok nagy része, és megintcsak kerülendő.
-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
neodímium.
(#19154) halisa : az már 20C -s amit te rendeltél , izmosabb
-
halisa
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szóval ha a vennék egy ilyen motort, akkor a most rendelt akkum kevés lenne hozzá?
"króm színű mágnes" -neodym mágnes
-
bocsika
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hogyhogy kevés? 9,6 os NICD van most benne.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
még annyit azért hozzáfűznék, hogy szereti a nagy áramerősségű aksikat! ezt figyelembe kell venni mert egy 7,4V 1700mah 15C (25,5A) lipo rúdaksi még kevés volt neki!
-
X2N
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Működő fegyvert ne javíts meg.

-
Zotya984
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hát akkor ezért nem találom.

-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
haver megkért rakjam nekik ki legyen min csámcsogni

-
Zotya984
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nos a csípőfogós dolog nem feltétlenül kell szó szerint érteni. A fogalmazás lerövidítése végett írtam.
Erről a vágott rugós dologról hol lehet valami írást, tapasztalati beszámolót olvasni? Érdekel a dolog. Hátha lesz egy aeg fegyóm egyszer. -
Sir81
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Én még csak most kezdtem, de már most osztom.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Egy AK konstrikciójából adódóan eredendően pontosabb lesz mindig is, míg egy G36-on, G3-on, M4-en, meg egy rakás más cuccon (pláne ha igen olcsón adják azt) a konstrukcióból eredően mókolgatni kell hogy közelítse az AK pontosságát airsoftban.
Ezt lehet vitatni meg figyelmen kívül hagyni (tipikusan magyaros ezt így megtenni, meg mellé fillérbaszva megvenni a legolcsóbb BB-t és a legolcsóbb preccsövet, aztán melléhaluzni hogy hozott 40 fps-t), de ettől függetlenül egy TÉNY marad. Abból a kurva és istentelenül egyszerű tényből jön, hogy a hopkamra IS, meg a box IS bele van csavarozva a tokba, és nem jár benne előre hátra mint buzik fasza a gőzben mint egy G36-ban, vagy főleg M4-ben, neadjisten AUGban, ahol a boxnak is van egy természetes játéka.
Igen, M4-est meg lehet csinálni ilyen olyan rugócserékkel, kitámasztott hopkamrával, stb tudom. Meg lehet csinálni. Egy AK meg alapból olyanra van tervezve és építve. Tehát, a teccikfaktorral LE kell nyelni egy békát. Van aki szereti a békát, én annyira nem.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Messze nem biztos hogy nem fog rontani...

-
conan77
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
De pontos

csak gondoltam az 510mm-es belső csővel
csak pontosabb mint a 363mm
tudom hopup a lényeg de akkor is 
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ja így is lehet. De első a hopgumi, aztán ha indokolt akkor a kamra. És ha már nagyon ninnya vagy és legalább 4-es szintű szupercsillagharcos és úgy érzed azért nem tudtál az ellenség hátába kerülni akkor érdemes preccsövet venni. Én még nem vagyok ezen a szinten.
Jóval több élvezetet és magasabb adrenalinszintet okoz ha ügyesen, jó taktikával és használható rajtársakkal az ellent hátúlról 1 lövéssel sikerül kiiktatni, mint amikor 60 méterre lövöd a sorozatot elpazarolva 200-300 BB-t mire rájössz, hogy ejjj... biztos a preccső miatt nem megy el odáig. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
jól nézem ezzel télleg GBB-t lehet csinálni az AEG ből ? durva cucc
(#18884) barca0519951 : 133 USD postával , mostani árfolyam mellett kerek 30.590 huf
-
L_YKing
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez tetsziiik!!
mennyi egy ilyen?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem csak szétveri, hanem szét is b@ssza a dugattyúfejet.

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem vinyó hanem akksi, 1-2 max.
-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
de meghajtaná a fegyvert?
chaoli motoros

-
alph4
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ahogy nézem van nagyobban is már: [link], bár nem tudom hogy ezek milyen minőségűek/márkájúak. De mint írtam ez a minőségi 1100as is bírja, egy naposon még a felére se ment le eddig. 400-450 körül kellett rátölteni, olyan 1200-1500-at lőttem ki talán vele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
3 év nagy idő, 160-170Ft-os dollárárfolyam volt akkoriban.

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Meg ha fele ennyibe kerülne és nem lenne ilyen ronda akkor megérné.
-
yako
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nálunk - Magyarországon - nem találtam sehol, így értettem.
De csak jobban ki kellett volna nyitni a szemem, mielőtt kérdezek.
A töltőről nem tud senki semmit?
-
yako
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Elég nehéz lenne egy vertikálisan 'I' alakú profilt 'L' alakúvá homokozni, ráadásul a képen a behajlást egyenessé varázsolni hmokból?
Kipróbálom a negatívkészítést, de hozzávalókat honnan szerezhetem be?
Úgy gondoltam, van aki már találkozott hasonlóval, és van megoldása.zalman90: pláne...
-
yako
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Néztem, de nem nagyon találtam...
Azt figyeltem, hogy általánosan rossz ez a megoldás, de konkrét megoldást csak ezt találtam, de műanyagot műanyagra nem szivesen cserélnék. -
csoola
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek, szerintem veszek egy ilyen sípoló, világító őrt hozzá, nincs 500 forint, nem oszt, nem szoroz, aztán ha egyszer olyan sokat játszanék, hogy érdemes lenne használni, akkor van.
Egyébként volt már valakinek, hogy 3,3 V alá merült a cellafeszültség LiPo akkunál? Olyankor mi van?
-
Dr.Én
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
megpróbálom a H-lenyomót, olvastam róla, hogy van akinek bejött, van akinek nem....
egy próbát meg ér
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Én M4-nél úgy csináltam fixre anno, hogy egy a hopup ház pöcsére illő húzórugót méretre vágtam. F@sz@ lett.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Lehet kicsit túlhúzott a hopup is, ami némelyik bb-t elengedi némelyiket nem aztán egyszerre kettőt lő (ilyenkor jöhet a 2xx-es érték)...
valamint tégy pár menetszelvényt egy hosszú nyakú motor rugójából a csőre a hopkamra elé (Ez jobban nekinyomja a kamrát a boxnak), esetleg ugyanezen célzattal a kamra lefelé lógó szárára ragaszthatsz némi gumidarabot (egyik vagy a másik, ez utóbbi szerintem a jobbik megoldás), illetve próbáld hézagolni a tárfészket is, ne tudjon annyira lötyögni. Illetve egy másik hopup gumi is megérhet egy misét. (Boyi xar sajna és az utóbbi időben csak xarabb lett, egyre durván méretezési baromságokat csinálnak csengék)
Boyiknál amúgy alaphangon parás lehet a gyári hopkamra is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
És azt is vedd figyelembe, hogy a levegő nem csak a furatokon keresztül tud szökni ekkor sem, hanem a BB-t maga előtt tolva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Peugeot, Citroën topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem voltam katona de a videókból az egyértelmű, hogy ha lőnek hihetetlen gyorsasággal veti magát mindenki a földre és max kúszva keres fedezéket.