Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#29018) D.Orion válasza hemaka (#28999) üzenetére


D.Orion
veterán

Schulz maga a Terminator a Grille-vel. Maxi pedig tényleg mesze a legjobb scout akit eddig láttam.

Azonban tény, hogy jó pár klántársammal én sem szeretek együtt játszani. Neveket nem mondok, mert akiről szól az úgy is tudja. A baj az, hogy természetemből adódóan egyáltalán nem tolerálom az emberi hülyeséget. Származzon az tapasztalatlanságból vagy csak simán gyökérségből. Ezért van az, hogy nagyon hamar felkapom a vizet században. Ég a pofám, de volt már rá példa mikor század meccsen társam 25 méterről állva mellélőtt az ellen tankjának én meg kicsit ordibálva megkérdeztem tőle, hogy melyik bolygón él...

Jövőhéten én délután dolgozom így maximum este 23:00 után tudok századokat szervezni T4-T6-T8 szinten. Bár T8 tankom még nincs... Délelőtt platoon-ban szívesen játszom amikor van időm. Megpróbálhatjuk újra azt, hogy mondok én is taktikákat, majd igyekszem nem baszogatni a gyengébb képességűeket. És szóljatok rám ha bunkó vagyok.

Akár hiszitek akár nem én pro-nak születtem. :DDD Nem tudom mi az a kezdőnek lenni, anno a legelső fps játékkal mikor elkezdtem játszani 1 hét után már Clanbase 1 vs 1 versenyeket nyertem, így nem tanultam meg a toleranciát.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.