- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Linux(Debian) szerverről lehet vezérelni Windows munkaállomásokat? (GPO, vírusvédelem, NAS, stb..)
Vagy esetleg másik disztrót ajánlotok erre a célra?Köszi előre is!
-
Horvi
őstag
válasz
#21078528 #21994 üzenetére
Szia,
Megpróbáltam ez alapján megcsinálni de már az első lépésnél elakadt a dolog. Nincs conf.d könyvtár. Egy kis Arch wiki nyálazás után azt találtam, hogy ezt a könyvtárat valamelyik verzióban kiszedték ha jól értelmeztem. Úgyhogy egyelőre megakadt a dolog mert tegnap már nem volt időm foglalkozni vele de nem adom fel
-
asdf_
veterán
Teglazodott telefont szeretnek megmenteni. Maga a telefon egyedul sajna full tegla, se kep, se hang, se semmi, linux alol nem latszik egyaltalan. Amennyiben egy donortelo teljes tartalmaval biro SD kartyat rakok az sd slotjaba, es igy kapcsolom be, akkor van fastboot (de csak ez) es el tudom kuldeni download mode-ba (recovery nincs, No kernel (boot partition is bad), tehat az sd kartyan levo mukodo recovery-t nem tudja hasznalni, szoval az sd kartyas trukkel csak lathatova tudom tenni a telefon belso flash tartalmat). Az allitolagos es egyszer valakinel mar mukodott megoldas az lenne, hogy sd kartya be, fastboot, download mode, ekkor a gep latja /sdb alatt a telefont, sd kartya mukodes kozben kipattint es ha ekkor megy egy dd a /sdb-re, akkor mivel az sd kartya mar nincs a telefonban, a telefon belso flash tarolojara irodik a tartalom es ha ez lezajlana, akkor ismet mukodne vegre ez a nyuves telefon.
A problemam az, hogy minden egyes kiserletnel kb. 26-32 megabyte masolasa utan megall a dolog, valamint ezutan mar a /sdb sem elerheto
dd: writing to `/dev/sdb': Input/output error
59873+0 records in
59872+0 records out
30654464 bytes (31 MB) copied, 5.12346 s, 6.0 MB/sNekem viszont 8 gigat at kene nyomnom a telefon belso tarolojara, mert anelkul csak egy papirnehezekem van. Mit tudnek csinalni, hogy ne alljon meg a masolas? Mert ha ez igy megall, meg ugy sem tudnek nekimenni, hogy particionkent masolom at at telefonra azt, amit kell, mert abban is elakadna.
Elso blikkre es masodikra is azt gondolnam, hogy igazabol valami cache-be megy az iras a belso flash helyett, es amikor az megtelik, akkor akad el az egesz es mivel eltunt maga az eszkoz, amire irni kene, ezert tunik el nekem a /sdb, ha eppen nem lenne ott feketen-feheren, hogy ketten ugyanigy probalkozva mentettek meg a telefonjukat.Az biztos, hogy ez a berakom az sd-t, fastboot, connect, kihuzom az sd-t es eztan a telefon belso sd-je latszik usb-n keresztul, az felig-meddig mukodik, mert ezzel a modszerrel az egykori belso taramat felmountolva a latom a sajat file-jaimat. Ugyanakkor, ha midnight commanderbol a felmountolt cuccra masolok, ugyanugy io error lesz belole es eltunik a felmountolt eszkoz. Tehat lehet, hogy ezzel a modszerrel valami megsem kerek :/
-
törölt tag
PC-n így (hogy aztán nálad müxik-e azt nem tudom): kideríted a hálókártya nevét.
/etc/conf.d/net-conf-hálókártya fájlba (példa):
address=192.168.1.2
netmask=24
broadcast=192.168.1.255
gateway=192.168.1.1/usr/local/bin/net-up.sh fájlba:
#!/bin/bash
ip link set dev "$1" up
ip addr add ${address}/${netmask} broadcast ${broadcast} dev "$1"[[ -z ${gateway} ]] || {
ip route add default via ${gateway}
}/usr/local/bin/net-down.sh fájlba:
#!/bin/bash
ip addr flush dev "$1"
ip route flush dev "$1"
ip link set dev "$1" downAztán: chmod +x /usr/local/bin/net-{up,down}.sh
Végül a service fájl /etc/systemd/system/network@hálókártya.service:
[Unit]
Description=Network connectivity (%i)
Wants=network.target
Before=network.target
BindsTo=sys-subsystem-net-devices-%i.device
After=sys-subsystem-net-devices-%i.device[Service]
Type=oneshot
RemainAfterExit=yes
EnvironmentFile=/etc/conf.d/net-conf-%i
ExecStart=/usr/local/bin/net-up.sh %i
ExecStop=/usr/local/bin/net-down.sh %i[Install]
WantedBy=multi-user.targetÉs engedélyezed a systemctllel.
-
Horvi
őstag
Hi,
Rendben akkor felteszem a kérdésemet itt is hátha valaki tud segíteni.
Szóval Arch linuxról lenne szó. Megpróbáltam beállítani a banánon a static ip-t két leírás alapján is de nem nagyon boldogultam. Erről és erről lenne szó. Tudna valaki segíteni egy ilyen step-by-step leírással?
Köszi
Horvi[ Módosította: radi8tor ]
-
Hello,
Valaki foglalkozott itt PXE boottal?
Van egy szépen működő PXE bootszerverem, Pxelinux alapon. ISO-t is kéne vele bootolni, de 32MB-nál nagyobbakat persze nem visz.
Gpxelinux nélkül meg lehet ezt oldani valahogy?Köszi mindent
-
válasz
MineFox54 #21988 üzenetére
Ez esetleg segít?
De pl. tényleg, olvasod a /dev/parport0 -t? -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy HP nyomtató/szkenner és egy Ubuntut futtató HTPC-m (amin fut Kodi, Samba, torrent, nginx, stb). Kérdésem, hogy tudom-e őket valahogyan úgy párosítani, hogy a belső hálón élő gépek tudjanak neki nyomtatandó feladatokat küldeni, és a szkenner része is működjön. Akár egy webes felületen keresztül... Létezik ilyen?
Köszönöm!
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Kellene vmi cucc ami figyeli a párhuzamos portor, és ha
Valamelyik gomb le van nyomva akkor indítson el egy parancsot.
Pl ha a 10-es kerül földre akkor indítson el egy mc-t. Ja, és fontos hogy ne legyen grafikus! -
-
_Dumber_
őstag
válasz
Rimuru #21982 üzenetére
olyan parancsot nem tudok ami kiírja csak az ip-t
Ha kicsit közelebb akarsz lenni:
ip addr show <csatolo neve> | grep inet
pl: ip addr show wlp7s0 | grep inet
vagy
ping <saját gépbeved> -c1
nem tudom ilyenre gondoltál e, vagy közelebb jutottál e a célhoz, de a grep parancs paraméterezésével tuti le lehet szűrni.
(Bár szerintem ezeket ismerted
)
-
Rimuru
veterán
Hogy lehet tutira megkapni az ip címet beépített parancs nélkül? olyan jó lenne mint pl a /proc/net/tcp csak kevesebb "sallanggal".
-
-
válasz
bambano #21977 üzenetére
Hehe
Na most megakadtam. Udev szabályokban tud valaki segíteni? A winyómon levőő partíciókat (meg egy másik winyó van esatán) nem érem el userként, csak rootként. Udev szabályokat kéne kreálnom, csak még azt se tudom, hogyan álljak neki...
A belsó winyón (amit néha lehet kiszedek) csak ext4 van, az esatáson NTFS is.
Pl. :
SUBSYSTEM=="block", ATTRS{SERIAL}=="HITACHI_HTS725032A9A364_100823PCK304GKG6KWWJ", NAME="hdd"- hogyan magyarázom meg, hogy az egy winyó? subsystem=block?
- a serialt az udevadm info kimenetéből elég neki odaadni?
- name miben számít?
- szabályban hogy adom meg, milyen jogokkal mountolja?Még túrom a mant , csak lehet fogok ezzel kapcsolatban még hülyeségeket kérdezni
-
válasz
#21078528 #21973 üzenetére
Felejtsük!
Bár ezt inkább Fire/SOUL/CD Szakértő ft- nak magyarázd el, mert én olyan mélységig nem ismerem a TRIM működési elvét, mint ti. A szaktopicon folyamatos ellenvélemény ütközések zajlanak TRIM ügyben. Én minden szakértő/hozzáértő véleményét mérlegelem, de hogy mi a jó?
Azt ajánlom csak másoknak, amit én magam is kipróbáltam és jó módszernek tartok.Minden Linuxot és SSD- t használónak bedobom a linkedet, mit fő támaszt, nagy baj nem lehet, ha más módszereit is megemlítem néha.
-
Penty
aktív tag
A laptopomban a DVD író helyén egy SATA3-as optibayben van egy HDD. Nincs mindig betolva a helyére, tehát nem indul mindig a laptoppal; néha kihúzom a gép indítása előtt. (De néha futás közben is.) Előfordul, hogy szükségem van erre a HDD-re, így menet közben betolom a helyére, amit valamikor felismer a rendszer és egyből használatba tudom venni, mint egy USB-s HDD-t, néha meg nem.
Mitől van ez, hogy néha felismeri, hogy vissza lett tolva a SATA csatira a HDD, néha meg nem? Mit kell csinálnom ahhoz, hogy mindig észrevegye, hogy az egyik SATA csatlakozóra felkerült valami? Tehát a probléma nem az, hogy nem ismeri fel, hogy fel lett tolva a csatira a vinyó, hanem az, hogy nem mindig.Jelenleg tökéletesen működik a dolog, miközben írom ezt: ha lehúzom eltűnik a fájlkezelőből, ha visszarakom, felismeri a rendszer. De tegnap pl. újra kellett indítanom a gépet ahhoz, hogy használatba tudjam venni a HDD-t...
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #21971 üzenetére
Ezt a szkriptet felejtsük már el!
A TRIM közli a vezérlővel, hogy az adott adat logikailag OS szinten nem létezik, a blokk törölhető. Ez NEM jelenti azt, hogy erre elkezdi 0-val teleírogatni a vezérlő a blokkot, hisz az egy felesleges írási művelet lenne! És az sem biztos, hogy a mai bonyolult ütemezett TRIM parancsot támogató vezérlő egyáltalán 2 percen belül elkezd foglalkozni a blokk felszabadításával... -
-
HyperX Fury jó, ha vezérlője is úgy akarja, akkor sokáig lehet azt is nyúzni ilyen a használattal.
Ha semmit nem teszel vele, akkor is jól működik. Ezeket az ellenőrző parancsokat azért futtasd le és a két linkelt írás is hasznos, ha még nem ismernéd: [link] és van egy script, ami a TRIM tényleges működését ellenőrzi: [link]
Érdemes leellenőrizni, mert akár egy plusz karakter/tab eltolás az fstab- ban és már nem megy a trim! -
válasz
ubyegon2 #21969 üzenetére
Discardot lőttem be, de ma estére készültem el a költözéssel, még a levelezésem, stb áthúzása hátravan (meg jópár szolgáltatást nem lőttem még be, ami néha fut a gépemről, pl. bootszerver) - szóval torpanás még nem tűnt fel. Különben Kingston HyperX Fury, de legalább új
Amúgy már a korai SSD-k kapcsán is kiderült, hogy elméletben több évig is írhatjuk, és nem kéne elhalnia.
Ez meg 2-4 év, és megy anyám gépébe, újabb pár év után mag majd valami lesz vele.
És úgyis nagyrészt OS lesz rajta, adatok winyón (is). -
Képfeldolgozás, no az valóban ad a pofájának időnként. Jó lesz úgy is, ha hagyod SSD- n ebben az esetben, SSD amúgy is jóval olcsóbb /GB, mint a RAM.
Amúgy valóban egyre többen állítják hozzáértők, hogy sokkal többet bírnak ezek az SSD- k, mint ahogyan azt eddig gondoltuk.
Az esetedben megfontolandó, hogy mit használsz trim- hez, discard v. a cronba daily trim? Ha nem tapasztalsz időnként minimális torpanást, akkor jó a discard, ami valós időben trimel törléskor. Flash SSD topicon írnak elég komolyakat erről.
-
válasz
ubyegon2 #21967 üzenetére
Igen, az utóbbin gondolkodom.
Viszont elsősorban képfeldolgozás terheli a tmp-t, ami ritkán, de nagy file-ok (~16MB) írása. Az meg olyan, hogy egy nagyobb anyag előhívása közben keletkezik egy rakat átmeneti kép, amit a Rawtherapee ugyan töröl a végén, de amíg fut, addig az ott van.
Szerintem marad a SSD-n a tmp, aztán majd ha gazdag leszek, és veszek még 4 gigát, akkor mozog. -
Nézz rá párszor df -Th paranccsal, mekkora a /tmp és döntsd el, de 4 GB memória esetén én is simán tmpfs- be raknám.
SSD topicon is így javasolják fstab- ba:
#tmpfs to .cache
tmpfs /home/ubyegon/.cache tmpfs noatime,nodev,nosuid,size=400M 0 0# Modification for SSD
tmpfs /var/log tmpfs defaults,noatime 0 0
tmpfs /tmp tmpfs defaults,noatime,mode=1777 0 0Az is igaz viszont, amint Vladi ft is említi, hogy ennyi írás jelentéktelen, sima átlag használat is 5- 7 GB- ot ír rá, ettől még vígan kihúzhatod akár nyugdíjig is.
(#21966) hcl
Hogy 4GB RAM : Van itt néha virtuális gép is...
Így már nem sok a 4 GB.Persze használattól is függ, mennyi a tmp, nekem példáol elenyésző.
Fájlrendszer Típ. Méret Fogl. Szab. Fo.% Csatol. pont
/dev/sda1 ext4 20G 8,2G 11G 44% /
none tmpfs 4,0K 0 4,0K 0% /sys/fs/cgroup
udev devtmpfs 3,5G 4,0K 3,5G 1% /dev
tmpfs tmpfs 3,5G 16K 3,5G 1% /tmp
tmpfs tmpfs 711M 1,5M 710M 1% /run
none tmpfs 5,0M 0 5,0M 0% /run/lock
none tmpfs 3,5G 832K 3,5G 1% /run/shm
none tmpfs 100M 16K 100M 1% /run/user
tmpfs tmpfs 400M 9,4M 391M 3% /home/ubyegon/.cache
tmpfs tmpfs 3,5G 884K 3,5G 1% /var/log -
válasz
Rimuru #21964 üzenetére
és @Vladi : Az oké, hogy le tudom állítani, csak menet közben szerintem nem jó, ha kirántom alóla az átmeneti file-okat
Ha nem gáz az SSD-n a temp, akkor hagyom ott, nem muntolom a winyót fixre.
Mondjuk lehet marad amúgy a fix, mert kb. ugyanannyira gáz egy USB-s meghajtót is dugdozni rá, mintha állandóan vehetem ki a winyót, ha kell valami DVD-ről.Hogy 4GB RAM : Van itt néha virtuális gép is...
Az asztalin is volt, ott is inkább a winyón volt kevés a hely, viszont ott volt swap. Amíg nincs nyóc gigám, lehet fixálódik a winyó, és megy oda a temp, meg egy kis swap. Virtuálgépen kívül máskor nem ír bele, az a vicces.
-
Hello,
Hülye kérdés. Van egy notim, SSD+HDD. A winyó nem fix, multibay, lehet néha ki is veszem, mert pl. a helyére teszek egy CD meghajtót.
Na most a ramba nem akarom tenni a temp könyvtárakat, mert abból olyan sok nincs, a winyóra meg azért nem, mert ha menet közben találom kivenni, az nem biztos, hogy öröm lenne a Linuxnak.Kinek milyen tapasztalatai vannak, hogy a /tmp és a thumbnail cache SSD-n hagyása mennyire zabálja a meghajtót?
Mert ha nagyon, akkor átrakom a tempet a winyóra, és max. nem szedem ki, vagy csak leállítással. Csak eddig reméltem, a hotswap a barátom -
McSzaby
őstag
válasz
bambano #21961 üzenetére
Alapvetően teljesen igazad van csak a xubuntun fut minden fos, amit nem akarok "egyből az internetre" rakni. De igen, ez is egy opció nálam, viszont inkább a VM-t preferálnám először.
Ha ott gondok jönnek elő, vagy sokkal lassabb, akkor természetesen marad a Xubuntu alatti virgácsolás.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
kicsit tele a puttonyom a TP-Link routeremmel, ami egyébként nem volt olcsó és most nem akarok normális routerre költeni, illetve újat venni, így az otthoni "NAS/Server/Média Szerver (nevezzük akárminek)" lesz a gateway eszközöm. Mivel ez már egy ideje üzemel egy felkonfigurált Xubuntuval és filmeket is szoktam rajta nézni, így nem akarom lezúzni és újraépíteni.
Az az ötletem támadt, hogy VM-ben felhúzok egy disztrót, ami majd erőlködik nekem routerként.
Ehhez vannak kérdéseim, amiben a segítségeteket kérem:
- Mennyire befolyásolja a hálózati sebességemet,késleltetést, hogy VM és nem fizikai eszköz lesz?
- Milyen disztrót ajánlotok? Nem akarok vele heteken át pöcsölni, szóval nézegettem a distrowatch-t. Zentyal,Ipfire,Clear OS, ami szóba jött nálam. Linux alapút akarok mindenképp. Vélemény? Mi az, ami stabilan működik és nem kell hetente ránéznem? Eddig ezeket csak kipróbáltam, sosem használtam "éles rendszeren".Előre is köszönöm a válaszokat!
-
NickNév
csendes tag
Hosszú-hosszú szünet után újra hírt ad magáról az Xfce, megjelent a 4.12
-
spammer
veterán
Szerintem Uhuval felesleges foglalkozni, hosszabb távon úgysem rúg labdába... Ha tanulás a cél, inkább Arch, abból tuti tanulsz, és ha elég erős a gép, elég Virtualboxban szórakozni vele, nem muszáj élesben.
A Red Hat tudomásom szerint már csak enterprise cucc. Szóval egyszeri júzernek ott a Fedora vagy a CentOS.
-
csixy
addikt
Köszi!
Most egy UBK-s UHU-t töltök le , ha ezt leküzdöttem , akkor egy kalapos fedorát fogok még megpróbálni.
A suse nem a zsánerem , szép jó stabil, de a jogosultságok megölnek. Kerülöm.
Bár tudom hogy a Red Hat nem ilyen t@knyosoknak való, mint én ,de mégis Inkább a piros kalap , mint a zöld ökörbéka, -
+1 Fedora (Redhat alap, alapból gnome-os, de vannak egyéb spinek (xfce, kde, mate, lxde keress rá) is hozzá), ill. OpenSuse (Suse alap, alapból Kde, de a telepítésnél más is választható) is elég kezdőbarátiak, esetleg LMDE (Debian alap), de abból inkább érdemes megvárni a 2-es (Betsy) verzióját.
-
csixy
addikt
Sziasztok!
Van már két linuxom telepítve:
egy ubuntu-gnome 64 bites és
egy chakra 64bites KDEMég egy harmadikat szeretnék tancélra . Mit ajánlanátok, ami nem Arch és nem Ubuntu és egy kezdőnek ismerkedés céljára alkalmas lenne.
UHU-val próbálkoztam,de az első promptnál ledöglik a telepítője és csak ott áll a villogó cursoron.
-
lev258
veterán
Ennek épp az a lényege, hogy nem kell driver a nyomtatóhoz Linux-ra, a Windows-os gépre kell. Bonyolultabb, de ez legalább működőképes. Ahogy látom, a márkának semmiféle Linux support-ja nincs, néhány nyomtató támogatott talán, de az is egyéni munka eredménye valószínűleg.
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Van arra reális esély, hogy egy konica minolta bizhub 163 multifunkci nyomtatót használjak linux alatt legalább nyomtatásra de lehetőleg szkennelésre is? mert google csak lesújtó eredményeket hoz.
Munkahelyi gépre kellene linux. Mert régi. És lassú. És xpés. és lassú. Tennék én rá linuxot. De ha nem megy a nyomtatás akokr nem tudom milesz. Kínlódjon a titkárnő haldokló xpvel? Vagy warezoljak w7-et?
Aha közigazgatásban. Najóvanna. Vaaaagy. Igényleg w7 telepítőt. A klikktől meg is kapjuk április elejére.
Mármint 2019 április elejére.
szszmmx##ssszz.
-
kovaax
őstag
-
Valaki esetleg nem tudja, hogy 1 fizikai NIC-cel, 1 publikus IP cimmel es kozvetlen fizikai hozzaferes nelkul lehet-e VMWare ESXi ala felrakott Linux-peldanyokhoz portforwardot beallitani?
Azaz pl. az egyik guest 80-as portjat erem el, ha kivulrol a host 80-as portjahoz csatlakozom.
-
-
spammer
veterán
válasz
whbear #21922 üzenetére
Semmivel nem tudtam formázni, se Gparted (ráadásul gparted live disk), se gnome disk utility, se startup disk creator.
Azért csináltam így, mert a linkelt fórumban azt írta az, akinek ugyanez a gondja volt, hogy:
"I tried several commands , but this was the one that did the trick"
Gondoltam nem szórakozok, ha ez működik, mert éppen az agyvérzés közepette voltam Arch/systemd+hardver inkompatibilitási szívás miatt, nem akartam még ezzel is szórakozni. Így sikerült, egyelőre a pendrive is túlélte.
De köszi a válaszokat, akkor legközelebb inkább nem csinálom így.
-
spammer
veterán
Szerintetek egy 1 GB-os pendrive-val mennyi idő alatt kellene végeznie a dd-nek, ha ezzel formázom:
dd if=/dev/zero of=/dev/sdc bs=1
Ilyen gondja van, ezt a megoldást próbálom: [link]
De már kb. 20 perce csinálja.
-
Cs.I.T.
csendes tag
Régi gépekre kiváló választás a Q4OS !!!
Minimális rendszerigénye: Pentium 300MHz / 128MB RAM / 3GB disk.
Magyarítható is.
Trinity desktop, ami KDE3(!) alapú, és ezért gyors. -
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #21909 üzenetére
C2D-k vannak a T400-akban, azok röhögve elvisznek még bármit. Az előző, CoreDuos-s T60-am is teljesen alkalmas volt még mindenre. SSD egyikben sem volt. Ráadásul mindegyiket KDE-s disztrókkal használtam / használom, azok még csak nem is vékonyak annyira.
Zewa: nem úgy volt, hogy ugatsz a Linuxra?
Amúgy a véleményem az, hogy 64 bites C2D proci, és 2GB ram, ez a minimum, ha hosszabb távra tervezel. De persze 4GB, mellé SSD vagy SSHD, és akkor még rohanni is fog, nem csak jól futni.
Amúgy ha már úgy is Debian topic, egy LXDE-s Debian még egy P4 celeronon is egész jól fut, lehet vele böngészni is, de persze az már proci gyilkos.
-
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem gyakorlati tapasztalatot mondani arról hogy mi az a minimális hardver (laptopon) amin egy tetszőleges Linux megbirkózik az 1080p-vel és elfogadható sebességgel lehet vele böngészni?
-
-
Volt a telepített Linux Mint rendszer mellett egy NTFS partíció. Erről az adatokat lementettem, a kötetet formáztam ( GParted ), viszont írni nem tudok rá, mert azt írja a tulajdonos nem én vagyok, hanem root. Hogyan tudok tulajdonossá válni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest