- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NickNév
csendes tag
Hosszú-hosszú szünet után újra hírt ad magáról az Xfce, megjelent a 4.12
-
NickNév
csendes tag
Sziasztok!
Egy paranoid kérdésem lenne.#! lassú, de biztosnak tűnő elmúlása után (bár a közösség nagyon aktívan az újrakezdés mellet van), körbenéztem az openboxos disztrók között. Rátaláltam a Viperr-re, mely bevallottan „crunchbangizált” openboxos fedora fork, de nincs rajta a DW-n. Jelent ez vmit?
1) általánosságban: ha egy disztró nincs fönt a DW-n lehetséges, h fake lenne? Avagy fordítva, minden DW-s disztró - legyen az akár a 892. - megbízható ebből a szempontból? Egyáltalán, hogy lehet felkerülni a listára? Regisztrációval, mely egyben ellenőrzést is jelent, vagy ajánlással/szavazással, vagy az oldal szerkesztői időnként átnyálazzák a netet új kiadások után kutatva? Tudtok olyan esetről, amikor ilyen módon próbáltak gépeket megfertőzni?
2) BTW a fenti disztrót ismeri vki? Az előző (?) kiadás piros-feketében pompázik és nagyon coooooool -
NickNév
csendes tag
Sokszor sokan ajánlották a fórum a Crunchbang linuxot, nos a fejlesztő bejelentette a projekt végét. Szomorú vagyok, szerettem
-
NickNév
csendes tag
Hosszas fejlesztési és tesztelési időszak végezetével az UHU-Linux Csapat bejelenti, hogy kiadta a hetedik stabilnak nyilvánított, elsősorban otthoni vagy irodai használatra szánt disztribúcióját. Az UHU-Linux 3-as verziója az „LTS” kódnevet kapta.
UHU
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest