Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Persze, van ám a jó kis suse, ami ugyebár nagyon egyszerű meg minden, szinte vindóz, de aki komolyabban benne van a linux témában, az tudja, hogy egy szar az egész, szinte nem is linux

A másodikban részben egyet értek, de ugyebár ha egyedül telepíti/konfigurálja a linuxszát, valószínűleg nem gondol arra, hogy ez biza nem vindóz, és mérnelegyekmábenn' root alól.
Vírusok talán vannak, de itthon speciel egyel sem találkoztunk még, mert max másik ember tudna megfertőzni, ugyanis nincs miben terjednie. mail-file, stb vírusokban 99% h vindóz vírusok, és nem linux.
Amúgy én teljesen láma vagyok linux téren, csak a szomszéd szobában a bátyámnak van, és ott szoktam néha 1-2 dolgot ellesni, vagy mond nekem valamit, hogy ez és ez van a gépével, én meg megkérdem h mi az, és akkor elmagyarázza. Szal nem kell itt arra gondolni, h nagy guruja vagyok eme oprendszernek
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Subaru topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest