- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
haha ez volt az utolsó játékom... amin egyet se lőttem

-
Chris78
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ok. Értem. Garit csak arra gondoltam ha dobozábol kivéve néhány lövés után lehasal akkor csak visszaballagok vele a boltba és csere. Mkh-nem szokták "eröltetni" a boltosok sem. Néztem videódat az m24-ről. Jól sikerült. Grat. Amit akkor összeraktál M140-el az birta azt a rugót később is?
Macilaci78: Köszi -
gerenda110
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Fuha haver te tudsz valamit.elnezest hogy kommunikaltam

-
Kobe
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az A&K M4 CASV sem rossz vetel most 210 eurorol 170 re learazva
-
gradient99
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jól megmondtad szegénynek

-
Kobe
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
jó, hát pár éve még egy full steel kalash is 30-35K körül indult újonnan
mostmeg már inkább 200 euró a beugró kategória -
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Sajnos ez van én is tapasztalom már kintről sem igazán lehet hozatni használható sima nyílt dotot 7-8 alatt.

-
Kobe
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
akkor beírom ide is, bár múltkor egy haosnló kérdésre nem igazán kaptam egyértelmű választ
Foleg az erdekelne, hogy szerinted mostanaban vannak a piacon olyan M4 valtozatok - mondjuk 230 euros max arsavban, amik mar hosszutavon is vallalhatok ?
Full fem test, valltamaszba rakhato akksi (nem a PEQ-es, vagy a csobe rejtheto valtozat) kb ilyesmit keresnek.
Ha rangsorolni kellene, akkor masada, m4, hk416....kb ilyen sorrendbe rendeznem a visual factor alapjan a tipusokat
gyartoknal az A&K es E&L t neztem hogy hatha jo lehet
Tudom, ha biztosra akarok menni akkor inkabb AK, de elso korben az amcsi vonal erdekelne.....mivel azokat kicsit jobban lehet customizalni....nem vagyok nagy szereloguru, de ha kesobb kedvet kap hozza az ember akkor a kiegeszitokkel egyeb mokolassal el tudnek hosszabb tavon jatszani, ebből a szempontbol meg az M4 talan tobb lehetpseget kinal -
törölt tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szia!
Új vagyok, nagon jó volt az írásod!
"aki meg egy jó snipert akar vegyen a&k-t "
Az a&k alatt mire gondolsz, mert pont most keresek
sniper puskát! -
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Airsoftgunt nem ismertem, csak a lengyeleket.
szerk.: most nézem lett topikgazda is meg minden. Csak kérni kellett?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az SR25-ön amúgy jót röhögtem, mikor az airsoft változatot megláttam. Ott a testen a fölöntés a SEMI állásnál, hogy ne tudd a tűzkapcsolót átváltani AUTO-ra, aminek a markingja nincs is a testen. A tázkapcsoló meg "kireszelve" gyárilag, hogy a testen lévő fölöntés ne legyen neki útban.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nekem volt tervem egy 550 fps-es SR 25, 20 méteren belül meg egy gránátvető. Valami ilyesmi mellény, övön még 2-3 tár a fegyverbe.
A másik ötlet taktikai pajzs + pisztoly kombó. Pisztoly combtokban, övtokon, mellényen 1-1 darab, fene se ér rá folyton tárazni... Tárak a mellény bal oldalán, ágyékvédőként tárdobáló. Glock 18C, természetesen.
-
Dupree
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mióta mondtad szemezek ezzel a EL-104 PMC-vel, de lehet nem egy újabb ak-val kéne bőviteni a replikáimat.

Most pénteken láttam egy GP-25-tel szerelt ak-t. Ezeknek van használati értéke azon kívül, hogy jól néz ki és nehezíti a fegyvert?
Szerk: Már el is fogyott a EL-104 PMC a gunfire-ön.
-
Dupree
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nekem speciel ezek az e&l 240 eurós ak-k bejönnek. Csak a súlyuk tűnik soknak.
Köszönöm a segítséged. 
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Direkt nem próbálod megérteni a lényeget ugye?

Teljesen hülyének nézed az embert, én azt mondtam, hogy elsődleges ok az a tűzgyorsaság, de ehhez cserélnem kell benne mindent, ahhoz hogy hosszú éveken át megbízhatóan működjön.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tűz gyorsaság miatt.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igen, inkább vegyek egy + 60 k-s fegyvert v még többért ami ua tudja, történetesen ez a jg ami nálam van 385-t lő le chronozva.
Most azért mert készen áll lipora, igen valóban 7.4-esre de 11,1 rá kötném, ugyanúgy nem bírná.
Szal nem mindegy h mondjuk 60k-ról kezdem alakítgatni a csúzlit 100k fölé, vagy 22 k-ról.

-
Dupree
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Sajnos Gunfire-nél nincs raktáron így ha nem tud várni akkor marad a PJ. jól gondolom, hogy a Cyma-t ne is emlegesem neki?

-
yako
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem fényeztem, véleményt nyilvánítottam.
De fényezhetném is - és sajnos mást kell, mert én nem vagyok géniusz a témában, nem úgy mint egyes önjelöltek! Hogy miért?
Jártam már jó néhány, magát szerelőnek mondó kóklernél. Nem az került bele amit megbeszéltünk, garanciát nem kaptam az elvégzett munkára, s volt, hogy egy játékot sem bírt végig a hibásan összerakott fegyver.
Ez az én saram, rosszul választottam vagy csak az idő, pénz spórolása vezérelt.
Nagyjából három-négy olyan szerelő van, akinek oda merném adni a fegyverem. Ebből kettőnél jártam.
Egy, magát két betűs nickel futtató szerelőben is csalódtam - pedig neves szerelő.
Műszaki megoldásai jók voltak, csak épp a hanyagul összedobált, szigetelőszalaggal rögzített dolgok, nem éppen kompatibilis - érts, ami volt beletette - alkatrészek miatt az eredmény nem volt meggyőző, pedig Ő sem dolgozik olcsón.
Második neves szerelőmhöz már úgy memtem, hogy szeretném megvárni a munka végét, ha lehet nézni, hogyan csinálja. Így történt, láttam dolgozni. És ez az ami meggyőzött. Az, ahogyan dolgozik, amilyen a hozzáállása.
Sokan ezt nem vállalták. Ha valaki érti a dolgát, szerintem akkor is érti, ha éppen nézik.De akkor újra!
Értem, hogy akinek van kedve, affinitása, szakértelme és ideje, az megcsinálja magának.
Aki meg inkább megcsináltatja szakemberrel - ismétlem: szakemberrel - az miért ne tehetné?
Egy jó kőműves, bádogos, burkoló is megkéri az árát! A hanyag, lusta és nem alapos pedig olcsóbb...El is hiszem a 73 métert, biztosan van ilyen - magasan hipeolt - AK.
Csak épp az nem mindegy, hogy célra tartasz közben, vagy 15-20 fokos szögben tartod felfelé, hogy meglegyen az a bizonyos. -
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszönöm. Akkor követekző fegyvernek maradnak a cyma AK-k.

-
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
0.36 Kategóriába lengyelből rockets platinum eléggé kettős érzést kelt bennem. Minden 3.-4. BB-n öntés-préshibák mély bevágások vannak. Lehet csak én fogtam ki egy kicsit selejtesebb zacsit
A Madbullba még nem csalódtam, de annak tényleg van ára. Illetve most a P&J 0.43-mas ban sem árban minőségben is egészen jó, sokkal kevesebb fröccshibás van. -
Dupree
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Olvastam, hogy a gyári aksi is elég jó, de érdemes lehet beszerezni hozzá egy LiPo-t is?
Köszönöm a válaszokat
és bocsánat, hogy ilyen sokat kérdezek. -
jaffa 2843
Ármester
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja, gondoltam, hogy ez lesz a másik.

CO2 patront honnan érdemes?

-
jaffa 2843
Ármester
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszöntem a megerősítést.
Már csak várni kell, hogy érkezzen belőle. Esetleg más jóféle üzlet van, ahol beszerezhető? -
jaffa 2843
Ármester
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ezt nem találom gunfire-ön. Egyébként lelkiekben már lefixáltam magamban, hogy 1911 kell nekem, mert ajj de gyönyörű.

Melyik 1911-et érdemes beszerezni? Sajnos a legtöbb "out of stock" jelenleg.
-
r-chee
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
420 fps amúgy is szabálytalan
Ezt a rugót néztem a gyári helyett. Motorok közül innen jó valamelyik, vagy nézzek körül máshol? EBB gondolom műanyag fogaskerekekkel illetve alkatrészekkel van megoldva. Fémre is cserélhető?Az a törésgátló műanyag cső/rúd eltávolítható? Erősebb kábelezést ajánlott megvalósítani?

Ez lenne az első airsoft rifle az életemben (egy gázos pisztolyon kívül) de bütykölős típus vagyok, s tavszig még van idő
Azért tetszik ez az ASR115, mert nem tömény borda az előagy, s alapból van rajta 45 fokban oldalra eltolt, könnyen leszedhető irányzék, s így csak egy scope kell rá

-
r-chee
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszönöm a választ!

-
r-chee
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Valszeg mi nem fogja benne bírni sokáig? Elsütőszerkezet? Golyóvezető cső csere?
Alkatrészileg bármely M4 cuccai jók lehetnek bele, vagy csak WA?Legfőbb kérdés, hogy a linkelt tárak jók lehetnek-e bele?
[Ha valami gondja lesz a fegyónak, reménykedem benne, hogy a cnc forgácsoló munkám ad némi támaszt a nehéz napokra
]A vámos téma sajnálatos, de hát ez van.
-
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tetszetős. Mondjuk sosem hallottam még róluk.
-
stargazer
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
fostéren? Azmiaz?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Néha kiakasztasz. Mindketten tudjuk hogy a dugattyúfejről van szó viszont amit ír az érdekes. Fel is vet egy kérdést. A ventilált DUGATTYÚFEJ tényleg semmilyen hátrányba / előnyben nincs a nem ventilált dugattyúfejjel?
-
Chris78
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ok köszi. Meg időközben kiderült ,hogy nem is annyira jó az ára sem. Ránézek az S24-ekre.

gradient99: Köszi -
kovacszk
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem véletlenül csk "töltő"

Igazad van tölthető nagyobb árammal is ezt hívjuk gyorstöltésnek, de akkor legalább néha rá kell szánni az időt egy normál töltésre (0,1-0,2c), a csepptöltés ni-mh akkunál 0.05c.
Persze a tapasztalat azt mutaja hogy nem igazán van élettartam csökkenés gyorstöltéssel, de az is lehet hogy egy gyengébb cella miatt pár ilyen után kuka az egész pakk. (ritka de megtörténhet)Valahol össze kéne rakni egy rendes akku faq-ot, softari-en is elégge elkalandozik a lényegtől.
-
kovacszk
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Persze mehet akár 1a-val is, de én szeretem ehhez tartani magam így tovább bírják
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igen.

Majdnem egy akciós hátizsák árába kerül a posta. Ha nem kettőt rendeltem volna magamnak, hagytam is volna a fenébe. -
Béla 2
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Azért érdekesek vagytok.
Azt írtam, hogy ha lehet próbáld ki. Nem azt rohanj venni belőle. Csak így volt a legegyszerübb belinkelni a fegyókat. Mi körbe szoktuk próbálgatni játékok elött egymás fegyvereit. Főleg ha nem tucat cm28-ról van szó.
És igazad van. Nagyon jók azok az ak-k. Csak lehet olyan szitu, amikor rohadt hülyén mutat egy ISAF rajban. Meg elég kevés NATO vonalas replika van v3-s box-al.
A linkelt fegyók meg általában évente 1-2 alkalommal akcióban beesnek a 200 dodó-euró ár alá. Na akkor már nem olyan rossz vétel.
Minőségről meg annyit, hogy a "nevek" semmit nem jelentenek. Volt már nem egy márkás (magpul, gg, gp, ka...stb) motyó a kezembe ami kutyátdobálni volt csak jó igen drágán. Meg volt 60eur-os dragon ak, ami leklörözte a 200e-s épített márkás csodát. Mondjuk a dragonból volt pocsék is. Sajna az airsoft gyártóknál a név nem mindíg garancia. Sőt azonos gyártó más-más szériái között is lehet hatalmas minőségbeli difi.
Az airsoft szerelés és tuningolás meg ahogyan látom részben hitvallás és részben mókusvakítás. Legtöbbször fillérekből lehet jelentősen javítani egy fegyó tulajdonságait. Az aranyáras tuning cumók meg általában ár/érték arányban elég rossz befektetések. -
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát no sajnos az airsoft gyártás arányában nem áll ott mint egy egyéb minőség irányított ipari gyártás.
-
Béla 2
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha teheted próbáld ki ezeket:
[link] cyma belül
[link]
[link]
Dobozból bőven többet tudnak mint a feltüntetett érték. És nem is fog minden sarkon szembejönni veled.
Meg lehet menni a szépruhás amikkal is egy rajban. Csak a Tiéd lesz a legjobb fegyó.
Illetve most indítottuk el a sigekhez a tube-os tusadapter gyártását. -
Béla 2
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jó választás a sig. Használtam 550-et és 552-őt is. Kezes és pontos jószágok, csak jó gumi kell bele. Nem is drágák. Az 552 épületben is ideális. Nagyobb lőtávra (50+) inkább az 550. Az 551 és 553 verziókhoz még nem volt szerencsém. Most egy 556-ot használok. Imádom. Pontos, kényelmes, 60-65m lőtáv. Igazi támogató fegyó. Ja és v3-s box meg m-s tárak. A belseje gyakorlatilag az 550-é. Ha lehetne kapni nálunk vagy a lengyeleknél a rövid változatát, akkor biztos vennék abból is. Vagy megvárom míg megint akciós lesz a hobby-n és rendelek majd onnan. (ha véletlenül valakinek van eladó, akkor pm)
Még valami. Rövidesen érkezik egy nagyobb mid-cap szállítmány a vágottszemüektől a csapat sigjeihez. Viszont szerintem lesz majd pár eladó is. Ha érdekel, akkor pm. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Inkább egy springes shoti, vagy pisztoly.
392fps egy alap Well-nél milyen? Mennyire garantálható, hogy minden lövés 400fps alatt lesz és nem okoz sérülést?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja, baromi jól néz ki az is, csak annyit nem fogok már az AS-ba fektetni, max. ha végre felköltöztem nagyfaluba.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Sig552-m még nem volt, lehet, hogy ha nagyon le lesz akciózva black friday alkalmával, akkor beruházok egyre, már csak azért is, hogy kipipálhassam.
Valamiért tetszik az a fegyver. -
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Logikusnak tűnik, igen.
Mondjuk utánaolvasva ezt is faragni kéne.

"The CYMA C114 Handguard will only fit on the CYMA AKS-74U CM040H; however, it will fit on the CYMA AKS-74U CM045 with slight modification." -
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát még egy Cyma AKSU

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jó, hát az M4 konstrukció az airsoft szennye.

Attól, hogy a mai alkatrészekkel meg lehet csinálni az 550 FPS-es Mp5K-t 1500 ROF-fal, másodlagos. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Aki egy játékalkalommal VSR-t 330× felhúz és elsüt, az megérdemli a hicap tárat.

Amikor M3 shotival mentem, játék elején betáraztam a 21 shellt, játék végén pedig kitáraztam párat. A 3 pisztolytár is kitartott egész napra. -
yako
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszönöm!
Hát gombokért sokmindent már nem adnak mifelénk, ráadásul jártam már meg "vadi új, még ki sem próbált fegyver"-ből származó alapcsővel, meg használtan vásárolttal is.
Több minden lesz beletéve, bizonyos keretek között megadom a módját.
Nem a legdrágább, nem a legtutibb, de 10-12 között van - pontosabban én ott találtam - eme kategória alja, és ez volt a legszimpatikusabb.macilaci78: Szintén kösz a választ.
-
yako
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Inkább jellemezeném, definíciót nem alkotnék erre.
Tehát, karcos kívül-belül, a 3/4-énél van egy kis horpadás, ami a csövön végignézve is látszik, s mindezek mellett még görbe is egy kicsit.
Próbáltam kiegyenesíteni, de se szerszámom, se igazi rutinom, tudásom hozzá.Mindezek eredménye, hogy folyamatos a BB felkenődésacső belsején, illetve van egy kis jobbratartása a röppályának.
Egyébként 410mm-es kell egy scar-ba.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére

Láttam hogy feltűnt viszont infó semmi. Ugyanúgy a s24-ről sem. (szintén cyma) Annyit látok az s24 en hogy tárja ASP szerűség. -
L4mie
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
nem vagyok szakértő, doki inkább, de mind1, AGM nél se azok ezek szerint, L96 van a papírjain

-
MasterHUn
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
köszönöm

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
"ez azért a gb-k jelentős részénél adott."
Tiszta sor, viszont a cut off leverek és a tűzkapcsolók nem egyformák az összeg gearboxban. V3-mal nekem sokkal többször fordult elő ilyesmi. Főleg még a NiMh - NiCd időszakban. -
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kivéve, ha Kunmadaras Terminátor játék

-
spanglee001
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére

Esetleg a többiben tudnál segíteni? -
simii16
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem az ár miatt linkeltem. Ennél olcsóbban tudnám megvenni, nem titok 7500 plusz posta áron.
Mod: Most látom, hogy Lacuss20 által linkelt pisztolyról lenne szó. Egy kicsit eltér az általam linkelttől.
Illetve most látom, hogy Te is debreceni vagy "Lacuss20". Tudok a városban venni valahol gázt és bb-t?
-
simii16
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Melyik a "takarékosabb" egyébként? Egy co2 patronnal hány tárat lehet kilőni hozzávetőlegesen?
-
simii16
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Azért is szimpatikus, mert súlyra, ha jól tudom 800 gramm körüli. Szemben a többi "olcsó" társával, amiket 3-400 gramm körül láttam.
-
ÁDI
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
csak nem WoT-ozol is?

120-as rugó még nem igényel különösebb további átalakítást a gb-ben, ugye? még fém/csapágyas rugó vezetőt gondoltam vele együtt beépíteni... -
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Picit érdekes mert eszt olvastam pár helyen. Meg a méretezés is ezred pontosságú. Viszont többen írták hogy koszolja a csövet. Ezt Te tapasztaltad?
-
il profeta
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
azt nem tudod véletlenül, hogy a TM EG30000 HC Motor belefér-e a CM045A-ba? Azt láttam, hogy P90,MP5,M16,M4-be illeszkedik.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
egy rivjúdon láttam hogy érkezett hozzád GFC Platinum BB. Valami tapasztalat van róla?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Airsoft China Made?

-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
"Kezdetnek. Aztán szétcincálom a többit is." ezt mire érted.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Anno az Airsoftgun-hu-ról rendeltem a VSR-10et de a dobozza már nincs meg. A napokban írtam nekik e-mail-t, hogy le-e tudnák írni a pontos típusát.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
"(ami mellesleg nem is kerül vészesen sokba)."
Ez a JG bar-10 re és netán Well MB03-ra vonatkozik?Egy VSR klónt a többi közül meg lehet különböztetni. Az ACM VSR-10 külső csöve a reciever-hez 2 csavarral rögzül nem pedig menettel mint a TM.
-
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Főleg tg-n nézelődtem, ott is van pár akcióst a&k cucc.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hihetetlen. Rengeteg videót és írást olvastam. Felvettem a kapcsolatot külföldi "sniperekkel" és mind ugyanazt mondta. Stabil fps !!!! Amire figyelni kell maximum és kiemelte a MAXIMUM szót az a hőtágulás és a hőmérséklet emelkedés. Hopup gumi illetve tömítést mondta. De elhanyagolható.
Volt aki alap dugattyút használt megvezetve rendesen. No mind 1 fura hogy BST elsütő PL drágább mint a LAYLAX.Ha már itt vagyunk Airsoftpro hopkamra L96-hoz illetve Dragunovhoz milyen? 1 bejegyzést találtam róla csak.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Methos a beceneve, de én Menthosnak szoktam hívni "viccesen".

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát az a múltkori M4 amiről meséltem sokat szopatott, szerintem ráment vagy 8 órám mire kiderült minden baja, meg megcsináltam, az idegről nem is beszélve amit megettem közben. Kábelcsere, alkatrészek rendelése ( úgy, hogy vagy jó lesz vagy nem, ha nem jó, akkor én bukok rajta pénzt ugye ), bevárása, beszerelés... Nyűgös dolog ez. Többször nem vállalok ilyet. Na meg ugye én ingyen csináltam csapattársnak.
Nem kell valakinek mini T-csati? Van 20 pár, de nekem nem kell ennyi. 110 Ft/pár, ebay-ről kb. 30 Ft-tal drágább.
-
Nunder
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egyáltalán nem, sőt még egész baráti. Csak ahogy mondtam, nem voltam tisztában a tarifákkal

Amit még említett Beszerző, hogy nagyon koszos volt a cső meg azok a részek, amik könnyen kapnak koszt. Betudható ez a majd' két éves állásnak, meg a hanyagságnak. Nincs valami megbízható tutorial, amiben leírják, hogy házilag hogy tartsuk karban a fegyvert?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Beszerzőnek van egykét mérnöki alapon indokolható elképzelése a tuningot illetően, amit legtöbbször a gyakorlati használat igényei nem támasztanak alá 100%ig.
De lehet vele vakítani a népet, meg elkérni érte egy talicska pénzt
-
Nunder
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Legközelebb ő van hozzánk, sok jót hallottunk már felőle, az ismerősöm is csak generálra vitte a fegyverét, az övét is ő rakta helyre. Mondta is, hogy jó az alap, lehet rá építkezni.
-
Nunder
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem Boyi, hanem A&K, annyi csavarral, hogy a Taiwangun-os srácok szétkapták és kicseréltek benne pár dolgot saját PJ gyártmányúra (hop-up kamra, dugattyú, rugó stb.). Így egész tűrhető kis fegyver lett, de sok a gyerekbetegsége, amik remélhetőleg most javítva lesznek.
Nagy energiájú motorhoz, meg egy relatíve gyenge belsőhöz gyárilag 130-as rugót tettek, és csodálkoztam, hogy erőlködik a cucc, meg alacsony a tűzgyorsaság. Most lesz benne 110-es rugó, motortuning, új kamra, meg prec-cső, gearbox hézagolás, miegymás. Ezekkel együtt kb. 60-nál fog megállni a fegyver ebben benne van, hogy anno 30-ért vettem a TG-tól.
Nyilván nem a felső kategóriára törekszem, de ezzel már el lehet játszadozni. Két év állás után jó lesz végre leporolni

-
Nunder
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hátrább az agarakkal, a szívem csücskéről beszélsz

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Azért az szerintem vicces, hogy a végén azt hozza ki legpontosabbnak, amivel a lövések 30%-ában el sem találta a célt.
Még egy TM Mk.23-at megnéztem volna
-
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Rosszabb már csak nem lesz tőle.

-
Daffchy
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi a segítséget!
Neked is csoola!

-
Daffchy
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jóvanna'... elírtam!

Szóval Glock 17-es replikát szeretnék venni!
Army-ból 3. gen van 22-ért.
Náluk ez a legújabb.De drágábban kitől lenne érdemes venni, melyik gyártótól?
-
ottesz
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nem 11mm az S24-nek?(nekem annyi) és a vsr-nek 13mm.
A másik kérdés miért jó ha a cső végét kireszeljük ilyenre?
-
ottesz
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
És milyen rugó megy még bele?Mivel kisebb a VSR-ektől a dugattyú furata.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ha kiviszed lőni oszd meg a nagyérdeművel a tapasztalatokat.

-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Prec cső TWG-os ACM vagy valami komolyabb?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ez jogos persze. Itt a méreteket próbáltam egy "szabványt" találni.
ASG50 / ASG70 / SHS50 a favoritod még mindig AEG-hez? -
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
halisa
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi, linket tudnál írni, hogy hol volt ennyiért?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Volt minden féle elképzelésem hogy mit fogsz válaszolni de erre nem számítottam.

Viccen kívül. mit érdemes venni? -
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
A gb-t összecsavarozva is könnyen forogtak gearek igen. A motormagasságot majd újra megnézem. Köszi.

-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Vagy van annyi pénze, hogy nem fontos neki gyorsan eladni és bevárja a madarat (ami szinte mindig van).
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
És a G&P M4 CQBR szintén 200-ért?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Mennyiért, és honnan rendeled, tudsz egy linket dobni?

-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egyszerűbb megoldása tangens 0,25 szorozva 100 yarddal (91,1 méterrel). Erre kijött az ominózus 0,397 méter. Mivel sokallottam, ezért kiszámoltam a 100 yard sugarú kör kerületét, leosztottam 360-nal, majd negyedeltem. Ugyanaz jött ki.
Közben utánaszámoltam és rájöttem, hogy kimaradt egy 60-nal történő osztás

Így viszont tényleg 6 mm a szórás 91,1 méteren.

MOA verziók:
Egy MOA száz méteren 2,9 cm. Persze nem pontosan ennyi, van néhány tizedmilliméter eltérés, de a gyakorlatban ennek nincs jelentősége. A képet árnyalja egy kicsit, hogy valami okos amerikai kitalálta: a valós szögperc helyett alkalmazzák az amerikai mértékegységekhez közelebb álló lövészszögpercet, a Shooter szó után S-MOA-nak rövidített mértékegységet. Ez 100 yardon egy hüvelyket, 2,54 cm-t jelent. A ballisztikai programokban a valós szögpercet a True szó után T-MOA-nak nevezték el. -
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
1 moa 100 yardon 0.96 inch, tuti elszámoltál valamit, de logikusan végiggolva is sok a 40 centi.
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egyetértek.
Beleolvastam a cikkbe és tényleg ennyit írnak. Ez maximum egy airsoft fegyvertől elfogadható.
300 méteren 2,61 méteres pontosság...
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem mateknáciskodni akarok, de 100 yard (91,1 méter) 0,25 szögperce nekem 0,397 méterre jött ki.
Kétféleképpen számolva is. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Persze egy gépkocsi végsebességét, fogyasztását is meg lehet adni utánfutóval, de nem ez a bevett szokás.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
A fegyver szórásáról volt szó. Én úgy értelmeztem, hogy minden más tényezőt kiiktatva. Nyilván orkán erejű szélben vak lövésszel mélygarázsból lőve más tényezőkkel lehet számolni.

És igen, futottam bele olyan problémába már, ahol a fegyver volt a szűk keresztmetszet és nem a lövész képességei.
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Vagy kell az 1600 m-es csőhossz

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
A fegyver szórásáról volt szó, nem az enyémről.
Fegyversatuba fogva olimpiai légfegyverrel lehet ezt produkálni szerintem egy szélmentes hangárban.
Sajnos az anyagi vonzata miatt nem tudom vállalni a tesztet, nincs 1,5-2 millió forint forgótőkém csak a csőre. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
A visszaalakíthatóságot nem gari szempontból, hanem eladhatóságból írtam.
Én személy szerint szívesebben veszek olyan cuccot, ami gyártósorról lekerült alkatrészekből áll, mint egy saccra kókányolt valamiből. Mellesleg a rövidebb rugóból nehéz hosszabbat csinálni, míg a régi szelepet vissza lehet rakni.
Persze, a rugóvagdosással jól skálázható az erősség, lefelé. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jobban szeretem a szelepcserét. Könnyen, kevesebb macerával lehet visszaállítani. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo IV
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)