Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5851) Scheffer válasza vhw (#5847) üzenetére


Scheffer
tag

Ismerjük a WG-et? Mikor voltak hajlandóak bármit is tenni azért, hogy a játékosoknak jobb legyen?

Nem képesek...;
- egy korrekt spotting systemet létrehozni.
- kijavítani terepbugok tömkelegét.
- 0-át sebző kritikus találatokat orvosolni
- elcseszett új játékmódokat rendesen megalkotni és letesztelni.
- normálisan megalkotni a tankmodelleket.
- időben kiadni egy patchet.
- korlátozni az artyk számát
- korrektül lereagálni a játékosok panaszait
- figyelni a játékosok visszajelzéseire.
- összehozni egy fair MM-et stb.

Persze ez csak a jéghegy csúcsa. Pont ez a cég nyúlna bele minden egyes ostoba kis csatánkba, hogy kényük-kedvük szerint befolyásolják a csata kimenetelét azért, hogy a gyengébb képességű játékosok is élvezzék a csatákat? Ezek szerint törődnek a játékosokkal? A válasz...

(#5852) emre válasza psycroptic (#5805) üzenetére


emre
veterán

Most játékban megnéztem a töltési időt.
Sajnos rosszul emlékeztem 14.46 sec, úgy hogy venti nincs a gépen.

Töltésgyorsító, célzásgyorsító és binoculart használok. Majd ha akciózzák lehet veszek erre is ventit és megnézem azzal is.

mod
De ahogy olvastam 14 sec alá nem nagyon lehet vinni.
Szóval előzőleg totális hülyeséget mondtam.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5853) fsb1000 válasza Scheffer (#5851) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Már múltkor is jeleztem neked, hogy valószinűleg nem a játékosokkal való törődés a cél, hanem a profit.

(#5854) Scheffer válasza fsb1000 (#5853) üzenetére


Scheffer
tag

Ha profitra akarsz szert tenni hosszútávon, akkor ahhoz elégedett és fizetőképes emberekre van szükséged.

Ezt valószínűleg nem akkor fogod elérni, hogyha a statisztikával bűvészkedsz a kulisszák mögött, hanem ha olyan tartalmat adsz hozzá a játékodhoz, ami felkelti és fenntartja a játékosok érdeklődését.

(#5855) Dobi 562 válasza Scheffer (#5854) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ezzel kapcsolatban nekem is van egy elméletem. A WG direkt nem tesz semmit a bot/afk használókkal. Jó, van ez a feljelentési rendszer, de az nem sokat ér (látszat).

10-es tankot kifarmol magának a türelmetlen(akaratgyenge,béna,stb.) játékos ilyen eszközökkel. Majd kipróbálja, de mivel ugye a játékot nem igazán ismeri, hiszen a bot "játszott" helyette, nincs sikerélménye. A fenntartási költségek óriásiak, ő nem tud annyit sebezni hogy legalább 0-ra hozza magát. A prémium fiókra alapból rá van kényszerítve, azzal ugye a botozás is gyorsabban eredményhez vezet. Vennie kell neki valami jobb farmtankot, 8-asat ugye, az hozza a kreditet. A WG még rá is tesz egy lapáttal, hogy most már szinte frissítésenként berak 1-2 magasabb tierű prem járgányt (ezek nem olcsóak). Aztán ha játékosunk még valami tehetősebb nyugati ország lakosa, megengedheti magának a prém lőszert is. A WG-nek dől a lé, nekünk normális játékosoknak ugyan csökken a játékélmény, de kit érdekel?! A profit a cél.

Engem legalább annyira zavarnak az ilyen játékosok, mint akik núbozással okádják teli a közös csetet. Előbbiek talán még jobban is, mert teljesen hasznavehetetlenek, valamint olyan emberi tulajdonságokat feltételez a bot/afk használat, amit rühellek.

(#5856) fsb1000 válasza Scheffer (#5854) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ez az elmélet nem müxik a 70-es évek óta.
Ha működne akkor ma is Hi-FI-n hallgatnánk a kedvenc zenéinket, nem MP3 lejátszon.
Ami profitot hoz az a könnyen fogyasztható olcsón előállítható termék/szolgáltatás.
Persze vannak kivételek.... de az a réteg igen szűk, akinél a minőség fontosabb szempont lehet, mit az ár (ez nem igénytelenség csak korlátozott méretű pénztárca)

(#5857) vhw válasza fsb1000 (#5850) üzenetére


vhw
addikt

Ez a linkelt poszt is arra megy ki, hogy cáfolja ezt a elméletet (az apropóját ennek az írásnak pedig igen, egy ilyen meggyőződéses "babonás" srác elmélete adta, amit linkelnek is a szöveg elején, el lehet olvasni, bár ott nem szerepel semmi ilyen grafikonos és szimulációs "bizonyítás", csupán pár (50-60) csata ilyen-olyan adatainak feljegyzése papírra és azokból következtet valami rejtett gyanús mechanizmusra játékban)

A végén összefoglalva röviden annyit mond ezen poszt írója, hogy az egyébként is nyilvános random dolgok mellett (mint az átütés, sebzés, találat, illetve a játékosok eltérő tapasztalatán/skilljén felül) nincs szükség extra "finomságok" beépítésére a játékba, mert ezek így együttesen létre is hozzák a "kívánt" eredményt (mármint hogy kordában tartja az egyes játékosok győzelmi arányait)
Lehet hogy az MM megadja egyik-másik csapatnak azokat a bizonyos bónuszokat/ avagy megvonja, de ezeket mind teljesen random csinálja, nem mutat arra semmi, hogy a rendszer konkrétan végigszondázna minden játékost a "váróban" és az igen feltörekvőket a bukó, az igen szerencsétleneket pedig a győztes csapatba sorolná.

Egy ilyen dolognak szemmel látható jelének kéne lennie, konkrétan, egy bizonyos győzelmi arány felett egyetlenegy játékos sem szerepelhetne. Pedig most konkrétan a Hall of fame csúcsán egy 101 csatás 96%-os győzelmi aránnyal rendelkező játékos áll és alatta is van pár hasonlóan kiugró eredmény (akár több száz csatával), ha ez a rendszer valóban létezne és működne ezeket az eredményeket nem érhette volna el senki. (tétlenül nézte volna 100 csatán keresztül a játékos eredményeit?)
Így viszont, hogy valószínűleg nincs ilyen fék a játékban szerencsével-tudással-companyval-szakasszal elérhető a kivételes arány, amire ugyan igen kicsi az esély, de mégis nyitva áll rá a lehetőség.

És végül, ha ezek után még valakiben mindig kétségek vannak; szerinte lehetséges, hogy az a WG megalkosson egy ilyen rendszert (aminek működésére ezidáig semmilyen súlyos bizonyítékot nem talált senki vagy legalábbis nem tett közzé) és most már az éles indítás után már több mint egy éven át működtessen?
Mikor bagatel bugokat képtelen illetve nem hajlandó javítani, sorozatosan lényegtelen marhaságok megalkotására vesztegeti az idejét (madarak az égen, hang effektek, dudák a tankra stb.). Azok akik folyamatosan nagyokat bakiznak a játékos közönség előtt (legutóbbi gift shop mizéria, azelőtt szintén a preorder tankok esete, szükségtelen-indokolatlan tank nerfek, átméretezések... stb.) Az a csapat ami képtelen időre kihozni a legkisebb patcheket is... Nos ők működtetnének egy ilyen meglehetősen összetett ugyanakkor nyom nélküli rendszert mindezidáig lebukás nélkül? Ez elég hízelgő lenne rájuk nézve.

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5858) psycroptic válasza emre (#5852) üzenetére


psycroptic
őstag

Oké nem gond. Köszi, hogy utánanéztél! :R

PSNID: Tomy83PS

(#5859) fsb1000 válasza vhw (#5857) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Én is elolvastam... mielött reagáltam volna.
És nem értek vele egyet, sem veled.
---
A linkelt fórum #10 hsz-ben leírtakat ajánlom figyelmedbe.

(#5860) emre válasza psycroptic (#5858) üzenetére


emre
veterán

Ha minden fenn van akkor 14.13 sec (bia, rammer, venti)

Ha lesz akciózva cucc akkor úgy is kell vennem 2-3db 3-as ventit akor majd kipróbálom.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5861) psycroptic válasza emre (#5860) üzenetére


psycroptic
őstag

Azért ez így már nem is olyan rossz. Én is veszek rá mindenképpen egyet. :R

PSNID: Tomy83PS

(#5862) Scheffer válasza fsb1000 (#5856) üzenetére


Scheffer
tag

A hozzászólásomban felfedezhető néhány kulcsszó, mint például hosszútávon. A WG a példáddal élve valóban ezt csinálja, de egy sokkal egyszerűbb megoldással; prémium tankok.

Hangsúlyozom, hogy ez a lusta, nemtörődöm és szerencsétlen banda aligha alkothatott meg egy olyan rendszert, ami ennyire olajozottan és flottul működik. Lehetséges, de nem valószínű. Ilyenkor szokták felhozni azt a remek idézetet, miszerint az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Miért is? Adódik a magától értetődő kérdés. Szerintem ez az elmélet is azon kedves játékostársaink fejében született meg először, akik kicsit sokat gondoltak magukról, ezért nem voltak képesek elfogadni elért eredményeiket, mert szerintük ők többre lennének képesek, de..., és itt ötlött ki a fejükben a többi hasonszőrű elméletük között ez is.

[ Szerkesztve ]

(#5863) vhw válasza fsb1000 (#5859) üzenetére


vhw
addikt

Persze, hogy a gyengébb játékosok jobb eredményeket (győzelmi arányt) érnek el, mint amit egyébként a teljesítmény alapján megérdemelnének, de ez a rendszer működéséből következik; a jók "húzzák" magukkal a gyenegéket, de olykor a gyengék húzzák visszafelé is a jobbakat (a játékosok-tankok eloszlásától függően)

Egyébként kíváncsi lennék, hogy ha lehetségesek extrém jó eredményeket tudatosan elérni, lehet extrém rosszakat is? (a csapattársak szándékos kilövés-akadályozása nélkül; vagyis hogy tetlegesen is a saját csapatod ellen fordulnál) Persze ez kissé "nehezebb" mert itt mindenképp az árral szemben kéne úszni, tehát 0-10% (vagy kitudja mennyi) alá mondjuk 100 csata alatt nem lehetne jutni, mert a többiek akadályoznák ezt.
Mondjuk a sarokban elbújva afk-záson kívül nem tudnék más módot elképzelni ami tettlegesség nélkül a győzelem ellen dolgozna... Talán 3as platoon afk...
Az abszolút, nulla afk századot érthető okok miatt inkább mellőzendő, bár érdekes lenne kideríteni, hogy egy 100 csatás afk század után vajon mennyire lenne szembetűnő a győzelmek száma, ha a játékos ezután valóban elkezdene a győzelemért játszani.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5864) babferi


babferi
tag

A platoon szabalyokon valtoztathatna mar a WG . Csak olyan tankok mehetnenek szakaszban akik az MM alapjan amugy is osszetalalkozhatnak. A minap volt egy roppant zavaro dolog . Az egyik csataban T5-8-ig voltak tankok , az egyik IS nalunk behozott 2 MS1-et , veluk szemben a masik oldalon T-50-2 es PzIV voltak :W , termeszetesen buktuk a csatat .

... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

(#5865) Spori85


Spori85
csendes tag

Előre bocsátom, hogy nem vagyok régi játékos (december közepe óta játszom, 3,5k csatám van, majdnem végig prémiummal), és nem vagyok jó játékos sem (49 % win rate, 920 eff.).
Szerintem nincs szándékos mechanizmus beépítve, egyszerűen csak ennyire tökéletlen a játék, hogy időnként folyamatosan szopóágon vagy (én a 7.4 óta egyre többet), néha pedig egyszerűen nem tudsz csatát veszteni.

Fehérorosz barátaink szerintem egyszerűen csak ennyire nem tudják és akarják kiküszöbölni "random istent".

Meg hát, ott vannak mellé a közismert idióták, akik teljesen kiszámíthatatlanná tudják tenni a csatákat, meg néha bármelyik (akár jobb) játékos is kifoghat rossz csatát / napot.

A pénzügyi elméletben pedig szerintem van is valami (prémium tankok), de túl van misztifikálva egy kissé.

"De én azt mondom, mi más úton fogunk járni!' V. I. Lenin wot username: dr_bede

(#5866) Fel


Fel
addikt

Az eu-s Q&A topikban írta nemrég Overlord, hogy a 7.5 után következő update a 8.0 lesz. Azaz szeptember-október környékén jönnek majd a britek!
Itt is megerősítést nyert, hogy az elit Ferdinandon összeszedett xp a 7.5 kiadásakor átkerül majd a JT-re, hogy ki lehessen fejleszteni a St. E-100-at.

(#5867) Chris0321 válasza Scheffer (#5862) üzenetére


Chris0321
addikt

Én nem tartom magam csak egy átlagos játékosnak. Viszont nem tudom elhinni, hogy egyik nap egyszerűen képtelen vagyok nyerni akármit is csinálok, másnap pedig akármivel megyek a csatáim nagy részét megnyerem. Van mikor olyan kapáslövések találnak, hogy csak nézek, máskor hosszas célzás után a tőlem méterekre álló tankot sem találom el, vagy lepattan olyan páncélról amiről nagyon nem kellene. Ez persze a rossz időszakban szoktak előfordulni.
Szerintem valami mahináció biztos van a játékban. Az, hogy milyen okból(winrátió egységesítése, bevételnövelés) azt nem tudom és lényegében lényegtelen is.

(#5868) Paul119 válasza Fel (#5866) üzenetére


Paul119
addikt

7.5 teszt mikorra várható?

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#5869) marked one94


marked one94
őstag

Victory!
Battle: Arctic Region 2012. június 28. 23:09:46
Vehicle: Object 704
Experience received: 1 346
Credits received: 54 068
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper

Én már majdnem lestem a székről mikor 3v1ben nem bírtak kilőni ennyi szerencsétlent 1 helyen. Pedig már rég temettem a csatát. Replay

You'll Never Walk Alone

(#5870) Stauffenberg válasza Chris0321 (#5867) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ilyen velem is van, pedig ezeket nem annak tulajdonítom, hogy "ma egyszerűen nem megy". Amikor a sokadig (20-30) kört bukom egymás után úgy, hogy az utolsók között lőnek ki és magammal viszek 3-4 ellenséges tankot, akkor valahogy nem érzem, hogy bennem van a hiba. Persze így is jár XP meg kredit, de közel sem annyi, mint nyertes körrel... ezért kissé bosszantó.

Itt is és más fórumokon is folyton erről beszélnek a játékosok. Én azért fenntartom a jogot arra, hogy ezt nem szándékosságnak nevezem, könnyen lehet, hogy a matchmaking egy bugja ez, vagy tervezési hibája. Lehet, hogy direkt sorsol össze béna játékosokat ügyes játékosokkal, hogy mindenkinek legyen sikerélménye. De ha a rendszer nem elég finom és 15 főből 13 egyszerűen noob akkor a végeredmény gáz.

(#5871) Cooper911 válasza Chris0321 (#5867) üzenetére


Cooper911
senior tag

Szerintem meg annyi random dolog van a játékban, hogy azok összessége kiadhat jobb vagy rosszabb napokat. Lehet, hogy le kéne bontani, hogy hány nyert meccsed volt, hányszor voltál top vagy legalul, hány 0 dmg találat volt stb stb és akkor pl egy grafikonon jobban láthatóak lennének, hogy ezek mennyire változnak együtt.

Ehhez az összeesküvés elmélethez még egy adalék: Emlékeztek amikor a PZ4 nél elcsesződött a fordulás? Érdekes, hogy nem az volt a reakció hogy bocs a hidden nerfnél elirtunk valamit, a kövi patch-ben javitjuk, hanem hogy áá jó az, leteszteltük semmi baja nincsen, aztán egyszercsak megjavult.

Más:
Profitéhség kontra balf..ság.
Az teljesen rendben van, hogy minél több profitot akarnak. Nem a játékos két szép szeméért irták a játékot. De azért a sok kicsi sokra megy. Ok, hogy mindig lesznek újak akik megveszik a prem accot meg a prem tankot, de egyre több öreg róka hagyja abba a sok sz@r dolog miatt, amit tök simán tudnának javitani és akkor az öreg rókák is költenének egy keveset még a játékra és a sok*kevés is sok lenne. Nem hiszem el, hogy ezt nem látják be. B verzió, hogy belátják csak balfékek és nem tudnak javitani bizonyos dolgokon.

Más:
A 7.4 ben már 2x nekem is volt, hogy kb 1 percig nem tudtam irányitani a tankom. Elötte sosem volt ilyen, néha volt 1-2 másodperces kiesés. A netem nem változott, más játéknál nincs ilyen. Szóval ez keményen a 7.4 hülyesége....

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#5872) Jamboo529 válasza vhw (#5857) üzenetére


Jamboo529
senior tag

Nem tudom bizonyítani én sem a meglétét, vagy éppen a nem meglétét a titkos WG-s kapcsolónak, de nálam működik a dolog. :DD
Tegnap már a sokadik csatámat kezdtem; szinte egytől egyik 30% - vagy az alatti - győzelmi arányt jósló meccsekre dobált be a játék, amiknek az eredménye mindig be is jött, hiába volt akár 5 killem is a meccsen.
Szóval az egyik ilyen csata rajtjánál elborult az agyam, és a közös chatbe elküldtem a WG-t a....., szóval oda. Írtam, hogy már tele a hócipőm, hogy mindig én kerülök a "szerszám" rossz oldalára, és hogy legyenek szívesek áttenni a másik csoportba.
Nos ezt a csatát fölényesen nyertük, majd innentől mind a tizenakárhány tankomat elsőre le tudtam duplázni.
Mondjatok bármit, ha érzem, hogy megint rossz oldalon vagyok, beírom nekik, hogy tegyenek át. Lehet csak pszichológia, de nekem bejött. :)) :))

[ Szerkesztve ]

(#5873) Cooper911 válasza Jamboo529 (#5872) üzenetére


Cooper911
senior tag

Akkor lehet, hogy elég beirni hogy IDDQD ? :DD

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#5874) vhw válasza Cooper911 (#5871) üzenetére


vhw
addikt

"Profitéhség kontra balf..ság."

Igazából az öreg rókák már nem sok mindent költenek a játékra... leginkább csak a premium fiókra, lőszerre nem nagyon, mert vagy tudják, hogy randomban semmi értelme, vagy valami jobb klánban vannak és azt a pár "vészelyes helyzetekre" tartogatott gold ammot meg tudják finanszírozni a zsoldból. Premium tankra már nem nagyon költenek, anno megvette a kis Type-ját vagy Löwéjét és legfeljebb akkor nyitja ki újra a pénztárcáját mikor valami személyes kedvenc típust tesznek a játékba.
A nagy zsetont azok az újoncok hozzák, akik rögtön az első héten befektetnek egy vagy akár több 8as prem tankra (egy ilyen "bepalizott" játékoson több havi premium árát fogja meg a WG pillanatok alatt, azon felül, hogy valószínűleg a prem accot is veszi mellé az illető). Ezek profit szempontjából kedvesebb ügyfelek, mint a "megállapodott" öreg harcosok.
Az újoncok miatt nem kell javítani a kisebb-nagyobb bugokat, csak az új content kell, új pályák új tankok, új vackok (festés, duda, madárcsicsergés stb.) Hónapok kellenek, hogy ők is jól kiismerjék a játékot és rájöjjenek bizonyos dolgokra, legfeljebb ekkor kezdenek csak leállni a prem acc vásárlással. De addigra sok-sok újonc jött már a "helyükre" akik majd végigjárják ugyanezt az utat...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5875) Cooper911 válasza vhw (#5874) üzenetére


Cooper911
senior tag

Jaja értem én, de a sok új újonc mellett a régiek is hoznának valamit.
Egyszer az újoncok száma is fogyatkozni fog...
Lehet, hogy akkor lesz majd jobb játék a wot.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#5876) fsb1000 válasza Jamboo529 (#5872) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Előbb hiszünk a babobánabán, aztán már imádkozunk is a hozzákapcsolt felsőbbrendű entitáshoz.
Hamarosan megjelennek a felszentelt papok, akiknél pár goldért imacédulát vehetünk, mely arra hivatott hogy lerövídítse szenvedéseinket a vereség szériákban.

(#5877) Napfénysüti

Érdekes de tegnapelőtt szívtam rendesen katasztrófális eredménnyel míg tegnap meg a kisebb tankokkal (T5-7) összességében 60%-os nyerési aránnyal zártam. Jó hullámzó a teljesítményem. :D
A T29-hez viszont már csak 2000xp kell, várom. Mondjuk nem tudom hogy M6 eladása után lesz-e elég pénzem rá lehet még gyűjtögetnem kell.

Na meg a Grillére fejlesszem már ki a nagy ágyút mert ez a kicsi elég gyér...

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#5878) vhw válasza Cooper911 (#5875) üzenetére


vhw
addikt

Csak ha a bugokat kezdenék el javítani akkor hónapokig semmi új nem lenne a játékban, ezzel nem lehet ilyen-olyan magazinokba kerülni... De azzal már igen, hogy megjelentek a francia tankok, hogy megjelentek új játékmódok, folyamatosan új térképek és így tovább... Nem lehet hülye bugokra fecsérelni az időt, mikor újabbnál-újabb pc-konzol játékok jelennek meg. Persze lehetne rá fordítani kapacitást, de látható az üzletmodelljükből, hogy mire észbekap a játékos, hogy szórakoznak vele, már otthagyott náluk egy rakás pénzt, így csak a nagy szájú kellemetlenkedő állhatatos veteránoknak fájnak a bugok.
Azért szemmel láthatóan el-el döcög ez a játék, minden hibája ellenére... sőt egyre nő a játékosállomány, dől a lé. Nem akarják ők ezt 10 évig fenntartani, jól megszedik magukat, aztán ha bebukik, hát bebukik, jönnek új ötlettel (közben készül a WoWP, megint kicsit más közönséget fog meg mint a tankok...)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5879) Mcray válasza Napfénysüti (#5877) üzenetére


Mcray
senior tag

2 nap szopóág és 40% győzelmi arány után a tegnap kicsit jó volt.

80% winrate, 20 játék és ami kemény, hogy a kis tier 1-2-es tankokkal most dupla annyi xp-t szedtem össze, mint a korábbi napokon. Összejött a Tier 2-es Renault TD-vel 7 kill Province pályán :DDD

Tegnap tömeg platoonoztunk a klánnal. Szinte minden csatában szembe jött egy másik platoonunk. Félelmetesen jó volt saját klán társainkra vadászni, miközben TS-en folyamatosan hergeltük egymást :DDD

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#5880) Tüzi válasza vhw (#5878) üzenetére

+111 :)

én már nagyon megbántam, hogy kétszer vettem 2500 aranyat xD

[ Szerkesztve ]

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#5881) Tüzi

Steppes 8 kill PZIV

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#5882) emre válasza Tüzi (#5881) üzenetére


emre
veterán

A replay fájlokat miért nem ide teszitek fel? :U

A tökömnek van kedve fájlmegosztókkal szerencsétlenkedni...

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5883) Tüzi válasza emre (#5882) üzenetére

tököm tudta, hogy van ilyen...

íme

e75

KT

akkor pár jobb kör, amit nem felejtettem el kimásolni, íme:)

[ Szerkesztve ]

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#5884) emre válasza Tüzi (#5883) üzenetére


emre
veterán

köszi! :R

Meg látom MarkedOne kolléga is próbálkozik feltöltéssel. :DDD
Sikerült eltalálnia :C

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5885) marked one94 válasza emre (#5884) üzenetére


marked one94
őstag

:P :) Majd délután töltök fel pár érdekes videjóót :)

You'll Never Walk Alone

(#5886) Sanya válasza emre (#5882) üzenetére


Sanya
nagyúr

nem is rossz ötlet

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#5887) diegho


diegho
nagyúr

megcsináltam én is a replay-es oldalam fel is került egy 4500xp-s dupla T-50-2vel. Majd még teszek fel párat.

(#5888) emre válasza diegho (#5887) üzenetére


emre
veterán

Köszi neked is. :R

A T-50/2 amúgy is érdekelt, mert nekem az a gép egy kicsit túl idegbeteg.
Meghaladja a felfogóképességemet a gyorsasága. :DDD

MÁS
Egyébként nekem is van fenn pár replay, a keresésnél elég az oldal után írni a felhasználó nick nevét és hozza a fájlokat, mert sok mindenre lehet keresni de felhasználóra még nem.
(ha jól látom)

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5889) diegho


diegho
nagyúr

Na fel is dobtam pár régebbit, a napokban nem sokat toltam, de azt hiszem van 2k xp feletti azok között is.

(#5890) Scheffer válasza vhw (#5878) üzenetére


Scheffer
tag

Egy hónap alatt felére esett vissza a játékosok száma, és azóta se érte el és haladta meg a 70K-t az egy időben fennlévő játékosok száma annak ellenére, hogy kiadták a 7.4-es patchet. Még májusban 120K egy időben online játékosnál tartottak, de mostanra ez már csak 60K környéke.

Úgy látszik fölösleges volt a szerverbővítés. :)

(#5891) erikke17 válasza Scheffer (#5890) üzenetére


erikke17
őstag

Mondjuk nem csodálom ezt a pangást, hisz sok embernek olyan bugja van hogy már kliens sem indul el.. Annyira meg nem hozzáértő hogy orvosolni tudja a problémát..
De pl: volt a piroskép, meg az hogy fél táj hiányzott nem ám hogy kiadták volt mint updatet teszem azt pl: 7.2.1, ha kell irj nekik majd elküldik aztán futtasd ezt, ezt töröld azt meg másold. Mostani klán logó bugra is ilyen van, ott van leirás fórumba mit kell csinálni, nem ám frissitésként adják ki.. (nem nem elég ha wot temp mappáját törlöd köze sincs hozzá)
-.- Trehánymunka..

||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||

(#5892) Atlantis


Atlantis
veterán

Szerencsére nálam semmi gond nincs a játékkal, pedig nem éppen játékra termett VGA-m van.

A játékoscsökkenés témához: nyár van, ilyenkor sokkal inkább lehet mással is foglalkozni.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5893) vhw


vhw
addikt

Kint van az El Alamein-i csata emlékére rendezett event részletei; link

Hát egészségetekre nektek is! :DDD

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5894) emre válasza vhw (#5893) üzenetére


emre
veterán

Akció az US szerveren :O

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5895) vhw válasza emre (#5894) üzenetére


vhw
addikt

Azért ettől se esnénk hanyatt, de talán valamivel jobb...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5896) Timyyy válasza diegho (#5889) üzenetére


Timyyy
őstag

Jól látom 7.3-as replayek? Akkor mégis nézhető?

Szerk.: látom megint lóf*sznyi akciót kaptunk a többi szerverhez képest. Milyen érdekes, amit ide hoznak azt azért nem tudom kihasználni mert nincs olyan tankom, ami meg lenne, az éppen kimarad a mi verziónkból, mint pl az ARL, dupla kredittel nyomhatnám és még az M4 45 is féláron van utána.... gyönyörű.

[ Szerkesztve ]

(#5897) Paul119 válasza emre (#5894) üzenetére


Paul119
addikt

juhuu na akkor kis e8ast be is szerzem gyorsan :K

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#5898) Atlantis


Atlantis
veterán

A 3x-os első szorzó bőven elég nekem, a nagyobb (T8-as) tankok soha nem akciósak...
legalább a "duplákat" érdemes lesz megcsinálnom mindegyikkel a hétvégén is, pedig némelyik géppel odáig jutottam, hogy a hideg futkos a hátamon, ha meglátom a garázsban (Ferdinand, Vk4502A).

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5899) virkir válasza vhw (#5895) üzenetére


virkir
veterán

Azért a két sörmivel szépen kaszálhatnál a hétvégén.

Timyyy
Le tudod játszani csak ne próbálj beletekerni.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#5900) fsb1000 válasza vhw (#5893) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Húde lányos lett az avatarod....

ja.. amúgy azt akartam írmni:
50% discount on all premium ammunition
Itt az idő, hogy mindenki betározzon! Alacsony tierben csak 1 FT/lőszer.
t10-ben már 6Ft... az már kicsit sokk, de ami igazán sokkkk az az 50 gold a nagy javítókészletért meg az EÜ csomagért.

Sokan utálják a préméseket... de gondoljuk át, hogy az olyan országokban ahol 1000 EUR a minimálbér és mégtöbb az átlagkereset, ott is 10 EUR egy havi prém.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.