Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Khailmaan
csendes tag
itt is megkerdezem hatha masik topicot nem nezi minden linux guru
problema a kovetkezo: kene egy regi p100asbol egy router gepet csinalni. adott ket smc kartya: 1211tx es 1255tx meg nehany 1 floppys linux router distro,amibol eddig csak freesco-t probalgattam tegnap meg ma, de leszedtem LEAF/LRP distrokat is. asszem floppyfw-t is.
viszont egy a bokkeno mar csak:a 1211tx-et szepen felismeri, de 1255-ot nem.
na SMC homepage, linux driver leszed...masoljam ide oda, aztan #make es a letrejovo objektumot masoljam /lib/modules/2.4.x/kernel/drivers/net-be aztan #instmod tulip.o es #netconfig
az a baj, hogy linuxhoz nem sokat ertek, de azt mar kiokoskodtam, hogy se freesco se pocketlinux nem fog nekem #make-kel obj-ot csinalni (nincs benne mivel minimalis rendszer??). Tovabba se a freescoban, se a pcket linuxban nem talaltam a /lib alatt modules konyvtarat, 2.4.x/ kernel/drivers/net-et meg foleg nem
hu de halas lennek ha valaki segitene nekem megoldani, hogy felismerje vmelyik 1floppys linux router/fw distro ezt a joszagot,kulonben kenyelen leszek vmi win98se-t felrakni routernek
linux driver:Bővebben: link ebbol kene tulip.o-t csinalni...aztan rajonni hogy az 1floppys distroban hova is masoljam en ezt, ha a fent emlitett eleresi ut nem letezik
igy olvasgattam levlistaban is, hatha talalok vmi infot, de nekem mind kinaiul van
Bővebben: link
elore is koszi a segitseget
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi