Hirdetés

Aktív témák

• nofene

aktív tag

Üdv!

Segítségre volna szüklségem: Letöltöttem a Mandrakelinux 10.0 Official 3 cd-jét majd gondoltam itt egy esős 7vége hát essünk neki... Persze ahogy én azt gondoltam szóval a telepítést elindítom text módban (tft-m van és alapból nyivákol, hogy 85 Hz-en akarom meghajtani.) Szóval elindítom text módban. Elindítja a kernelt felismeri a dolgokat majd amikor a hdd felismeréséhez jutunk ezt írja:

hda: max request size: 1024 KiB
    hda: lost interrupt
    hda: 160836480 sectors (82348MB) w/7938 KiB Cache, CHS=16383/255/63
    hda: <4> hda: dma_timer_expiry: dma status == 0x24

Nah azután elindul a telepítő rész kiválasztom a nyelvet (angol) aztán jön az USB és egyéb cuccok felismerése majd a jobb felső sarokban hard drive detection. Itt aztán átváltok a kernel messages-re ahol a következő megy:

<4>hda: dma_timer_expiry: dma status == 0x24
    <4>hda: DMA interrupt recovery:
    <4>hda: lost interrupt

Na és ez a 3 sor folyamatosan jön kb. 30(!) percet vártam és nem történt semmi csak ez a 3 sor jelenik meg folyton... :( Segítsetek mit csináljak, hogy egyáltalán telepíteni tudjam a linuxot :O

A hardver Hitachi 7k250 Sata 80GB a Via vt8237-re csatlakoztatva az 1-es csatornára. a Dvd-író először Primary master volt most űtraktam secondary masternek. Szóval plíz help me!!!

[Szerkesztve]

Aktív témák