-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #23926 üzenetére
Nekem 3 puska volt a mostanival a kezemben, nem kellet hő légfúvózni meg ilyen és hasonló marhaságok.
Persze rögzítve volt csutkán betekerve. Gyártattam egy spéci kis leszedő eszközt amivel minden különösebb erőlködés nélkül szedem le a hengerfejet. Holnap külföld, de estefelé csinálok. Még a két csavar nélkül is jól egybe marad a puska csak simán össze téve nem a tokozásban. Azt hittem menetelt lett mint a bar10-nél, mikor kivettem a két csavart és nem akart ketté jönniÉlj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #23924 üzenetére
Külső-Belső közötti hézagoló igen. A külső cső meg se kottyan a testben Az egész puska nagyon egyben van. Viszont a dugó fej csillapító tömítés, O gyűrű, az cserés lesz.
Jah és tisztítópálcát nem adtak.....
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #23919 üzenetére
Jajam, de megmutatom őt is
A gyári másolatai csak precízebb a csőhöz igazított belső átmérőkkel. ( Szűkebbek nem kotyog bennük a cső egy belülre egy kicsi teflon a cső végére megy rá szépen a "kupak" meg se kottyan picit sem. Újabb generációs S24 érkezett ma hozzám.
Itt már az első szíjakasztó mögötti csavar szépen bele megy nem kell közben lefelé feszíteni a csövet.
Cimborának és nekem is olyan volt, az előző.
Nagyon szépen feszesen nyikkanás nélkül áll a testben a cső a csavarok kulturált meghúzása után.
A cső és az elsütő rész összekapcsolása nekem precízebbnek tűnik. Még nem vettem szét mivel se rugó se gumi nem jött meg addig fölöslegesnek tartom, de így is meggyőző az a két csavar tartása.
FPS és lő teszt holnap abban a kemény pár fokban ( Gyári állapotban, kimért célra szélcsendes helyen. )Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
r-chee
őstag
válasz Zotya984 #23897 üzenetére
Talán itt: LINK
O-gyűrűkről tudni kell, hogy általában készletben árulják, vagy csak nagy tételben rendelhetők.
Érdemes bemenni egy légtechnikai boltba, s ott érdeklődni a tömítőgyűrű bemutatásával.Amúgy milyen típusú fegyó milyen típusú kamrájába kell?
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #23881 üzenetére
Van abban sok más okosság is. A nózi és a gumi csatlakozása, a lenyomó hogyanja, stb.
A bar10 egyik alapvető hibája, hogy külső cső simán zár szöget a zártesttel, és ez a szög lötyögős. A bar10 egy határ szar.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
r-chee
őstag
válasz Zotya984 #23867 üzenetére
Szerintem ennek egyedül akkor van értelme, ha a chrono kijelzője nem mutat mondjuk fps értéket, az alkalmazással pedig lehet azt is gyorsba számoltatni.
########
Mi a teendő, ha a gyári rugó helyére szánt gyengébb fajta kb. 1,5cm-rel hosszabb? Jó lesz úgy is, vagy vágjam a gyári méretére?
üdv.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #23772 üzenetére
Attól függetlenül, hogy a KWA sem használ ventillált dugattyúfejet az egy határozottan jó dolog.
Fontos, hogy NE legyen annyira szoros, hogy a ventilláció nélkül szoruljon, ezért cserébe a tűzgyorsaság nő, az akku tovább tart és kevesebb teher nehezedik a motor, vezetékelés, fogaskerekek vállára.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #23735 üzenetére
A hopup alap rendszere lényegesen jobb. Illetve nagyon nagyon értő kezű összerakás se mindegy.
Anno én is alap kamra kék madbull gumi nem gatya CM045 öt raktam össze csapat szerelőjével. 5-6fps ingadozással, 80m-nél pottyant élőcél által szalaggal kimérve Igaz ekkor a szórás már eléggé jelentős volt de jó eséllyel eltaláltam az unokaöcsém Egy közepes ( 7-10)-es sorozatból álló 176cm es ember eltalálható volt.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Zotya984 #23727 üzenetére
Hop up beállítás a kulcsa, nem mindegy, hány méterre lövöd be.
0,2-vel ne reménykedj 60 méteres lőtávban!A BB sima gömblövedék, egy logaritmus görbe mentén zuhan. A hop up hátrafelé csavarja, így dolgozik a gravitáció ellen, van a röppályában egy enyhe ív. A cél, hogy a viszonylag egyenes, célozható röppálya a lehető leghosszabb legyen, aminek a végén a BB lendülete elfogy és drasztikusan veszít a magasságából.
A kiemelt részeken van a hangsúly. Látod-e a BB röppályáját?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Zotya984 #23630 üzenetére
Mesterlövész kategóriába esik egy fegyver
-, ha a külleme mesterlövészfegyver.
-, ha a 0,2g tömegű lövedék csőtorkolati sebessége meghaladja a 400fps-t.Elég, ha az egyik feltétel teljesül. Nem, nem kötelező a másodlagos fegyver MASZ2010 játékon sem, de mesterlövész fegyverrel 20 méteren belüli célra nem lőhetsz.
Amúgy meg a játékszervezőt kérdezd meg.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #23528 üzenetére
Ez valami oly csudálatos, hogy mindjárt könnyes szemekkel perdülök táncra és fakadok énekre.
Kúszás közben a, hogy tekeri a hicapet amúgy, és hicapben recsegve zörgő hangoskódó renitens bb-ket recsegő fingással fogja majd palástolni ?
-
BaKeSZ87
őstag
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #23506 üzenetére
Az újaknak elvileg a belseje ( gearbox ) ugyan az. Nekem a G36 kényelmesebb, nem nyekereg, ropog úgy mint az AK a kezedben, jobban egyben van. Rövidebb, könnyebb vele mozogni szerintem, és remek a lőtávja és pontos is. Jó fegyver mind a kettő, de nekem személy szerint a G36C lett a favorit.
-
Dr.Én
veterán
válasz Zotya984 #23503 üzenetére
A Specna Arms lesz...délután elég sokat volt időm a neten utána nézni....könnyen szét szedhető....Rugó csere két perc....erős masszív darab.....
jövő héten már itt is lesz nálam..gyárilag 430 fps volt, de az eladó visszább vette, rugót cserélt benne így 390 fps körbe van....bőven elég....
majd jövő héten többet tudok róla...WOT: kissio
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #23259 üzenetére
Ez nem "egy ilyen", hanem legalább három gyártó eltérő terméke, de mivel az ASG átcsomagoló cég, még az azonos küllemű shotgunjai is származhatnak más más gyártótól. Emlékszem egyszer volt egy DE M56CL-re hajazó shotgunjuk ami megszólalásig olyan volt mint mint a DE, és ott bukott le, hogy volt rajta hopup állító csúszka. Ebből kifolyólag csak egy csövű volt és egyet lőtt egyszerre -> A belsőnek köze nem volt a DE-hez.
Alapvetően a shotgunok olcsó és egyszerű jószágok, de érdemes a DE-t keresni, az bizonyítottan jó.
-
csoola
tag
válasz Zotya984 #23259 üzenetére
Elég szarul néz ki, ha engem kérdezel. A bele az nem tudom milyen, de úgy sejtem, hogy a sörétesek közül az olcsók is használhatóak lehetnek, elvégre CQB-ra valóak, nem kell nagy lőtáv, meg egyszerűbbek is, mint egy AEG.
[ Szerkesztve ]
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #23250 üzenetére
A koszolódást nem. A lőképeket igen. A .28-as platinum példaszerűen jó, a .25-ös bioval meg shotgunt megszégyenítően szar. És ugyanabba a puskában oda -vissza cserélgetve, szóval egyértelműen szar a .25-ös bioval. Majd CQB-n elszórom asszem.
-
stefanitsr
senior tag
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #23222 üzenetére
Mikor felhúzod a fegyvert, a hopup ház furatában a henger felől nincs semmi, mivel a nózi kilométerekkel hátrébb van, előfordulhat, hogy a BB a hopup házból bekerül a henger elé, azért van a furat, hogy azon keresztül ilyen esetben ki tudd potyogtatni a BB-t, és ne kelljen ezért szétszedni a fegyvert.
-
PumpkinSeed
addikt
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #23150 üzenetére
A saját vackait, ofkorz, mert az igazi japó alkatrészek nem elég jók neki. (Meg azon ugye nem tud keresni)
-
Nunder
őstag
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #23103 üzenetére
Szélcsendes csarnokban, jól választott bb-vel, 30 méteren összehozható szerintem a legtöbb normális hopup rendszerű eszközzel. (És ugye azt látod, hogy egy m4 klón sincs köztük ?)
-
-kdM-
senior tag
válasz Zotya984 #23068 üzenetére
Konkrét tesztet én még nem láttam. Itt pl elég részletesen kibeszélik, hogy minden más előbb fogja befolyásolni a pontosságot mint a csőhossz. De szerintem 150-200mm fölött már mindegy, már ha a korábban említett henger- és cső űrtartalom össze van lőve.
[ Szerkesztve ]
-
ottesz
aktív tag
válasz Zotya984 #23058 üzenetére
"Idő kiválasztása:
Kis matekozás következik, de no para halál egyszerű a dolog.
1. Először vegyük az aksink mA értékét, jelen esetben 1100mA.
2. Utána a töltési mA-t, (ugye max a fele) jelen esetben 100mA.
3. Ezeket elosztjuk egymással: 1100/100= 11
4. Az így kijövő értéket megszorozzuk 1,5-tel: 11×1,5= 16,5 óraAz így kapott érték a töltési idő, vagyis egy 1100mA-es ha 100mA-rel töltjük, akkor az aksit 16,5 órán keresztül kell tölteni.
Minden töltés előtt érdemes az Akkumulátort kisütni! Egy 1100mA-es aksinál nem sok, 1-2óra, de egy nagyobbnál, 2000-3000 vagy fölötte akár egy fél napig is eltarthat!"
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #23048 üzenetére
Taiwangunos, mivel kb azt az két változatot lehet kapni kifejezetten ehhez a puskához (két eltérő hosszban, 520 és 650mm). Hozzáteszem teljességgel megfelelő, igényesen legyártott darab, a mosolyra képtelen (=komolyabb, lol - ugye nincs hozzá más, csak a PDI raven ebben a hosszban, az meg felejtős) egyetlen PDI ravenhez viszonyítva.
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #22959 üzenetére
Egyet is értünk illetve nem is. Szerintem van tökéletes ghillie. Az adott "művelethez" tökéletes mihez elengedhetetlen a fegyver álca, az arc festése is. Az univerzális ghillie nézőpont kérdése, attól milyen szinten kell megfelelnie. A kivételes terepviszonyoktól eltekintve bizonyos mértékig alkalmazható megfelelő "szakértelemmel" egy nem teljesen oda készült ghillie is. Majd csinálok pár fotót a sajátommal, hogy megmutassam mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #22956 üzenetére
Szerintem jó, bár nagyon behatárolja az ilyen környezethez a használatát. Az igazság az, hogy más más környezet típushoz más a kitűnő álca . Amikor tudja az ember, hogy hova megy játszani és ismeri az ottani domináló növényzetet illetve annak színeit olyan álcát kell választania.
-
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #22889 üzenetére
MOA: Minute of angle, szögperc.
A 100 yard az ~90 méter, nem ~900. A yard egy szűk méter, ez van a legközelebb az angolszász mértékegységek közül a méterhez. Az én értelmezésem szerint a .25 MOA 100 yardon ~6mm-es szórást jelent, ami meseszerű, gyakorlatilag lyukba lyukat lő.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Zotya984 #22878 üzenetére
A legnagyobb visszaigazolt találat tudomásom szerint 1.400, vagy 1.600 méteren volt Afganisztánban.
Egy amcsi sniper-spotter páros terített le valakit. A céltávcsőben légypiszoknyi alakra lőttek, a spotter sem tudta megmondani, hogy férfi, vagy nő volt-e, aki eldőlt.
Barrett 50 volt a fegyver.A 3 centi szórás 100 méteren egyáltalán nem kuriózum tűzfegyverek között. Elég megnézni, sima légfegyverrel, vagy 0.22-essel mit lőnek olimpikonok.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #22878 üzenetére
Persze. Csak épp oda kell tenni az 50 ft-ost ahová a lövedék esik.
Viccen kívül: Nem. Az 50 forintos az kb 3 centis kört jelent kis ráhagyással, amihez 1600 méteren kellene mondjuk 3 centis szórást lőni. A legtutibb puskák ezt mondjuk 100 méteren tudják.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Zotya984 #22797 üzenetére
A CM028-ast érdemes feldobni valamivel?
Valahol olvastam, hogy 1-2 dolgon spóroltak, meg ilyenek. Kell / érdemes rajta valamit cserélni?
Milyen sight ajánlott?
Érdemes új egy másik aksit is venni?
Rockets márkájó BB jó? 0,2g-os elég?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #22682 üzenetére
Nekem egy vagy két játékom volt eddig ahol használtam. Védő szerepben meglepően sikeres voltam vele, támadó móka már messze nem volt ilyen fényes. A találat megadási hajlandósággal (és itt tényleg olyan volt, hogy talált, mert pl távcsőben számtalan alkalommal láttam, hogy ilyen hurkapálcánál vékonyabb ág törik, BB jobbra föl el, vagy távcsőben szép tiszta volt a célpont, jól láttam, majd fél méterre a csőtorkolat előtt belelőttem egy faágba) nem volt semmiféle gondom, pedig most "csak" 470-480 körül van.
Összességében azt kell mondjam hogy ami sikerélményt elvárhatok az adott szerepkörtől, azt megfelelő társaságban maradéktalanul megkaptam. Maximálisan elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #22602 üzenetére
Nebassz.
Még egy szemtengelyferdüléses, a pipit méternek nevező, mérőszalagot hírből sem ismerős emberke ?
Jah.
Feladták a csoda m4-esem ! Hallelúja.
És jah 2.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Zotya984 #22592 üzenetére
Ha nálam csak mézes cukrot kapsz akkor nem hirdetek meg mézest és mentolost is úgy, hogy mind névben címben épeken mentolost adok el és te mézest fogsz kapni. Nem fogom annyiba hagyni a dolgot, hogy nem olyat kaptam vissza se igazoltam, hogy megjött a csomag, ment a kulturált panasz levél.
Mert aki gázosba akar venni gumit annak ez kell aki meg sima springesbe annak nem.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #22587 üzenetére
A sig 551-el ellentétben ez alapvetően munkás puskának tűnik. A v2 nem barátja az előfeszítő tömbös dugattyú + M120 rugó párosításnak(amivel együtt a rof is várhatóan szánalmas lesz), viszont nálam már van egy 90-100-110-es rugó trió, illetve egy fém fogasléces, elég jó konstrukciós dugattyúfej-dugattyú páros a gyári konfig lelazításához (max 350 fps lesz, az eddigi tapasztalatom alapján több mint elég mindenre és a max lőtávot is szépen kiadja amire aeg valaha is képes lehet). Mivel nem tervezem, hogy nagyon nagy összegeket költök a tuningjára, így a meglevő alkatrészekkel fogom feljavítani.
Amit kapni fog: Stubby foregrip, fekete CTR tus, a fenti belső alkatrészek, esetleg egy átvezetékelés, FET, T- csati. Rendeltem hozzá egy magas fekete T1-es micro aimpointot (fekete unisex, jól mutat mindenen, illetve a fegyver TAN-nak hirdetett színe ellenére inkább dual tone így ez utóbbi kihangsúlyozásának is jót fog tenni a fekete létra rail coverekkel, ctr-el és stubbyval együtt). A gyári hopup kamrát, gumit és csövet jónak mondják, így egy tisztítás és az O gyűrűs trükk után úgy gondolom tökéletesen meg fognak felelni. A hézagolás ilyenkor ugye alap. Ezek után valószínűleg még teszek rá egy HKpro hangtompítót, lefilmezem a kicsomagolást, reviewt, chronózom, megcsinálom a belsejét, felpimpelem, ez mind felmegy youtube-ra majd az egész kombó megy fostérre eladásra. Akit esetleg érdekelne, jelezze.
Az ára (akciós) mellett a fémtokos cyma m4-ek egyik vonzereje, hogy a legtöbb olcsó m4-essel ellentétben a lowert és az uppert nem csavaros átmenő csapok fogják együtt, hanem mint az élesen rugós mechanizmussal kiesés ellen biztosított, ujjal kitolható csapok, és vannak rajta más finomságok is, pl fakebolt catch. A cymára jellemző egy bizonyos fokú igényesség amúgy öntést és cnc marást, eredeti marui méretekhez való ragaszkodást tekintve, ezért alapvetően egy jó fegyverre számítok M4 szinten is, de alapvetően nem lesz olyan jó mint az AK-ik, főleg a v2, és az abba belelapátolt m120 rugó kombinációja miatt.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #22578 üzenetére
Szemből az elsütőbillentyű előtti rugót állítod, minél jobban betekered a hernyócsavart, annál jobban nyomja hátra az eb.-t a rugó. Hátulról az elsütés hosszát állítod, az elsütőbillentyű útját, ha oldalról nézed az elsütőszerkezet házát, van rajta egy furat, ahol látod, ahol érintkezik az eb. és a trigger sear. Ha kifelé tekered a csavart, akkor egyre nagyobb felületen fognak érintkezni, ha befelé tekered, akkor egyre kisebb felületen. Ha könnyen elsül, akkor valószínűleg ezen a csavaron kell kifelé tekerned.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok