- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daczkó
aktív tag
hello
Szeretném frissíteni a telefonomat (Honor 6), de csak wines alkalmazással lehet. Nosza Wine. El is indul a dolog rendesen (Honor Multi tool), le is tölti a szükséges dolgokat, de nem látja a telefont, ami USB-vel van a gépre csatlakoztatva. Hogyan tudnék jogot adni a WINE-nak, hogy lássa a csatlakoztatott USB eszközöket (Elementary os)?
-
válasz
MineFox54 #22296 üzenetére
Most direkt megprobalom fejbol, bar Gugli biztos segitene:
MySQL, Postgres, Hadoop, Derby, Berkeley, Riak, Couch, Mongo, Sqlite, Cockroach, DB2, Sybase, Oracle, KDB, Velocity, Neo4j, Titan, MSSQL, Hana, Cassandra, Rethink, Redis, Dynamo.
Na ennyit tudtam fejbol, ez 23, ha jol szamolom.
-
bambano
titán
válasz
Lacces #22292 üzenetére
"Mert én úgy hallottam, hogy egy webszerver-t nem érdemes több adatbázist és http szervert felrakni, bár én ebben erősen kételkedem.": ebben a kérdésben nem csak az számít, hogy tudnak-e futni egymás mellett, hanem az is, hogy van-e ember, aki 8 féle webszervert, 3 féle adatbázismotort képes biztonságosra bekonfigurálni és képes átlátni egy kosár alkalmazásszerver összes hasfájását.
ellenpélda: nagy légitársaságok igyekeznek egy gyártó néhányféle repülőjét repülni, hogy a szakértelem igény a lehetséges minimumon maradjon.
saját privát véleményem: azért sem tudsz túl sokféle adatbáziskezelőt felrakni, mert nincs.
-
Lacces
őstag
válasz
bambano #22291 üzenetére
Jó, igaz
. Akkor az, hogy az Apache, Ngnix, Gunicorn, Jetty http szerverek (és az adatbázisok - bár ezeket jól belehet konfigolni.) párhuzamosan egyidőben futnak, ugyanazon a Debian webszerveren.
Mert én úgy hallottam, hogy egy webszerver-t nem érdemes több adatbázist és http szervert felrakni, bár én ebben erősen kételkedem.
-
Lacces
őstag
Hello.
Az Ubuntu/Debian páros (vagy bármelyik más linux disztró esetében), mennyire jó ötlet az, hogy több webalkalmazás fut rajta egyszerre? (Több webalkalmazást szolgál ki egy linux oprendszer). Az egyik Cloud szolgáltatónak egészen jók az árai. Nem tudom, hogy éles webszerveren, mennyire fogná vissza, lennének problémák, ha egymás mellett lenne PHP, Python, Ruby on Rails webalkalmazások és ezáltal 3 különböző http szerver egymás mellett futna, plusz 4-5 különböző adatbázis egymás mellett.
Ez ügyben van valakinek tapasztalata?
(Max 15 projektem lenne, de különböző programozási nyelveken)
Lokál saját gépen, minden hiper-szuper ubuntu alatt egyelőre nem találtam problémákat, no de itt egy felhasználósként használom a rendszert. -
Vladi
nagyúr
válasz
Royalkrisz #22284 üzenetére
nincs tapasztalatod. 3 hete vagy ott. Adnak egy 5 éve nem frissített rendszert, hogy old meg.
Kissé palira vesznek ott téged.vigyázz, nehogy rádhúzzák a vizes lepedőt.
-
Royalkrisz
csendes tag
Most eszembe jutott még egy megoldás ha az adott felhasználóknak csak szimplán lementem a leveleit egy SSH Secure File Transfer client a keresztül ha meg kell egyszerűen vissza másolom a /var/spool/mail-be és ezt rendszerességgel ugye karban tartom h ne legyen nagy .
Na ez így jó. -
gery2123
őstag
válasz
Royalkrisz #22284 üzenetére
Az a baj, hogy ezer éves a 11 is.
Jelenleg 22 a legfrissebb fedora. Én is egy frissebb verziót tennék fel először!
-
Royalkrisz
csendes tag
Lehet h 10 es.Nincs nagy tapasztalatom linuxba 3 hete vagyok a cégnél.Linuxot is most tanulom
Csak terminál ablak van nincs grafikus felület.Úgy mondanám most szerzek tapasztalatotAzért kérdeztem h így meg csinálhatom e .De ha kaphatok valami egyszerű de nagyszerű segítséget amit én kezdőkén is eltudok végezni azt meg köszönném
-
Vladi
nagyúr
válasz
Royalkrisz #22282 üzenetére
Biztos, hogy 11?
Nem jól közelíted meg. Teljes adatbackup, utána feltolsz egy centos 7-et, konfigolod és utána kezdesz bármi máshoz.
-
Royalkrisz
csendes tag
Üdv minden Linuxosnak!
Nem rég kezdtem az új munka helyemen.Itt van egy Fedora 11 mai szerver ami pop3-as.
A logwatch ban kiemel pár emailbox ot ami már nagy mérettel rendelkezik.Ezeket szeretném kimenteni.Majd törölni a szerverről.Én arra gondoltam h az adott fiókkal belépek outlookal s letöltött a leveleket majd kimentem pst-be. Ezután törlöm a leveleket a szerverről s szabadul fel hely.Ez a gondolat menet jó vagy nem jól közelítem meg?
Előre is köszönöm a segítséget. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
UBIFS image-ből szeretném a tartalmát kiexportálni. Minden leírásban van egy közös pont, mi szerint fel kellene tudni csatolni uibfst-t így:
sudo mount -t ubifs ubi0 /mnt/ubifs/
Viszont se a céges Debian, se az itthoni Chakrán ez nem megy, mert:
mount: unknown filesystem type 'ubifs'Nem találok erre semmi értelmes magyarázatot a neten, csak kérdéseket. A leírásokban meg nem említik, hogy ezzel gond lehet.
Vladi: Hogy nálunk ilyen nem volt!
Amúgy szegény lány elég körülményes volt ebben a témában. Nem ismerte azt a viccet, hogy:
-Hazakísérhetlek?
-Meg hát!Szóval kicsit túldramatizálta a pasizást.
-
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #22272 üzenetére
Nekem volt olyan évfolyamtársnőm, aki bevallottan és szándékosan volt hülye a pc-hez.
Barna haj és szem. Formás elöl, hátul, intelligens, kedves. Simán megtanulhatta volna, de nekem elmondta:
Ha "nem ért a gépekhez" egy csomó jó pasit meg tud kérni, hogy segítsen. Ekkor a pasi örül, hogy egy jó nőnek segít, ha meg tetszik is neki, simán összejön a randi...Ez a szöszi se csúnya.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jézus Krisztus meg az a magasságos szent József... Aki tud angolul, az nézze meg ezt, a lány nem tudta teljesíteni a félévét valahol, mert az Ubuntuval megvett Dell gépe nem olyan, mint a Windows és nem fut rajta az Office meg nem tud vele netezni. [link] És ezzel be lehet kerülni a híradóba...
-
Siriusb
veterán
Hátha tud valaki irányt mutatni (legalább azt, melyik hídról ugorjak...):
Samsunc SCX3200 multi nyomtató, scanner behülyült. Ha először kiadom a scanimage -L parancsot, felismeri a scannert. 2 másodperc múlva már nem találja.
Kínomban már kipróbáltam w7-tel virtualboxban, simán megy. Splix és samsung unified driverrel is ugyanez a helyzet.
Log, ha kell: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=197887
Jelenleg úgy vélem, itt lehet a négylábú elásva, legalábbis másra nem tudom fogni:
arch kernel: usb 3-12: usbfs: interface 1 claimed by usblp while 'scanimage' sets config #1Köszönöm, ha valaki tud valami okosságot mondani.
-
kovaax
őstag
Attól függ az egyszerűsítés, hogy mit akar tudni... Valid válasz az is, hogy bridging-nél két hálózatra csatlakozik a "bridge" (két hálózatot köt össze), míg bondingnál ugyanarra (sávszéleség növelés vagy redundancia miatt). És még lehet ragozni (pl. router - bridge különbség)...
Szerk.: Az a két hálókártya egymás után akkor is vad...
-
_Dumber_
őstag
Meg tudná nekem valaki egyszerűen mondani, hogy mi a különbség a között, hogyha két hálókártyát bonding-olom, vagy bridgeing-elem?
-
gery2123
őstag
válasz
bucihost #22262 üzenetére
14.04 Lts használok, és otthon file megosztás (smb), torrent, Plex media szerver, HTPC feladat Kodival. Eddig ennyi van rajta belőve, ftp gondolkodom, de nincs rá akkora szükségem.
De szerintem váltok Debian - ra. A laptopon is azt használok már egy ideje (kissebb Fedora megszakításokkal) csak nincs kedvem mindent újra konfigurálni.
Stabilnak stabil, mondjuk egy ideje olyat csinál,, hogy ha nyomok neki egy reboot parancsot ssh - n, akkor ugyan újra indul de mégse. Mármint nem tölt be normálisan. Pedig nem volt semmi sem állítva. (lehet nem tett jót neki egy áramszünet) -
gery2123
őstag
válasz
Fecogame #22253 üzenetére
Ahogyan írták a kernel frissítésnél kell reboot. De azt látod a frissítendő csomagok között is. De a Debian ritkán cserél kernelt egy adott verzión belül. (talán nem is) szerintem nem életbe vágó a reboot. (nálam jelleg ubuntu szerver megy és jó ha 2 hetente újra van indítva)
-
Ha frissítem a Debian szerverem az alábbi módszerrel:
apt-get update
apt-get upgradeSzükséges utána a frissítések aktiválásához a szerver újraindítása vagy bármi egyéb dolog? Gondolok itt mysql/apache újraindítása, stb.
A frissítések idejére ezeket leállítja vagy menet közben lehet frissíteni?
-
Badb0y
addikt
Hogy tudok egy meglévő működő rendszert áttenni egy másik winchesterre ?
LUKS encryptált a jelenleg működő winchester, ezt le szeretném róla venni, és csak a rendszert szeretném átköltöztetni.
Bebootolok a luks-os rendszerről, innentől mik a további lépések, ha egy luks nélküli működő rendszert szeretnék a másik winchesteren és onnan folytatni, ahol befejeztem ?
-
_Dumber_
őstag
válasz
_Dumber_ #22250 üzenetére
A routing tábla (route kimenete) így néz ki.. akár rákapcsolom, akár nem a AP-t:
Kernel IP routing table
Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
default 87.242.xxx.xx 0.0.0.0 UG 0 0 0 eth0.1
87.242.xx.xx * 255.255.254.0 U 0 0 0 eth0.1
192.168.2.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 br0az rt_tables file tartama pedig ez:
#
# reserved values
#
255 local
254 main
253 default
0 unspec
#
# local
#
#1 inr.ruhep -
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Adott egy debian routerként beállítva.
Hozzákapcsolt kliensek (Laptop, Mobiltelefon, asztali gép, IP kamera) gyönyörűen elérnek mindent: Interetet, egymást.
Ugyanakkor ha hozzákötök egy wifi AP-t kábelesen, akkor már problémáim vannak:
Ha ez az AP egy TP-link 740N-es saját fw-vel, akkor az látható a hálózaton, pingelhető webes felületen elérhető.
Ha az AP egy Openwrt (szintén 740N-es), akkor már nem is látható.
Ha a debiant kicserélem egy Openwrt-re és az AP is az, akkor is minden rendben..
Az IP természetesen különböző és egy tartományban van.IPtables a debianon (ezen tudom van még mit csiszolni.):
LAN: br0 (eth0.2 és wlan0)
WAN: eth0.1*nat
:PREROUTING ACCEPT
:INPUT ACCEPT
:OUTPUT ACCEPT
:POSTROUTING ACCEPT
-A POSTROUTING -o eth0.1 -j MASQUERADE
COMMIT
*filter
:INPUT ACCEPT
:FORWARD DROP
:OUTPUT ACCEPT
-A INPUT -i lo -j ACCEPT
-A INPUT -i br0 -j ACCEPT
-A INPUT -m state --state INVALID -j DROP
-A INPUT -i eth0.1 -p udp -m udp -j REJECT --reject-with icmp-port-unreachable
-A INPUT ! -i br0 -p udp -m udp --dport 67 -j REJECT --reject-with icmp-port-unreach$
-A INPUT ! -i br0 -p udp -m udp --dport 53 -j REJECT --reject-with icmp-port-unreach$
-A INPUT -i eth0.1 -j DROP
-A FORWARD -i eth0.1 -o br0 -m state --state RELATED,ESTABLISHED -j ACCEPT
-A FORWARD -i br0 -o eth0.1 -j ACCEPT
COMMITkérdés: hol keressem a hibát. Firewall, vagy máshol
-
Lenry
félisten
adott egy fájlszerver, RAID10, Windowsos kliensek érik el Samban keresztül
projektfájlokat tárolunk ott, 1-1 projekt átlagosan 4-7000, túlnyomó részt néhány kByte-os fájlból áll.
a probléma, hogy igen lassan lehet csak fel és lemásolni, letörölni ezeket. helyből másodpercek alatt megoldja pl a Dolphin vagy az mc, de hálózaton keresztül ez nagyon lassú, egy néhányszáz megás projektet 2-3-5 perc letörölni, ugyanennyi a helyére tenni egy másikat, stb.lehet-e ezen valamivel szignifikánsan gyorsítani?
-
nginx konfigurációs beállításokat melyik fájlba kell beilleszteni? Konkrétan pl. http://blog.3-prime.com/2014/08/fix-wordpress-xml-rpc-pingback-vulnerability-quadratic-attack/ gondolok. Pontosan melyik fájlba és annak melyik részére ( eleje/vége ) kell rakni?
-
olivera88
veterán
válasz
spammer #22239 üzenetére
Meg persze, próbáltam vagy 6x már, de hiába. Na most oké, bevette csak mégse jó.
The CXX compiler identification is unknown
CMake Error at CMakeLists.txt:25 (project):
No CMAKE_CXX_COMPILER could be found.Tell CMake where to find the compiler by setting either the environment
variable "CXX" or the CMake cache entry CMAKE_CXX_COMPILER to the full path
to the compiler, or to the compiler name if it is in the PATH.-- Configuring incomplete, errors occurred!
See also "/home/oliver/CMakeFiles/CMakeOutput.log".
See also "/home/oliver/CMakeFiles/CMakeError.log". -
olivera88
veterán
Tud valaki fordítani Cmakeval?
-
MineFox54
őstag
válasz
lockdown90 #22235 üzenetére
Nem tom, csak kíváncsi voltam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Radeon kártya esetében a nyílt driverrel a radeon_pm_info mellett máshonnan nem lehet lekérdezni az órajeleket?
Mert itt /sys/kernel/debug/dri/0/radeon_pm_info megvannak, de ennek az olvasásához jogosultság kell.
-
MineFox54
őstag
-
sss
őstag
válasz
MineFox54 #22228 üzenetére
Nem teljesen értem a szitut, de azért hátha:
Akkor gondolom az apache ül kint 19600-as porton. Az első iptables szabállyal máris elérhetetlenné tetted mindenhonnan. Elé kellene mindenképp valami accept szabály, mondjuk ilyesmi:
iptables -I INPUT -p tcp --dport 19600 -s localhost -j ACCEPTEz az "átpasszolás" pontosan hogy van megvalósítva?
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Az lehetséges (ez több mint valószínű, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan), hogy az apache-om előtt
(x port) van egy nginx (80-as port, proxyként beállítva). Ha az nginx-et hívom meg, rendben átpass-olja az apachenak, viszont nekem az kéne, hogy az apache-ot kívülről ne lehessen elérni, csak bentről / az nginx-en át. Egy (két) iptables szabályra gondoltam.
iptables -I INPUT -p tcp --dport 19600 -j DROP
iptables -I INPUT -p tcp --dport -s localhost 19600 -j DROPviszont így nginx-en át sem elérhető az apache. Segítsetek pls.
-
kagzer
aktív tag
válasz
bambano #22225 üzenetére
Hát, ha lehet ilyen szar szóviccel élni, ez mesa, tesa...
server glx vendor string: SGI
server glx version string: 1.4
client glx vendor string: Mesa Project and SGI
client glx version string: 1.4
OpenGL vendor string: nouveau
OpenGL renderer string: Gallium 0.4 on NV34
OpenGL version string: 1.5 Mesa 10.5.5Vladi:
A direct renderingre, Yes van... viszont a GLX visuals tele van slow értékekkel.Egyébként itt a teljes kimenet:
[link] -
Vladi
nagyúr
válasz
bambano #22225 üzenetére
Tévedsz. attól, hogy mesa, még lehet hardveres a gyorsítás. Ha ki tudja hajtani a hardvert. nvidiánál a noveauo vonal nem tudja. Ez a baja az illetőnek.
Valamit még akartam... hmmm... mit is?
Jah igen:
kagzer:
Nem te írtál a logoutra cikket?
a glxinfonak az elejét nézd meg. direct renderinget főleg.
sajnos gyári driver nem lesz már, a nyílt meg ennyit bír. Vagy nézz esetleg meg egy másik disztrót. Hátha ott újabb verzió van pl. -
bambano
titán
válasz
kagzer #22224 üzenetére
a glx infóban azt kell nézni, hogy a 3d gyorsítást mesa csinálja vagy hardver. ez a desktopomé:
direct rendering: Yes
server glx vendor string: NVIDIA Corporation
server glx version string: 1.4emlékeim szerint itt a vendor string MESA, hogyha nem hw gyorsításod van.
de lehet, hogy tévedek, desktopban nem vagyok otthonszerk: parasztos tesztmódszer: felrakod a foobillard nevű játékot. ha fut, van hw 3d, ha nem fut, nincs
-
kagzer
aktív tag
válasz
spammer #22217 üzenetére
Szia
Lett próbálva KDE
ami persze még lassabb, kernelből egy korábbit próbáltam a xorg azon verziójához, ami még támogatta ezt a kártyát. Jobb azzal sem volt.
Más disztró, na az nem. Lehet teszek egy próbát valami live-el.Vladi:
Köszönöm, este megnézem emit írtál.
Valami ilyesmire gondoltam én is, hogy mindent szoftveresen csinál, de ez inkább egy fekete ködből előtörő szürke gyanú volt -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, mert valami nagyon nem klappol nálam.
Adott egy Supermicro x7DVL-e gép (2db 4magos Xeob, 16GB memória), nvidia FX5200 videokártyával.
Egy korábbi javaslat alapján teljesen letiltottam az alaplapi kártyát, de még mindig olyan az egész mint amikor pl az ember videót konvertál és 100%-on megy a CPU.
Szóval "röcög" az egész, egy-egy alkalmazás betöltése elég sokáig tart, úgy "ámblokk" lassú az egész.
Próbaképp felraktam az előző tulaj által is használt 64 bites XP-t és maga a gép tudna jól működni.Azért kérek segítséget és írok ide, mert nem hiszem, hogy az természetes, hogy az Arch linux meg olyan mint a 286-osra telepített Win7...
Korábban egy Lenovo laptopot használtam, ugyancsak Arch linux-szal, ráadásul KDE-vel és soha nem volt semmi panaszom rá. Csak sajnos tönkrement, de ez most nem vág ide.
Nem gond, ha valamit mélyebben kell megdolgozni, az Arch sem magától ment fel, szerencsére egész jól megértek dolgokat, de őszintén itt egy picit megállt a tudomány.
Segítő jellegű hozzászólásokért örök hála
-
Zoli133
addikt
Sys pillanatnyi állapotának mentésére van valami egyszerű megoldás?
Régen tar-ból sikerült kihoznom valamit, amivel le tudtam menteni és nem is kerültünk örök mámorba a rekurzív linkek miatt. -
ux1
addikt
-
sss
őstag
válasz
Badb0y #22208 üzenetére
"Load balancer szerver", az meg milyen?
Első körben azt nézném meg, hogy nincs-e vmi elszabadult processz, top, ps aux ilyesmik, esetleg a hely nem fogyott-e el, habár az nem feltétlen okoz ilyen problémát. Tomcat (ha van) memóriája nem fogyott-e el, nincs-e gyanúsan sok apache processz, egy apache restart amúgy is csodákra képes. Aztán a logjaikat is érdemes átnézni, hogy ott látszik-e valami. Mysql normálisan be van-e konfigolva, nincs-e beragadva valami select vagy ilyesmi.
De aztán persze lehet, hogy az interjúztatók teljesen másra gondoltak.
-
bambano
titán
emlékeim szerint a find-nek van olyan opciója, hogy -empty. a levelet meg úgy tudod letiltani, ha a crontabban /dev/null-ra irányítod a kimenetet és a hibakimenetet is.
szerk: ja, és érdemes a find keresési stratégiáját mélységi keresésre állítani, mert könyvtárstruktúra törlésére az hatékonyabb, -depth
-
n00n
őstag
sziasztok!
Vannak cron feladatok rajta, amik find-dal megkeresik az x időnél régebbi fájlokat/mappákat és a -delete opcióval törlik. Viszont ugye a find panaszkodik néha, hogy nem üres egy mappa és erről e-mail küld. Ezt hol tudom kikapcsolni? Vagy azt, hogy a find csak üres könyvtárakat töröljön (tehát ne panaszkodjon) vagy, hogy ne küldjön emailt.
-
Badb0y
addikt
Sok állásinterview-n kaptam azt a kérdést már, hogy van egy webszerverünk, load balancer szerver és mysql szerver. Userek panaszkodnak, nagyon lassú.
Linux oldalról miket kell néznem, hogy kiderítsem a problémát ? Mik okozhatják és mit kell megnézni ilyenkor ?
Köszi előre is.
-
-
válasz
lionhearted #22202 üzenetére
Hogy tudok értelmes parancssort varázsolni boot közben?Megtaláltam.
Ctrl+Alt+F1-re nem reagál amikor fekete a kép, recovery módban lévő root bizgentyűt pegig sajna nem tudom használni.
Kipróbálom leszedni az nV drivert, hátha.Most a régi VGA-val próbálom működésre bírni.
-
-
válasz
lionhearted #22200 üzenetére
Nem töröltem a drivert.
Kellene?
Sosem foglalkoztam még VGA driver cserével, csak azonos gyártó zárt és nyílt drivere között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egérpad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest