Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
kicsit tele a puttonyom a TP-Link routeremmel, ami egyébként nem volt olcsó és most nem akarok normális routerre költeni, illetve újat venni, így az otthoni "NAS/Server/Média Szerver (nevezzük akárminek)" lesz a gateway eszközöm. Mivel ez már egy ideje üzemel egy felkonfigurált Xubuntuval és filmeket is szoktam rajta nézni, így nem akarom lezúzni és újraépíteni.
Az az ötletem támadt, hogy VM-ben felhúzok egy disztrót, ami majd erőlködik nekem routerként.
Ehhez vannak kérdéseim, amiben a segítségeteket kérem:
- Mennyire befolyásolja a hálózati sebességemet,késleltetést, hogy VM és nem fizikai eszköz lesz?
- Milyen disztrót ajánlotok? Nem akarok vele heteken át pöcsölni, szóval nézegettem a distrowatch-t. Zentyal,Ipfire,Clear OS, ami szóba jött nálam. Linux alapút akarok mindenképp. Vélemény? Mi az, ami stabilan működik és nem kell hetente ránéznem? Eddig ezeket csak kipróbáltam, sosem használtam "éles rendszeren".Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest