- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
whbear
üzenetére
Semmivel nem tudtam formázni, se Gparted (ráadásul gparted live disk), se gnome disk utility, se startup disk creator.
Azért csináltam így, mert a linkelt fórumban azt írta az, akinek ugyanez a gondja volt, hogy:
"I tried several commands , but this was the one that did the trick"
Gondoltam nem szórakozok, ha ez működik, mert éppen az agyvérzés közepette voltam Arch/systemd+hardver inkompatibilitási szívás miatt, nem akartam még ezzel is szórakozni. Így sikerült, egyelőre a pendrive is túlélte.
De köszi a válaszokat, akkor legközelebb inkább nem csinálom így.

Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest