- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Felejtsük!
Bár ezt inkább Fire/SOUL/CD Szakértő ft- nak magyarázd el, mert én olyan mélységig nem ismerem a TRIM működési elvét, mint ti. A szaktopicon folyamatos ellenvélemény ütközések zajlanak TRIM ügyben. Én minden szakértő/hozzáértő véleményét mérlegelem, de hogy mi a jó? 
Azt ajánlom csak másoknak, amit én magam is kipróbáltam és jó módszernek tartok.Minden Linuxot és SSD- t használónak bedobom a linkedet, mit fő támaszt, nagy baj nem lehet, ha más módszereit is megemlítem néha.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Telekom mobilszolgáltatások
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- G.Skill Trident Z5 RGB DDR5 1x16GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár ezt inkább Fire/SOUL/CD Szakértő ft- nak magyarázd el, mert én olyan mélységig nem ismerem a TRIM működési elvét, mint ti. A szaktopicon folyamatos ellenvélemény ütközések zajlanak TRIM ügyben. Én minden szakértő/hozzáértő véleményét mérlegelem, de hogy mi a jó?