Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #18648 üzenetére
Vagy kicsivel feljebb egy használtat 25000-ért.
-
csoola
tag
válasz stefanitsr #18648 üzenetére
Köszönöm, tisztában voltam vele és mutattam is a srácnak kettőt is, az egyik 20 a másik 25 lett volna, de mivel régen volt neki 028-as, aztán egy CA M16 is, így már nem akart ilyeneket. Én nem tudom felfogni, miért ne lett volna jó megint a 028-as, de neki most ilyen kell, mert gondolom ez volt a kállofdátiban, vagy valami hasonló oknál fogva.
Szbalogh: személyesen ismered? Hihető a szöveg, tényleg nem régen volt "kipofozva"? Mennyire megbízható ez a fegyver, sok baj volt vele?
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
L_YKing
addikt
Egy kérdésem lenne:vettem egy mp5-öt airsoft fegyvert....annyi a baki hogy töltőt nem adtak hozzá....namost vettem hozzá töltőt,de nem kimondottan airsoftot hanem tamia csatlakozósat tehát nem kimondottan airsoft töltőt....és egyszerüen nem akar feltölteni...:@ mi lehet a baj?????
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
sowi
őstag
m4est nem szeretne valaki acel aks74u-ra cserelni?
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
csoola
tag
válasz L_YKing #18655 üzenetére
Ha jó a töltő, akkor gondolom fel kellene töltenie. Nem lehet, hogy rossz az akku? Ha régen nem használták a fegyvert, lehet, hogy annyira leesett már benne a feszültség, hogy vége van.
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
csoola
tag
válasz L_YKing #18659 üzenetére
Igazából eléggé a sötétben tapogatózunk, csak próbálkoztam, hátha tudok valamit, de akkor passz, lehet, hogy kinyírtad akkor. Nem olyan drága egy rendes töltő, ami akár LCD-s és látod folyamatosan, hogy mit csinál.
-
X2N
őstag
Most pácoltam az alsót
felső: Cyma CM048 AKMS alsó dboys RK-1W AKSU[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
azt jelzi a töltő hogy feltöltött....de nem lő a fegyver.......na most olyan töltőm van lehet állitani hogy hány cellás legyen és hogy hány mah töltsön! mit tegyek?
-
csoola
tag
válasz L_YKing #18665 üzenetére
Az nem LiPo-hoz való?
Ha nem és feltöltött akkor lehet, hogy halott az akku, nekem is feltöltötte a B6 is például a pisztolyom régi akkuját, örültem is, mondom belement majdnem 400 mAh, aztán hiába, nem bírta felhúzni a rugót...Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
csoola
tag
Nem motoroztok véletlenül? Tavaly eladtam a motorom, de megmaradt a kabátom, airsoftos holmiért odaadnám jól.
-
csoola
tag
válasz zalman90 #18670 üzenetére
Rád kell, hogy jó legyen, ha neked jó, nekem is Én egy GSX-R 600-on használtam, jó kis sportos cordura dzseki.
Egyébként viccen kívül, érdemes normálisan felöltözni, sajnos veszélyes üzem a kétkerekűeké.Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
L_YKing
addikt
feltölött.......zöld lett a töltő lampionja:.....felraktam az aksit az airsoftra.....semmmi.....visszarakom töltőre erre újra pirosan világit és tölt....
-
Ми-8
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Dan Wesson féle csúzlikkal? Tervezek venni, vagy egy nyolcast, vagy egy hatost.
http://logout.hu/dl/upc/2012-06/16/387459_am1rgqlvsncj02yc_dan_wesson_8_airsoft_gun_by_kaslawok.thumb.jpg
A töltögetéssel való "macera" nem igazán zavar, sőt pont hogy az ebből fakadó stílusa az, ami bejön. Mennyire bírja a strapát a fegyó?
Az tiszta, hogy kicsit erősebbek, mint ami a MASZ szerint megengedett, viszont olvastam máshol, hogy butítják ezeket a fegyvereket. Ez miből áll? Mennyire viseli jól a fegyó?
-
Ми-8
csendes tag
Köszi a linket!
Sajnos azt nem írja le a srác, hogy ez a butítás pontosan hogyan kivitelezhető, illetve hogy ezt hogy viseli a fegyver - gondolok itt a hosszútávú igénybevételre, tehát hogy nem terheli-e jobban az egyes alkatrészeket a nyomás, a butítást követően.
Azért szeretném ezt tudni, mert pont ezen okból vacillálok a hatos és a nyolcas között. a nyolcas jobban bejön, viszont az erősebb a hatosnál. Ha meg a butítás valamilyen szinten terheli a fegyót, akkor nyilván a hatos kevésbé lenne kitéve ennek a terhelésnek, lévén, hogy gyengébb.
-
szbalogh
addikt
Eladom az egyik pilácsom.... ha esetleg valakit érdekel.
Nick: HE_Storm
-
bocsika
aktív tag
Erről a PMR rádióról szeretnék véleményt. Köszönöm.
-
mykos
aktív tag
válasz bocsika #18681 üzenetére
alapvetőleg egy normál belépőszintű PMR. A cobra mint gyártó nem no name, de UHF kézirádiók terén semmi extra. A felhasznált alkatrészek nem biztosítanak nagy vételi érzékenységet és adószelektivitást, ami idővel tovább romlik. Azaz nehezebb érteni másokat és nekik is nehezebb érteni téged. De ez nem az eszköz hanem a kategóriájának a hibája. Eszköz 7000 bruttó - áfával. vámmal. haszonnal. A gyártó kb 2000 Forintnyi dollárért árulja a nagykernek, haszonnal. Normál játékra megfelelő, de erdős dombos nagyterületű játékokon a 0,5W és az érzékenység kevés lesz. A fél W elvileg a maximum engedélyezett europában, de mi sokszor felrakjuk a mieinket 5W-ra..de ezt nem áruljuk el senkinek
-
csoola
tag
Srácok, airsoftone.hu-s bolt még van a Lurdy házban?
-
csoola
tag
Ez ha jól olvasom sima szilikon spray, ugye? Hop-up gumi szereléshez kéne elsősorban, aztán gondoltam jobban megéri mint venni egy 60 ml-est dupla ennyiért. Jó lesz ez hozzá?
-
Ми-8
csendes tag
Valakinek van tapasztalata ezzel? [link]
Mennyire jó párásodás ellen? Vagy ismer valaki valami jó megoldást? Szemüveges vagyok, plexis a maszkom, és így kombópárásodásban nagyon jók. A szemüvegem rácsos maszkban is előszeretettel párásodik, tehát mindenképp kell valamilyen megoldás rá.
-
zalman90
őstag
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
BaKeSZ87
őstag
Mivel qrvára nem kell senkinek, nekem meg nagyon kéne a pénz, 15k+postáért vihető az MP5k.
-
szbalogh
addikt
Nick: HE_Storm
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan szándékozok venni egy airsoft pisztolyt. Csak azt nem tudom, hogy mit-merre-hogyan csináljak.
Tudna nekem valaki segíteni?Előre is köszönöm!
Üdv: Divi
-
csoola
tag
válasz szbalogh #18698 üzenetére
Persze, mert ~100 km-re lakik a sulitól és most haza ment vidékre
Ja, megvette a srác, tegnap volt is vele játszani (az én szemüvegemben az én BB-m puffogtatta...), tetszik neki és azt mondja nagyon nagy a lőtávja. Azért vannak hibák is, a tár törött, a vezetékezés ocsmány szerintem (valahol még normálisan szigszalag sem jutott a rézre...), meg "elfelejtette" bele tenni az új elemeket az aimpointba a srác... Tárat már néztünk hozzá neki pluszba, mert úgyis kell, vezetékezést meg majd megcsinálja az itteni szaki, használható, de pl. először benyomta a tusba az akkut haverom és a fegyver meg se nyikkant, aztán láttam, milyen a vezeték, hát az volt a ludas, noszogatni kellett.
-
fagylalt
senior tag
válasz csoola #18697 üzenetére
Nem tudom még egyenlőre mire használnám... csak már vagy 1,5 éve nézegetem őket és hát mit ne mondjak van amelyik nagyon bejön.
Komolyra fordítva a szót kezdő airsoft-ra: pontosabban én vagyok kezdő airsoftos.
Szeretnék egy komolyabb darabra beruházni, ami időtálló és nem mond csütörtököt az első használat alatt. Árat egyenlőre nem írnék, mert nem tudom pontosabban hol kezdődnek a márkásabb cuccok (gondolom 50eFt körül).Akár mire vevő vagyok!
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv: Divi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest