- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
válasz
joecontra #27654 üzenetére
szerintem a nouveau drivert erőlteti. Lehet blacklistelni kéne, ha a csomag nem teszi meg neked. link. Arra figyelj, hogy inkább csomagból telepítsd ne az itt ajánlott binary driverrel. rpmfusion tároló tipikusan.
S neked is szólok, egyel fölötted, hogy van fedora topik.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
joecontra #20948 üzenetére
Köszi, meglett, most onnan írok már ide.
(#20947) CPT.Pirk: igen, azzal próbálom amin jó volt a fényerőszabályzó és a touchpad (úgy ahogy elmegy).Van is pár kérdésem, találta 279 frissítést 157MB körül. Ez nagyon sok, ezt mind bekell frissíteni? És ettől nem változik meg valami, például, ami előbb jó volt, frissítés után rosszabb lesz, stb...
-
joecontra
addikt
válasz
joecontra #17606 üzenetére
Fejlemény a disztró fagyások ügyében. Live módban OpenSuse-val ha elindítottam a System Settings-t, a "szokott módon" megállt a kép és szétesett (többször is próbáltam, mindig ugyanakkor és ugyanott esett szét).
Itt is, mint a korábbi esetekben integrált videokártyáról (GeForce 6150SE nForce 430) ment a monitor. Kipróbáltam: a BIOS-ban tiltottam az integrált kártyát és átkötöttem a monitort egy diszkrét kártyára (GeForce 6200 LE).
Ismét elindítottam az OpenSuse-t Live módban és elindítottam a System Settings-t és nem fagyott ki, hanem szépen bejött.Ebből nekem az a tanulság, hogy az integrált kártya volt a ludas és nem az általam kipróbált disztrók.
Tehát hardver gond volt és nem disztró gond.Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
joecontra #17610 üzenetére
LIVE inditas alkalmaval a kernel safe mode egy szoveges feluletet hoz be. Viszont a no local apic kernel beallitassal beerek a grafikus feluletre es a firefox sem rogyasztja terdre a rendszert.
Ennek mi az oka?
(Manjaro alol irom ezt es szandekosan nem allitottam magyarra meg).
Udv,
J -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest