- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #21896 üzenetére
Nem tudom, nekem pl. SSD-vel 1Gb RAM mellett az 1.7-es Pencium M még használható. Nyilván egy kétmagos Atomtól 2GB RAM mellett nem egy Core i teljesítményét kell várni.
Én pl. el bírnék viselni a tabletem helyett egy EEE-t rendes Linuxszal, sokkal több mindenre jó.Illetve!
Ha már.
Valaki ki tudna segíteni egy 3.0.8+ kernelhez, sun5i -re fordított uinput.ko -val? Van egy Allwinner A13 alapú tabletem, amire kéne rendesen működő VNC, és emiatt nem megy. Az Android topicban nem sok válasz érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest