Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4845) vhw válasza L-e-f-i-e (#4839) üzenetére


vhw
addikt

Az a baj, hogy az egyszeri játékos csak belecsöppen hirtelen, rátalál a játékra és elkezd lövöldözni, esetleg költ egy kis premiumra, vesz tankot, ha igen jó munkahelye van neki vagy apunak akkor némi gold lőszert is. Pár hónapig játszik, megúnja és lelép.

Csak azok látják a folyamatos szemétkedéseket, akik huzamosabb ideig rákattantak a játékra. Ők vannak igen kevesen, ha ők le is állnak a pénz költésről meg se érzi a WG, jön a rengeteg új játékos, veszik tonnaszámra a Löwe-KV5 tankokat... kit érdekel, ha pár rajongó veteránnak habzik a szája és nem nyitja ki a pénztárcáját arra a havi kis prem accountra (mert másra úgyse nagyon költenének már...) Egy zöldfülű újoncon aki beleugrik egy Löwe vásárlásába 5 havi premium account árát fogja meg a WG.

Mennyi az aktív 5-6k csata feletti játékos jelenleg az eu szerveren? Ők valószínűleg tudják mi volt a HE nerf, mi az E széria váltó hitbox áthelyezés, tudják mi a ghost shell, a 0 dmg crit és sorolhatnánk... Az új játékosok ezrei nem is hallanak erről... életükben talán csak egyszer jártak fent a hivatalos honlapon; mikor regisztráltak. (fórumokról nem is beszélve...)

Amíg csak az a pár "fanatikus" veterán veri az asztalt, miközben friss játékosok ezrei lapátolják szorgalmasan a pénzt a WG számlájára "boldog tudatlanságban" itt nem fog változni semmi... sőt!

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.