Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-21 12:50:35

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57401) Raymond válasza a2d2 (#57400) üzenetére


Raymond
félisten

Kinat ismerve nem lep meg igazan hogy ide fajult a dolog. A Bytedance azt hitte hogy mivel ok a TikTok igy megveszik a Pico-t es a TikTok hullamot meglovagolva van rengeteg kuncsaft akinek eladhatjak a Pico-t. Dicseretes egyebkent hogy a szoftverbe is invesztaltak, sokat fejlodott az egy ev alatt a standalone store is, jottek nagy cimek, a sima Quest 2 cimeknel volt jopar ahol javitottak a grafikai beallitasokon hogy kihasznalja az erosebb hardvert stb.

A terv mukodott is volna szerintem de sajnos az idozitessel problema volt mert az USA piacra nem tudtak bekerulni az akkor dulo TikTok "haboru" miatt. Aztan perszehogy az van hogy "nem jottek be a szamok amikre szamitottunk".

Ha igaz lenne hogy inkabb hosszutavon szeretnenek a AVP-val versenyezni azt nem igazan tudom hogy szeretnek elerni ha nincs meg a brand recognition hogy magas aron tudjanak ertekesiteni termekeket plusz latva a P4-nel a hardver minoseg szorast nem tudom hogy akarnak sokkal dragabb termeknel valamit is elerni. Hullamos lencse vagy problemas distortion correction irritalo egy 400EUR termeknel de egy 1500-2000-3000 termeknel egyenesen katasztrofa.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.